Şehir dışına taşınmak :(

babanıza anlattiniz mi is durumunu
fikriniz hiç sorulmadi mi

Yıldırım mahallesınde oturmuyorsanız eger cokta sey degıl bayrampasa ya,

kardeşimle birlikte vazgeçirmeye çalışıyoruz şimdi bakalım inşallah başarılı oluruz

Yetişkin mesleğini eline almış iş bulmuş bi bireysiniz. Artık ailenize bağımlı yaşamak zorunda değilsiniz ki. Ben gitmiyorum hayatımı burada kurucam der ve kalırsınız. Kendi evinizi tutarsınız ne güzel. Neden ailenizle beraber yaşamaktan onların kararlarına uymaktan başka seçeneğiniz gibi düşünüyorsunuz ki

Aşağı yukarı aynı yaşlardayız seninle ben de yalnız yaşıyorum istanbulda bence iş görüşmesine git ve kabul edilirsende hiç düşünme kal. Evet Tekirdağ çok güzel bir yer belki ama kendi düzeninizi kurabilirsiniz isterseniz istanbulda çocuk değiliz ki artık aileniz nereye giderse oraya gitmek zorunda değilsiniz bir kariyer hedefiniz olduğunu anlatın ailenize karşı çıkacaklarını zannetmiyorum yeterki ifade edebilin kendinizi

işiniz olursa siz kalın tasınmayın yasınızda aılenızden ayrı yasamak ıcın uygun bır yas kardesınızde yanınızda kalır sınava hazırlanır hatta o da bır ıs bulup çalışabılır artık kocaman adam olmuş...

Şimdilik taşınma durumu iptal oldu gibi birşey ama olursa tekrar açılırsa bu konu dediğiniz gibi yapmayı düşünüyoruz kardeşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…