Sehpa takm (Kurdela nak ilemeli)

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
889
kızlar ben sehpa için işlemiştim ama masa ve konsol üstü olarak da kullanıla bilinir.
eimg0001.jpg

img0004g.jpg

img0006c.jpg

img0009v.jpg

NASIL OLMUŞ KIZLAR UMARIM BEĞENİRSİNİZ :)

Tijeen bayıldım güzel olmuş yalnız kumaşını merak ettim ne kullandın canım bana anlatır mısın canım

kumaşı polyester ketendiye satılıyor canım
kenarıda malum sutaşı :)

fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin canım birden kurdele nakışı iştahım kabardı enson bohça ve havlu yaptım sattım ama buişler biraz çevre istiyor yurtdışından misafirlerim olcak yazın yapıp kenara koyayım diyorum belki satarım ama gerçekten çok güzel olmuş.

aaa tabii canım el harçlığını çıkarırsın ne güzel
çevre önemli deyil zamanla oluşur merak etmee kikikiki

Çizimler güzel canım mutlaka faydalanıcağım teşekkürler ben genelde ken dim çizim yapıyorum tabi örneklerede bakıyorum üzerinde oynamalar yapıyorum bazende doğaçlama yapıyorum yani desenin sadece dallarını çizip gerisini kendim ayarlıyorum anlıyacağın deryabaykal gibi o an aklıma geldiği şekilde ben biraz ilgincimdir bu konuda sanada olurmu bilmem sürekli aynı şeyleri yapmaktan çok sıkılırım mesela havlu yaptım aynı modelden üçüncü kez yapmak beni sıkıyor ne bilim bu aralarda baya kendimi boşladım el işi konusun da ama senin yaptıkların hoşuma gitti tekra bir istek geldi ellerine sağlık canım.

canım hep bayanlar aynıyız işte :))
bak düşünemedim keşke desenin orjinal halinide yayınlasaydım kikikikikik
hangimiz desende oynama yapmadan durabilirz ki ama ben elime kağıt kalem alıp çizemiyorum elimde bişiler olması lazım (ana desende oynama yapıyorumda)
sen bu konuda maşallah beceriklisin anladığım kadarıyla
şimdi eflatun ve lila tonlarında istiyorlar ama aynı deseni çalışmak istemiyorum :)
ama karar da veremedim en geç hafta sonuda başlamam gerekiyor ,bir ay sürüyo çünkü

Tatlım maşallahın var bitirmişsin :nazar:
valla muhteşem olmuşlar.. çok beğendim hayatım gul gule kullan Şeniz

ay çok şükür sersoyum bu bitti ama yeni sıpariş aldım :)
beğenmene çoooooooooook sevindim teşekkürler Şeniz

maşallah tijeenim yaa..valla bizim bu kk da ne hamarat kızlar var..ellerine sağlık kollarına emeğine bacıımm beniim..şu kurdele nakışını bende merak ediyorum valla..öptüm canım..yeni işlerinde kolay gelsin..

maşallah tijeenim yaa..valla bizim bu kk da ne hamarat kızlar var..ellerine sağlık kollarına emeğine bacıımm beniim..şu kurdele nakışını bende merak ediyorum valla..öptüm canım..yeni işlerinde kolay gelsin..

çooook teşekkürler canım saolasın ,eğer yapmak istersen nakış bölümüne bir bak derim hatta en son bir çalışma yapmıştım sana fikir verir sanırım bir incele derim :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kurde...270749-adim-adim-kurdela-nakisi-yapilisi.html

ama ben resimleri goremediiiim senağlama cok merak ediyorummirmirmirmir herkes yorum yazmis , ben goremiyomki yaziyimbenneyaptımki

hakikaten resimler nire gittii
aaa şaşırdım valla daha sabah burdaydı bu resimler :KK43:(

ee geri gelmiş resimler şimdide ,hayret bişi şaştım valla :KK43:

X