Yöresel Tarif Şehriyeli Domates Çorbası-Hıngel- Patlıcan Kebabı-Midye Baklava - Yudum Egemden Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Hepsi acayip güzel hingel in adını ilk duyuyurom ama daha önce kiymalisini ve islanaklisini yedim onlarda çok harika başarılar :))

Hepsi acayip güzel hingel in adını ilk duyuyurom ama daha önce kiymalisini ve islanaklisini yedim onlarda çok harika başarılar :))
Teşekkür ediyorum.
Bizde çerkes mantısı olarak bilirdik, fakat birçok ismi varmış, öğrendik. Kıymalısını da çok severim, ıspanaklısını hiç denemedim ve ilk defa sizden öğrendim. Mutlaka deneyeceğim.

Komşularla yapmıştık hatta ispanakin içine biraz kıyma da koymuştuk çok lezzetli ama birde kapatmayı ogrebebilsem

Komşularla yapmıştık hatta ispanakin içine biraz kıyma da koymuştuk çok lezzetli ama birde kapatmayı ogrebebilsem
Ispanakla kıyma, muhteşem ikili. Eminim muhteşem bir lezzet çıkmıştır ortaya.

Birkaç denemeye öğrenirsiniz, internette videoları da vardır muhakkak. Ki öğrenmeseniz ne olacak, tat aynı değil mi sonuçta.

Evet ama şekli şahane oluyor öyle sizde kapatsan aynı tat ama sizde muhteşem yapmışsınız benim arkadaş gibi

Evet ama şekli şahane oluyor öyle sizde kapatsan aynı tat ama sizde muhteşem yapmışsınız benim arkadaş gibi
Teşekkür ediyorum fakat ben bu hıngelin içine doğdum, kimse öğretmedi bana. Evde çok sık yapılırdı, göre göre kazınmış demekki.

Azıcık el kıvraklığı var ise öğrenilir. Abimin eşine ilk gösterdiğimde öğrendi, kardeşimin eşine kaç defa gösterdim, yapamayacağım sanırım diyerek yarım ay şeklinde kapadı. )

Ellerine sağlık canım ,çeşitli ve de güzel yemeklerin olduğu şık bir masa olmuş,başarılar dilerim.

Hemşehrim yaparda güzel olmaz mı
Ne kadar güzel ve uğraşılmış emek verilmiş bir sofra bayıldım canım Favorimsin

Maşallah döktürmüşsün yine, ellerine sağlık hepsi çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…