• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seker hastaligi? + reflu

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
0
İngiltere
Ben bu konuyu bir turlu anlamadim. Kan sekerinin dusmesi ne demek? Ben de kurt yok ama devamli acikiyor hissediyorum kendimi. Yesemde bu boyle, yemesemde. Sekerimsi bir tad var agzimda, sekerli yemesemde. Biri bana anlayabilecegim dile anlatsin.

İlla kurt olunca acıkmaz insan kan şekeriniz sık düşebilir ..Diabetli yani şeker hastalarıda sık acıkır bunun için endokrin dalındaki bi doktora başlayıp diyet listesi almalısınız..

İlla kurt olunca acıkmaz insan kan şekeriniz sık düşebilir ..Diabetli yani şeker hastalarıda sık acıkır bunun için endokrin dalındaki bi doktora başlayıp diyet listesi almalısınız..

Gozle gorulen birseyin olmasi lazim. Seker tahlili normal cikiyor. Kan sekerinin dusuklugu nasil anlasilir. Sadece kandan mi?

Parmaginiza bir igne ucu batirilarak kan ile test yapilir. Vucudumuzda bulanan insulin hormonun az derecede üretilmesinden ya da insulinin vucud tarafindan kabul edilmemesi sonucu ile olusur.

Kan sekeri dedikleri halk arasinda düsük tansiyon dan kaynaklanabilir . Insanlar halsiz olur ve bir seyler yiyeyim der.. SIzin sorununuz nedir anlamadim ....

Benim sorunum surekli ac hissetmem. Bir de yemeklerden sonra asiri bir yorgunluk oluyor. Bazi mide haplari kullandim ama ise yaramadi. Burdaki doktorda baska birsey yapmiyor. Elimde bir kanit olsa gozle gorulen o zaman baska yerlere gonderebilir. Turkiye deki gibi yurumuyor burda isler.

Benim sorunum surekli ac hissetmem. Bir de yemeklerden sonra asiri bir yorgunluk oluyor. Bazi mide haplari kullandim ama ise yaramadi. Burdaki doktorda baska birsey yapmiyor. Elimde bir kanit olsa gozle gorulen o zaman baska yerlere gonderebilir. Turkiye deki gibi yurumuyor burda isler.

Tiroid bezleriniz ilgi bir sorun olabilir. Yillik teslerde bu da kesin yapilir. Biliyorum orada da islerin nasil döndügünü. TSH ,T4 hormon testlerini yapmasi lazim.

Kan şekeri ve açlık hissinin reflüyle ilgisi yok.
Ayrıca reflün varsa bilemiyorum.

Ben de çok sık acıkır ama az yerim.Şeker değerlerim de normal.
Aslında bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım.Bazı bünyenin sistemi bu şekilde diye düşünüyorum.Tabii tahliller normal ise...

Kan şekeri için sabah kahvaltıda şekerli gıda tüketmemek gerekiyor.Mesela reçel,nutella veya şekerli çay.
Güne tatlı ile başlayınca,vücut gün boyu tatlı arıyor.

Son düzenleme:
Sanirim anlasilmiyorum. Kadina diyorum, soyle soyle diye birsey yaptigi yok. Sorun acid salgiliyorsun dedi antibiotik bile kullandim , biraktigimda yine ayni. Oyle kafama gore tahlil istesem de gondermez. Oteki testleri istesem bile yaptirmaz. Benimle ayni seyleri hisseden biri varsa dedim belki o zaman sorunu anlayabilirim.

hiç değilse açlık kan şekerine baktıracağın aparatlardan yok mu oral şeker tolerans testine de baktırmalısın ....sürekli şekerli kahva ve çay içiyor musun sürekli tatlı yiyor musun

Sanirim ingilterede yasiyorsun. Orada da senelik check uplar oluyor bunu yapmak zorundalar. Bu check up icinde bütün testler de mevcut. Doktorunu degistir ve ya hastaneye git. Ingiltere saglik sisteminde birinci ......

hiç değilse açlık kan şekerine baktıracağın aparatlardan yok mu oral şeker tolerans testine de baktırmalısın ....sürekli şekerli kahva ve çay içiyor musun sürekli tatlı yiyor musun

