Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

kaç tane ayakkabınız var

aşkitonun 11 kapılı dolabı vardı sizin ki kaç kapılı kaydirigubbakcemile3

ula barbi ben de egeliyim ama beni sevmirsen
aşk ola sana
küsük oldum huh

:roflol:

hadi hadi gel yamacıma Şeniz

Ken´i ilk gördügünde ne düsünmüstün?
Kac yildir berabersiniz?
ailenden dayak yedin mi hic? sempatiksalakcinni

amma sordum ha

hiçbişey normal biriydi benim için, ama o neler neler düşünmüş beni ilk görüşünde hain sırnaşık şey 3 senedir beraberiz canım, ooo annemden az dayak yemedim küçükken terliklerle totoma totoma vururdu Çok üzgünüm çoook

ya şımarıklığı çok iyi beceririm , sırnaşık sırnaşık şeylerrr , küçük espriler , ukala tavırlar falan anla işte :jeyyar: yoksa öyle kadınlık , dişilik anlamlarında değil bahsettiğim cilve

cildiniz için kullandığınız herhangi birşey varmı.. maske krem vs

dermokilin kil maskesini, yada avonun salatalık özlü maskesini yaparım cildim çok bozulduğunda, normaldede dove yada nivea softla nemlendiririm cildimi o kadar :sm_confused::sm_confused:

kk da kankam dostum dediğiniz bir kişi varmı veya bir kaç kişi? isimleri neler

olmazmı kk çok güzel dostlar verdi bana alkisalkisalkisalkisalkisalkis ilk göz ağrılarım selayhus tuti ezgi ( isim sıralaması yapmadım rastgele yazdım ) sonra ayburum handem nikomm aşkitom varrr.. bunlarla uzun süredir herşeyimizi paylaşırızzz canlarım benim zemuszemus birkaç kişiylede yüzyüze görüştüm ilarzu tembeltospa tatlıgacı :asigim: tanrıçanın topiğini kardeş topik ilan ettik, ordaki kankalar ve tesadüfen kk sayaesinde tanıştığım dipdibe çalıştığımızı öğrendiğimiz bi kankam daha var burdan, ismini vermiyim onu tanıyanlar direk benim kim olduğumu çözmesin aklinialirimsmileaklinialirimsmile sooooraaaacığıma kelebek var tiviti varrr feysimdede ekli olarak ... varda varrr alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis hepsinin yeri çok ayrı opuyorumnanaktan

Kuaföre gitmiştim bugün
gelene kadar kaç sayfa olmuş :))
birazdan tümyorumları okuyup
soru bombardımanına tutucam inşlh seni :))

güzelliğine güzellik kattın herhalde aklinialirimsmile hadi bakalım yerimseniben

saçlarınızın asıl rengi nedir?

kumral canım bayanssulusmile

kaç tane ayakkabınız var

aşkitonun 11 kapılı dolabı vardı sizin ki kaç kapılı kaydirigubbakcemile3

ohooo işte onu sayamam , çok ayakkabım var yazları ayakkabı manyağı olurum, kışları çanta ama epey var yanii 60- 70 çift vardır belki fazlası :kedi:

hiç aldatıldınız mı aşk meşk konularında yani.

hiç aldatıldığıma şahit olmadım :sm_confused: eğer bilmeden yaptılarsa bilemicem :mymeka:

kuran-ı kerim okumayı nereden öğrendiniz?
yazları mahallemizin camisinde imamın kızı kızlara kuran öğretirdi, kuran okumayı orda öğrendim opuyorumnanaktan

ken ile max ne kdr süre küs kaldınız:kedi:

hiç konuşmadan görmeden haber almadan 20 gün sempatiksalakcinni ama bir keresinde ara ara görüşüp telleşerek 2 ay limoni kalmıştık -tatlicadiarzu-

neden kendine barbi nikini uygun gördün
kendini çok mu beenmişsin sen bakiimm-tatlicadiarzu-:roflol:

barda,diskoda dans etmek mi yoksa canlı müzik olan bir mekan mı seni daha çok mutlu eder?

AYY ablacığım ne güzel şeyler yazmışsın Çok teşekkür ederimŞeniz
Şu ana kadar aldığım cevaplara göre şu anda sitenin fobi rekoru sendeyerimseniben

kendi saç uzunluğun ne kdr barbitooo

omzumdan azcık uzun senağlama

neden kendine barbi nikini uygun gördün
kendini çok mu beenmişsin sen bakiimm-tatlicadiarzu-:roflol:

yok kuuuu yapma alla sen , sende kontes değilsin herhal delikafaduldendelikafadulden onlar bir hayal ürünü, tamda benim hayallerime uygun kahramanlar lüks yaşam alışveriş, aşk, seyahat tam benim idealimdeki çifttt dervişin fikri neyse zikri o delikafaduldendelikafadulden

kedi insanı mısın yoksa köpek insanı mı :kedi:

o ne hacı wat ?? CADIARZU

ne tür filmler izlersin?

evde dvd izliyorsam aşk-dram-komedi, sinemada izliyorsam korku-aksiyon sengözlerimebaksanab

barda,diskoda dans etmek mi yoksa canlı müzik olan bir mekan mı seni daha çok mutlu eder?

canlı müzik ilk tercihimdirr alkisalkisalkis ama clup olaylarınıda severim ikisinede takılmışlığım çoktur :dance::dance:

kankaaaaa:asigim:
minnak sesli güzel yürekli arkadaşım kkya girene kadar imanım gevredi kaç sefer modemi kapayıp açtımkafamçokkarıştı
tam konunu okurken site bakımdadır yazısını gördüm amma pes etmedimyerimseniben
inş bu iletiyi sağ salim yollarım
seni çok seviyom biliyin dimi
:asigim:

biliyimmmmm, ya sennnn aşkitom ??? :kedi: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…