bu kullanıcı hesabını benden önce kullanan arkadaşımın bilgileriydi onlar, ben nick değiştirip bu hesabı kullanmaya başladım canlarım , sonrada bilgilerimi güncelledim yerimseniben
HIMM ANLADIM YALNIZ ZATEN BU NİCK Tİ EVLİ OLAN HATTA EŞİMİ KEN E BENZETİRİM FALAN YAZILIYODU NEYSE TŞKLER CVPLADIĞINIZ İÇİN kaydirigubbakcemile2
bu kullanıcı hesabını benden önce kullanan arkadaşımın bilgileriydi onlar, ben nick değiştirip bu hesabı kullanmaya başladım canlarım , sonrada bilgilerimi güncelledim yerimseniben
HIMM ANLADIM YALNIZ ZATEN BU NİCK Tİ EVLİ OLAN HATTA EŞİMİ KEN E BENZETİRİM FALAN YAZILIYODU AVATAR RESMİNDE SİZE BENZER RESİMLER OLUYORDU NEYSE TŞKLER CVPLADIĞINIZ İÇİN kaydirigubbakcemile2
ula barbi ben de egeliyim ama beni sevmirsen
aşk ola sana
küsük oldum huh
:roflol:
Ken´i ilk gördügünde ne düsünmüstün?
Kac yildir berabersiniz?
ailenden dayak yedin mi hic? sempatiksalakcinni
amma sordum ha
ozamaaaaann başka sorular düşüneyim bende
haaa şimdi geldi aklıma bir soru. cilveliyim demişsiniz ya hani sempatiksalakcinni nasıl cilve bunlar? cilveniz doğuştanmı sonradan mısoruda soru oldu yaniii ben pek cilveli değilimde belki bişeyler kaparız sizden
cildiniz için kullandığınız herhangi birşey varmı.. maske krem vs
kk da kankam dostum dediğiniz bir kişi varmı veya bir kaç kişi? isimleri neler
Kuaföre gitmiştim bugün
gelene kadar kaç sayfa olmuş :))
birazdan tümyorumları okuyup
soru bombardımanına tutucam inşlh seni :))
saçlarınızın asıl rengi nedir?
kaç tane ayakkabınız var
aşkitonun 11 kapılı dolabı vardı sizin ki kaç kapılı kaydirigubbakcemile3
hiç aldatıldınız mı aşk meşk konularında yani.
yazları mahallemizin camisinde imamın kızı kızlara kuran öğretirdi, kuran okumayı orda öğrendim opuyorumnanaktankuran-ı kerim okumayı nereden öğrendiniz?
ken ile max ne kdr süre küs kaldınız:kedi:
AYY ablacığım ne güzel şeyler yazmışsın Çok teşekkür ederimŞenizayyy ayyy ilk sorumu senden almak bir şereftir benim için ablam, pirimm :hooray:
ayy ben havasızlıktan çok korkuyorum galiba bende kapalı mekan fobisi var, darallar basıyorrreyvahedigeldismile topuklu ayakkabıyla kayıp düşmekten çok korkarımm eyvahedigeldismile eskiden yoktu ama şu sıralar başkasının kullandığı arabada sürat korkum var, kendim kullanırken hissetmiyorum ama şöför koltuunda başkası olunca hızdan korkuyorummm eyvahedigeldismile köpeklerden, börtü,böcekten korkarım.. hayvanlara dokunamıyorum korkuyorum eyvahedigeldismile ve karanlıktannn eyvahedigeldismile ohh ammada varmış korkum daha saysam neler çıkacak ne ödlekmişim :roflol:
kendi saç uzunluğun ne kdr barbitooo
neden kendine barbi nikini uygun gördün
kendini çok mu beenmişsin sen bakiimm-tatlicadiarzu-:roflol:
kedi insanı mısın yoksa köpek insanı mı :kedi:
ne tür filmler izlersin?
barda,diskoda dans etmek mi yoksa canlı müzik olan bir mekan mı seni daha çok mutlu eder?
AYY ablacığım ne güzel şeyler yazmışsın Çok teşekkür ederimŞeniz
Şu ana kadar aldığım cevaplara göre şu anda sitenin fobi rekoru sendeyerimseniben
kankaaaaa:asigim:
minnak sesli güzel yürekli arkadaşım kkya girene kadar imanım gevredi kaç sefer modemi kapayıp açtımkafamçokkarıştı
tam konunu okurken site bakımdadır yazısını gördüm amma pes etmedimyerimseniben
inş bu iletiyi sağ salim yollarım
seni çok seviyom biliyin dimi:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?