• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeker Anneler.doğum Yapmiş Kişiler Olarak Bana Fikir Verirmisiniz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle allah bi avazda kurtarsın bende iki doğum yaptım ikiside doktorun dediğinden 15-20gün önce doğdu gelişimi tamamlandıktan sonra sorun olmuyor

valla benim küçük kızım 41. haftanın sonunda doğdu doktor 6 aralık demişti ama olmadı sonunda suni sancıyla 12 aralıkta normal doğum yaptım yani nasip ne zamansa o zaman oluyor zaten.Sana hayırlı doğumlar diliyorum hiç canını sıkma bence

Doğumu yaşamış şeker anneler.Sizlerden öğrenmek istediğim birşey var.Yardımcı olurmusunuz.
6 aylık hamileyim.normal gününe göre(9 ay 10 gün) doğumum 8 hazirandı.Galiba bebeğin gelişimi iyi olduğu için olacak ki doktora her gittiğimde doğum yapma tarihim gittikçe geriye alındı ve şu an doğum yapacağım tarih 26 mayıs.
Sizlerin doğumu doktorun verdiği tarihe göre mi yoksa normal gününe(9 ay 10 gün) göremi oldu.Ben normal doğum düşünüyorum.Normal doğum genelde gününden önce mi sonra mı oluyor.Bebeğin iyi gelişmesi gerçekten erken doğumu getiriyor mu?
Bu konuda yardımcı olursanız mutlu olurum.

Benım kızım Normal Gunun 5 Gun Sonrasında dogdu :) yanı normal Dogum Gununden once Degıl Aksıne Sonra oluyor :)

Benimde Bebegim 8 Haziranda Dogacak Diye Gözukuyor şuana Kadar Bi Gerileme Olmadi Tarihte . Bebegim Normal Gelişim Geçiriyor. Herşeyi çok Iyi Ama Bnm Kinde Olmadi öle Bi Gerileme.. Belili Olmaz Bence Onlar Gelmek Istediklerinde Geliyorlar Nitekim :)

canım druna sor
ben kendi druma sordum dediki ulturason tarihi değil son adet tarihine göre doğum olur dedi
hatta dediki doğan bi çoçuğun gelişimi hızlı diye yaşı büyürmü ddiye buda aynı diye bebek önden gidiyo diye erken doğmaz dedi

valla doktor son adet tarihime göre 1 ayın va demişti ultrasona göre 15 günün var dediğinden bir gün sonra doğum yaptım normal

Back
X