• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir dışına taşınmak :(

babanıza anlattiniz mi is durumunu
fikriniz hiç sorulmadi mi

Yıldırım mahallesınde oturmuyorsanız eger cokta sey degıl bayrampasa ya,

Şehrin güzelliği önemli değil. Bence iş imkanının olmaması daha önemli. Senin ekmeğin nerdeyde orada yaşamak zorundasın. Oralar küçük yerler gençlerin iş imkanı kısıtlıdır. Aileniz için iyi olabilir, sizn ve kardeşiniz için İstanbul daha iyi. Aileniz bunu düşünüp ona karar vermeli.
kardeşimle birlikte vazgeçirmeye çalışıyoruz şimdi bakalım inşallah başarılı oluruz :(

Yetişkin mesleğini eline almış iş bulmuş bi bireysiniz. Artık ailenize bağımlı yaşamak zorunda değilsiniz ki. Ben gitmiyorum hayatımı burada kurucam der ve kalırsınız. Kendi evinizi tutarsınız ne güzel. Neden ailenizle beraber yaşamaktan onların kararlarına uymaktan başka seçeneğiniz gibi düşünüyorsunuz ki

Merhaba arkadaşlar evet başlıkta da yazdığım gibi benim derdim taşınmak. Biz 4 kardeşiz abim, ablam ve 1 erkek kardeşim var. Abim ve ablam Tekirdağ'da yaşıyor. Şimdi annem ve babamda onların yanına taşınmak istiyor. Babam haftasonu gidip ev baktı hatta. Beğendikleri bir kaç ev olmuş önümüzdeki hafta sonuda annemle gidip karar verecekler. Fakat ben taşınmayı hiç istemiyorum. Erkek kardeşimde istemiyor.
Doğduğumdan beri İstanbuldayım hatta semt bile değiştirmedim hep bayrampaşadaydım. bütün akrabalarım arkadaşlarım hep burada. Oraya gidince ne yapacağım nasıl alışacağım hiç bilmiyorum. Evet abim ve ablama yakın olmak bende isterim ama alıştığım yer burası. Çok üzülüyorum :KK43:
Beni daha da üzen şey ise cuma gün bir iş görüşmesine gitmiştim bugün aradılar ve benimle tekrar görüşmek istediklerini sonucun büyük ihtimal olumlu olacağını söylediler. Uzun zamandır iş bulamayan ben iş buldum ve taşınıyoruz çok güzel değil mi :KK43:
Aşağı yukarı aynı yaşlardayız seninle ben de yalnız yaşıyorum istanbulda bence iş görüşmesine git ve kabul edilirsende hiç düşünme kal. Evet Tekirdağ çok güzel bir yer belki ama kendi düzeninizi kurabilirsiniz isterseniz istanbulda çocuk değiliz ki artık aileniz nereye giderse oraya gitmek zorunda değilsiniz bir kariyer hedefiniz olduğunu anlatın ailenize karşı çıkacaklarını zannetmiyorum yeterki ifade edebilin kendinizi

Merhaba arkadaşlar evet başlıkta da yazdığım gibi benim derdim taşınmak. Biz 4 kardeşiz abim, ablam ve 1 erkek kardeşim var. Abim ve ablam Tekirdağ'da yaşıyor. Şimdi annem ve babamda onların yanına taşınmak istiyor. Babam haftasonu gidip ev baktı hatta. Beğendikleri bir kaç ev olmuş önümüzdeki hafta sonuda annemle gidip karar verecekler. Fakat ben taşınmayı hiç istemiyorum. Erkek kardeşimde istemiyor.
Doğduğumdan beri İstanbuldayım hatta semt bile değiştirmedim hep bayrampaşadaydım. bütün akrabalarım arkadaşlarım hep burada. Oraya gidince ne yapacağım nasıl alışacağım hiç bilmiyorum. Evet abim ve ablama yakın olmak bende isterim ama alıştığım yer burası. Çok üzülüyorum :KK43:
Beni daha da üzen şey ise cuma gün bir iş görüşmesine gitmiştim bugün aradılar ve benimle tekrar görüşmek istediklerini sonucun büyük ihtimal olumlu olacağını söylediler. Uzun zamandır iş bulamayan ben iş buldum ve taşınıyoruz çok güzel değil mi :KK43:
işiniz olursa siz kalın tasınmayın yasınızda aılenızden ayrı yasamak ıcın uygun bır yas kardesınızde yanınızda kalır sınava hazırlanır hatta o da bır ıs bulup çalışabılır artık kocaman adam olmuş...

işiniz olursa siz kalın tasınmayın yasınızda aılenızden ayrı yasamak ıcın uygun bır yas kardesınızde yanınızda kalır sınava hazırlanır hatta o da bır ıs bulup çalışabılır artık kocaman adam olmuş...
Şimdilik taşınma durumu iptal oldu gibi birşey ama olursa tekrar açılırsa bu konu dediğiniz gibi yapmayı düşünüyoruz kardeşimle.

Back