ameliyat olmak üzere olan hastaların şaşınlıklarına bayılıyorum. ben öyle gördüğüm için merkez üssü dedim alsancak için. :)) sora sora otobüs de bulursun, hangi otobüs nereden geçiyorsa öğrendikçe not al. bir de doktorunun bulunduğu cad ve civarının krokisinin fotosunu çekmeni tavsiye ederim netten. geçen sefer doktorumun bulunduğu binanın önünden birkaç kez geçmek zorunda kalmıştım. şimdi garantiye aldım.
ben uçakla gidiyorum izmir'e. havaalanından alsancak'a metro var. sonrası yürüme yolu. hangi otobüsün nereden geçtiğini bilmediğim için yürüdüm şimdiye dek. güzergahları öğrenmek iyi olur aslında..
benim annem göğüs gelişimimi bile takip etmedi ki anlasın.
kendi ayaklarım üstünde duruyor olmam onların hayatıma karışmayacağı anlamına gelmiyor. ben karışmalarına izin vermedim hiçbir zaman, vermem de, o başka!
bizimkileri iyi tanırım. çok katılar çok...
Canim mrb otobusden inince basmane servisine bin basmanede inince lozan pastanesini sor oraya gelincede pastaneye apartmanin ismini sor yakin zaten gosterirler
Canim ben 7.gun 3saatlik yolculuk yaptim 12.gun ise basladim
kendi paramı kazanıyorum derken, ameliyat için onlardan maddi bir beklentimde olmayacak demek istedim. tabi ki ailelerimiz bizim hayatımız hakkında her daim görüş belli edebilirler.
olsun, ailesine söylemeden ameliyat olanda çok. ameliyat iyi geçsin de en önemlisii o
peki canım saol, bakalım ben nasıl atlatıcam:44:
hastaneden çıktıktan sonra nasıl hissedersem ona göre bakıcam. baktım kötüyüm, oralarda bir otelde kalırım.
bizlerde sizin yollardan geçene kadar idare etceniz artık napcanız
ya maşallah izmir bir site yapmış, izmir ulaşım diye. herşeyi buldum. cenk tokatın yerini de google earthden buldum. otogardan direk bineceğim 2 otobüs hattı var. ikisinden birine binicem artık. direk cenk tokatın muayenesinin önünde inicem.
tabi oralarda bi şaşkınlık yapmazsam:44:
dr kliniğini zor bulacağını sanmıyorum. işini garantiye de almışsın. iyi...
hasta heyecanı çok başka. yaşamayan bilemez. aklındaki soruları not almanı öneririm. unutmam dersin, mutlaka unutursun. bazen yazdıklarından bile sormak istediklerini soramayabilirsin. sakin olmaya çalış. en azından elinden geleni yap.
bu cmt gidiyorum kismetse
evet notlarım var elimde biraz, aklıma geldikçe not alıyorum. yanıma onu götürücem.
şimdiden çok mutluyum
ben de karar verirsem şehir dışı olacak, burun da öyle oldu zaten, idmanlı sayılırım:)
ama zorluk bakımından çok farklı ameliyatlar sanırım, ikisini kıyaslamak doğru olmayacak.
izmir de olmayı düşünüyorum, 2,5 saat kadar bir yolculuk yapmam gerekecek yani, ama 3. gün kontrol varsa 2 kere 2,5 saatlik yol eziyeti çekmek de mantıksız olur. herhalde kalırım 3 gün otelde, kontrollere de gider gelirim burunda yaptığım gibi.
ama çok yakında olmayacak tabi benim ameliyat önce burunun iyice toplanmasını bekleyeceğim
bende bi 3 gün kalıcam sanırım otelde. aynen senin dediğin gibi benim yolum 1 saat. özel araç seni alacaksa gidebilirsin dedi. ama normal dolmuşlarla zor olurmuş.
özel araç olmadığından beni alacak bende öle yapıcam dediğin gibi
özel araç ne için? burun ameliyatı sonrası sarsıntı rahatsız mı eder? ben bir hafta kalacağım izmir'de. 7. gün yola çıkacağım, metroyla havaalanına. oradan da ailem beni alacak. sıkıntı olur mu? (her şeyden korkar olmuşum. siz yazın ben okuyayım. içimde soru kalmasın.)
yok burun ameliyatı için değil, meme ameliyatı için dedim. sarsıntı rahatsız edebilirmiş. yardımcı olabileceğim birşey olursa yazarım elbet
sarsıntı ne kadar olabilir ki? köy yolu olsa neyse.
bilemiyorum ki, ufak bir sarsıntı bile çok rahatsız edermiş
nasıl rahat ediyorsan öyle hareket et. doktor önerdiyse dinle tabi. ne zaman gidiyorsun muayeneye ve ameliyat için aklındaki tarih ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?