Sehpa takm (Kurdela nak ilemeli)

Tijeen çok soru soruyorum ama bu polyester keten fiyatı ne kadar ?birde nerden aldın? kenarını sen mi yaptın hazır mı ?

Tijeen çok soru soruyorum ama bu polyester keten fiyatı ne kadar ?birde nerden aldın? kenarını sen mi yaptın hazır mı ?

hiç çekinmeden sor tatlım ,elimden geldiğince cevap veririm :)
bolyester keten 45cm en;3.5milyon
95cm en;7.5milyon
kenar sutaşı hazır canım metresi ;1milyon250
çeyizlik kumaş satanlarda bulunuyor canım

ellerinize sağlık çok güzel olmuş
sehpaya büyük deyilmi? bana çok büyük gibi geldi
ben olsam 3-5- küçük örtü daha ekleyip salon takımı yapardım

aslında haklısın banu bende düşünmedim değil
annemin bir tanıdığı aldı bu takımı onlarada söyledik arzu ederseniz ilave işlerim diye
yeni bir takım spariş verdiler :) ek bişi istenmedi yanii

tatlım senin işlediğin arnavut işin yanında solda sıfır kalır bu inan :)

kızlar ben sehpa için işlemiştim ama masa ve konsol üstü olarak da kullanıla bilinir.
eimg0001.jpg

tijen abla yaa burdaki çiçekleri büzgüylemi yaptın?
sanırım tüm takım aynı sitil çiçeklerle süslenmiş

ellerine sağlık canım çook güzel olmuş:nazar::nazar:..bende dün antalyaya gittim kursla geziye gruptan ayrılıp kendimi kurdelacıya attım hemen .çoook güzel ve uygun kurdelalar vardı aldım biraz telli kurdela fazla bakamadık çook kalabalıktı birde devamlı müşterilerine bakıyorlardı benimle ilgilenen bile olmadı ben isyan edince ilgilendiler..ama aklım orda kaldı..

ellerine sağlık canım çook güzel olmuş:nazar::nazar:..bende dün antalyaya gittim kursla geziye gruptan ayrılıp kendimi kurdelacıya attım hemen .çoook güzel ve uygun kurdelalar vardı aldım biraz telli kurdela fazla bakamadık çook kalabalıktı birde devamlı müşterilerine bakıyorlardı benimle ilgilenen bile olmadı ben isyan edince ilgilendiler..ama aklım orda kaldı..

ayyyy antalyayı özledim pehüüüüüü phüüüüü
inş yaza ordayımm kikikiki
acaba antalyada fiyatlar nasıl kız bak ne dicem istersen sana ben burdan alıp yolıyayım kurdela cidiyim bak

kızlar ben sehpa için işlemiştim ama masa ve konsol üstü olarak da kullanıla bilinir.
eimg0001.jpg

tijen abla yaa burdaki çiçekleri büzgüylemi yaptın?
sanırım tüm takım aynı sitil çiçeklerle süslenmiş
hı hım büzgüyle ama farklı bir büzgü en kısa zamanda kurdela nakışı bölümünde açıklamasını yayınlarım canım olurmu?

Tijeencim bayildim cok maharetli bir bayansiniz butür isler elimden hic gelmez ama böyle görünce
hayran olurum paylastigin icin tesekkürler ellerine saglikkaydirigubbakcemile3

güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim :)
elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum

hiç beğenmedim tijencim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::roflol:
kedi uzanamadığı ciğere pğis dermiş
sersoyla senin elimden çekeceğiniiz var :eek:klava: ne adam çatlatıyonuz nan yapan var yapamayan var ama dimi:dilcikar:

sersoyla senin elimden çekeceğiniiz var :eek:klava: ne adam çatlatıyonuz nan yapan var yapamayan var ama dimi:dilcikar:
ay koptum öldüm gülmekten allahım ya
beni bu ka güldürdün yaa allahda seni hep güldürsün canım:roflol:

bişeyide kıskanma.. bişeyden de geri dur deli karı :eek:klava:

ay koptum öldüm gülmekten allahım ya
beni bu ka güldürdün yaa allahda seni hep güldürsün canım:roflol:

tijencim alış hayatım bu zeyno böyle işte.. yaptıklarından bikaç tane verde sussun yoksa çekeceğin var haa yerimseniben kaydirigubbakcemile3

hahahahahahahaa
ay sersoyum bende ona demiştim ki ,evinin yolunu tarif et de bir gün uğrayalım sersoyumla

anlaşılan uğramakla felan kurtulamıycam elinden :)

X