Şehir dışına ameliyata gitme

bi de 3. ve 7. günü kontrol varmış. o yüzden gidip gelmeye değmez. yollarda harap olurum mazallah Aslında 7 gün hastanede kalacaksın, hemşirelerde morfini basıp geçecekler her gün

daha önceden hiç bilmediğim bir şehre gittim. ameliyat konusunda yaranız olunca, iyi doktoru bulup her şeyi göze alıp böyle delilikler yapabiliyorsunuz işte. iyi de ettim.
önemli olan doğru doktoru seçmektir. diğer konuları kişi kendisi de - tüm zorluklarına rağmen- halledebilir. hasta kendisine güvensin yeter ki. cesaret şart.

Minnos 26 kararin hayirli olsun bnde cenk beye oldum anlayisli iyi bir hekim kendisi hakkinda hayirlisi olsun

gerçekten bu kadarını beklemiyordum, hatta ilk bu ameliyata karar verdiğimde söylemeyeyim, kendim gideyim ameliyata diyordum. ama sonradan düşündüm ki, nasıl saklıycam? sonuçta hamama gidiyoruz, denize gidiyoruz, imkan yok anlar dedim ve söyledim.

göğüste şekili anlatmak kolay, 2 tane top yuvarlak işte ama burun biraz farklı, ayrıntısı, kıvrımı... her burun kendine özel insanın. peki bilgisayardaki çizimi beğenmedin mi?

ya benimde öle olacak. o yüzden tedirginim biraz.
doktoruma buradaki tavsiyelere göre karar verdim. ilk görüşmeyi yaptıktan sonra kesinleştirmiş olucam.
evet haklısın, insan bir şeyi gerçekten istiyorsa herşeyi göze alıyor, bende aldığımı hissediyorum. umarım herşey yolunda gider. Allah pişman etmesin.

Minnos 26 kararin hayirli olsun bnde cenk beye oldum anlayisli iyi bir hekim kendisi hakkinda hayirlisi olsun

teşekkürler canım. yakından tanımadım henüz kendisini. ama bakalım bu cmt düşünüyorum bi ilk muayene için.
sana da birşey sorabilir miyim? sen izmir demi yaşıyorsun yoksa dışarıdan mı geldin? ben muğladan gelicem de.. otogardan sonra nasıl gidicem muayenesine bilemiyorum. internette izmir rehberi yapmışlar. orada durakları falan gösteriyor. olmadı ordan faydalanmaya çalışıcam. off çok zor bilmediğin bir yere gitmek

hatırlamıyorum desem...
tek hatırladığım da, ben bilgisayar tasarımdan yaklaşık nasıl bir burna sahip olabileceğimi anlayamadım. bende mi bir tuhaflık var acaba?

Son düzenleme:

eğer merkezde ise kolay bulacağını düşünüyorum. cesaretli ol.
ailen biliyor ve sen ameliyat olmaya yalnız mı gideceksin? anlamadım?

Son düzenleme:
eğer merkezde ise kolay bulacağını düşünüyorum. cesaretli ol.
ailen biliyor ve sen ameliyat olmaya yalnız mı gideceksin? anlamadım?

yok canım muayenesine yalnız gidicem. çünkü ailemde izmirde oturmuyor. ameliyat zamanı yanımda olacaklar. tabi babam hariç

merkezde değilde alsancakta.. bi şekilde bulucaz artık napalım

hatırlamıyorum desem...
tek hatırladığım da, ben bilgisayar tasarımdan yaklaşık nasıl bir burna sahip olabileceğimi anlayamadım. bende mi bir tuhaflık var acaba?

o zaman önce bunu kesinleştir sonra ameliyata gir. ayy nasıl unuttun kız

yok canım muayenesine yalnız gidicem. çünkü ailemde izmirde oturmuyor. ameliyat zamanı yanımda olacaklar. tabi babam hariç

merkezde değilde alsancakta.. bi şekilde bulucaz artık napalım

merkez derken alsancak'ı kastetmiştim. alsancak'ı estetik cerrahinin merkez üssü olarak aldığım için. :) karman çorman bir yer değil. sadece adres cd vb sorduğumda kimseden doğru düzgün yanıt alamıyordum. belki bana sokakta izmirliler rastlamamıştır. cad, sokak vb esnafa sorarsan daha iyi olur. bir de sokakta gördüğün ileri yaştaki insanlara.

Burun ve 2 gün önce meme büyütme ameliyatı geçirmiş biri olarak burun ameliyatını çok rahat atlatacağınıza eminim. Ağrı olmuyor. Yalnız olacaksanız buz koyarken sıkıntı yaşayabilirsiniz belki. Ama meme opetasyonu geçirmiş birisiniz burun neki:)
Doktorunuza güveniyorsanız ona bırakın derim. Çünkü bazen sizin istediğiniz burun başkasında güzel duruyordur. Yüzünüze giden uyacak bir burun tek başına güzel duran burundan daha iyi olur diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Birde konu sahibi :) 1,5 saatlik yolculuk zor.. ben 10 dk lık yolda maffoldum acıdan.

bence burun ameliyatı her bakımdan daha zor. yüzün karakteristik özelliğini etkileyecek daha ne olsun.
doktoruma güveniyorum yine de bu korkularıma engel olmuyor. elbette istediğim yüzüme gidecek doğal bir burna sahip olmak. ben sadece burnun kalkıklığını anlatma adına bir foto göstermiştim doktoruma. nasıl bir burun istediğimi anlatabilme adına iş yaramadı. doğrudan konuşmak ve burnun bğenilmeyen özelliklerini söylemek en iyisi olacak. doktorumla ameliyattan önce burun üstüne bir konuşma yaparım yine.
aynaya bakacağım anı yaşamak korkusu içimde.... doktoruma duyduğum güven ve içimdeki sesin mutlu olacağımı söylemesi ise tesellim.

Son düzenleme:

hadi yaa estetik cerrahinin merkezi olduğunu bilmiyordum bak..
ben google haritasından baktım, aslında otogara 11 km uzaklıkta yaklaşık, ama direk otobüs yok sanırım. taksiye binsem 30 tl falan tutarmış, e git gel 60 tl eder. az değil..
o yüzden önce bi toplu taşıma araçlarına bakıyorum. işin içinden çıkamazsam taksiye biner giderim.

Birde konu sahibi :) 1,5 saatlik yolculuk zor.. ben 10 dk lık yolda maffoldum acıdan.

hadi yaa, bende onu düşünüyorum ama bakıcam artık. hastaneden çıkınca kendimi iyi hissetmezsem orada bir otelde kalırım.

peki sen benim yerimde olsan, kaçıncı gün 1,5 saatlik bir yolculuğu kaldırabilirdin?

bir görüşme daha olacak zaten. aileden gizli yapınca, oluyor böyle.. herkesin anlayışlı ailesi yok. başka bir niyetle izmir'e gitmişim gibi davranıp doktorumu orada buldum dedim aileme.

bende ilk başta annem karşı çıkar söylemiyim diyordum. sonra düşündüm, saklayamam muhakkak anlar. O zaman bir karar verdim; ben 28 yaşındayım ve kendi paramı kazanıyorum dedim. onlar karşı çıksa da olucam, çünkü bu benim hayatım dedim. kendi kendime atar yaptım yani söyleyince hiçbirisine gerek kalmadı.
belki senin ailen de korktuğun gibi olmazdı bilemiyorum

ameliyat olmak üzere olan hastaların şaşınlıklarına bayılıyorum. ben öyle gördüğüm için merkez üssü dedim alsancak için. :)) sora sora otobüs de bulursun, hangi otobüs nereden geçiyorsa öğrendikçe not al. bir de doktorunun bulunduğu cad ve civarının krokisinin fotosunu çekmeni tavsiye ederim netten. geçen sefer doktorumun bulunduğu binanın önünden birkaç kez geçmek zorunda kalmıştım. şimdi garantiye aldım.
ben uçakla gidiyorum izmir'e. havaalanından alsancak'a metro var. sonrası yürüme yolu. hangi otobüsün nereden geçtiğini bilmediğim için yürüdüm şimdiye dek. güzergahları öğrenmek iyi olur aslında..

Son düzenleme:

benim annem göğüs gelişimimi bile takip etmedi ki anlasın.
kendi ayaklarım üstünde duruyor olmam onların hayatıma karışmayacağı anlamına gelmiyor. ben karışmalarına izin vermedim hiçbir zaman, vermem de, o başka!
bizimkileri iyi tanırım. çok katılar çok...

Canim mrb otobusden inince basmane servisine bin basmanede inince lozan pastanesini sor oraya gelincede pastaneye apartmanin ismini sor yakin zaten gosterirler

Canim ben 7.gun 3saatlik yolculuk yaptim 12.gun ise basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…