- 8 Ekim 2008
- 236
- 0
Tijeen çok soru soruyorum ama bu polyester keten fiyatı ne kadar ?birde nerden aldın? kenarını sen mi yaptın hazır mı ?
kızlar ben sehpa için işlemiştim ama masa ve konsol üstü olarak da kullanıla bilinir.
tijen abla yaa burdaki çiçekleri büzgüylemi yaptın?
sanırım tüm takım aynı sitil çiçeklerle süslenmiş
ellerine sağlık canım çook güzel olmuş..bende dün antalyaya gittim kursla geziye gruptan ayrılıp kendimi kurdelacıya attım hemen .çoook güzel ve uygun kurdelalar vardı aldım biraz telli kurdela fazla bakamadık çook kalabalıktı birde devamlı müşterilerine bakıyorlardı benimle ilgilenen bile olmadı ben isyan edince ilgilendiler..ama aklım orda kaldı..
hı hım büzgüyle ama farklı bir büzgü en kısa zamanda kurdela nakışı bölümünde açıklamasını yayınlarım canım olurmu?kızlar ben sehpa için işlemiştim ama masa ve konsol üstü olarak da kullanıla bilinir.
tijen abla yaa burdaki çiçekleri büzgüylemi yaptın?
sanırım tüm takım aynı sitil çiçeklerle süslenmiş
ay koptum öldüm gülmekten allahım yahiç beğenmedim tijencim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol:
kedi uzanamadığı ciğere pğis dermiş
sersoyla senin elimden çekeceğiniiz varklava: ne adam çatlatıyonuz nan yapan var yapamayan var ama dimi:dilcikar:
hiç beğenmedim tijencim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol:
kedi uzanamadığı ciğere pğis dermiş
sersoyla senin elimden çekeceğiniiz varklava: ne adam çatlatıyonuz nan yapan var yapamayan var ama dimi:dilcikar:
ay koptum öldüm gülmekten allahım ya
beni bu ka güldürdün yaa allahda seni hep güldürsün canım:roflol: