Canim malzemelerini alip kendin neden yapmiyorsun, cok eylenceli oluyor :) Internette guzel tarifler ve örnekler var
elinize sağlık çok güzel olmuşlar belli ki kalıp almışsınız ayrıntı verirmisiniz kalıplar hakkında set olarak mı aldınız yoksa tek tek mi acaba
arkadaşlar ben de bu konuyla ilgili çalışmalar yapıyorum ilgilenirseniz eğer mail adresim ve cep telefonum ile iletişim kurabiliriz. Bir kaç adet de örnek fotoğraf yükleyeyim :
ellerinize sağlık bende en kısa zamanda deniyeceğim bu kurabiyeleri , kalıpları nettenmi aldınız
1 ve diş kalıplarını arkadaşım verdi ama diğer şeker hamuru kalıplarını pastdizayn sitesinden aldım türkiyenin heryerine 5 tl kargoyla gönderiyorlarr şeker hamurunuda pastahaneden aldm cnm başka sormak istediğin birşey olursa sorabilirsinnnn bende acemilişğimiş bu kurabiyelerde attım yani anlıyrm snei :)
ellerinize sağlık bende en kısa zamanda deniyeceğim bu kurabiyeleri , kalıpları nettenmi aldınız
siteye bakayım hemen bende hamileyimde kendime yapmak istiyorum doğuda yaşadığımız için burda bulabilirmiyim bilmiyorum ama , şeker hamurunu netten almak istemiyorum bayat olabilir , hemen bakayım kalıplara çaok güzel olmuş sizinkiler
bende şimdiden alayımda kuzenlerim de hamile hepimiz kız bekliyoruz onların doğumada benden önce , onlara yapacağım sonra kendime :)
kurabiye tarifini mesaj atarmısınız bana
teşekkür ederim sizi rahatsız edeceğim bu konuda :)
profösyönel arkadaşların ellerine emeklerine sağlık bizimki zevkine işimiz görülsün :)
1 ve diş kalıplarını arkadaşım verdi ama diğer şeker hamuru kalıplarını pastdizayn sitesinden aldım türkiyenin heryerine 5 tl kargoyla gönderiyorlarr şeker hamurunuda pastahaneden aldm cnm başka sormak istediğin birşey olursa sorabilirsinnnn bende acemilişğimiş bu kurabiyelerde attım yani anlıyrm snei :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?