Iki senedir ugrasiyorum. Helico bacter var sen de dendi. Antibiotik kullandim sonra endoscopy oldum birsey cikmadi. Temiz dendi. O gunden bu yana surekli su omeprazole diye bir ilac var onu veriyor. Artik ben de biktim. En son sekerine bakalim dendi. Sabah aksamdan birsey yemeden gidicem. Bunda cikar mi acaba o kan sekeri olayi. Surekli tatli yemiyorum ama canim cekiyor. Eger tatli yemezsem kendimi yorgun bitkin hissediyorum.

kan şekeri sonucu belli olur şeker hastalığı olmasa bile insülin direnci varmış gibi görünüyor....yarın mutlaka sonucu yaz

Sadece lafta. Su aralar daha da kotu. Bu ucuncu doktorum ve en iyisi dusun.

Omeprazol halen neden kullaniyorsun ? Artik kullanmana gerek yok antibiotik tedavin bitmisse. Ben seker hastasi oldugunu düsünmüyorum. Hormonlarinda bir bozukluk var. Istahin acilmis sonda dönemde yorgunluk , depresyon , fazla bir sekilde yemek istemek bana sorunun tiroid bezlerinde oldugu kanisini verdi. Hipertiroidi ingl.Hyperthyroidism olabilir. Bunun icin test yapmak zorundalar....

kan şekeri sonucu belli olur şeker hastalığı olmasa bile insülin direnci varmış gibi görünüyor....yarın mutlaka sonucu yaz

Yarin sonucu vermiyorlar doktoruna gonderiyorlar. Ancak o zaman ogrenirim yazarim. Burasi cidden sanildigi gibi degil. Cogu sey kisitlandi artik. Ayagim agriyor de X-ray e gondermiyorlar agri kesici veriyorlar.

Omeprazol halen neden kullaniyorsun ? Artik kullanmana gerek yok antibiotik tedavin bitmisse. Ben seker hastasi oldugunu düsünmüyorum. Hormonlarinda bir bozukluk var. Istahin acilmis sonda dönemde yorgunluk , depresyon , fazla bir sekilde yemek istemek bana sorunun tiroid bezlerinde oldugu kanisini verdi. Hipertiroidi ingl.Hyperthyroidism olabilir. Bunun icin test yapmak zorundalar....

Ben de PCOS var onun disinda baska bir sorun yok. O da duzeldi gibi. Genel kan testi gecen sene yapildi hersey normaldi. Bilemiyorum. Artik burdakilere inanmiyorum.

hiç tanıdığın şeker hastası kimse var mı belki şeker ölçme aparatını ödünç alabilirsin.....ayrıca tüm hormon bozuklukları önce kan şekerinde değişikliğe sebep olur ........ aynı şeyi burda yapsalar adamı öldürürler

hiç tanıdığın şeker hastası kimse var mı belki şeker ölçme aparatını ödünç alabilirsin.....ayrıca tüm hormon bozuklukları önce kan şekerinde değişikliğe sebep olur ........ aynı şeyi burda yapsalar adamı öldürürler

TYPE 1 kesin yokta TYPE 2 olabilir. Hatta ablamda gecen ay TYPE2 seker hastasi oldugu ortaya cikti. Odunc alabilecegim biri yok olsa da bana inanmazlar. Kendi yaptirdiklarinda cikmasi lazim. Su TYPE 2 olan aksam yemeden alinan glokoz testinde cikiyor mu.

Şekerinizin düşmesi hipoglisemidir. Şeker hastaları genel olarak sık acıktıkları için az ve sık yerler yani doktorlar bu şekilde diyet verir. Bana da tip 2 teşhisi konmuştu. Açlık şekerim yüksek çıkıyordu yani reaktif hipoglisemi. Yani sık acıkmanız reflüden değil şekerden. Kesin tanınız konuldu mu bilmiyorum ama ben ilaçlarımı düzenli kullanıyorum şuan çok iyiyim normal durumdayım. Sık sık acıkmalarımda eski nazaran daha iyi.

Back