Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende bi ara evli diye biliyordum konuştuk mu bilmiyorum ama hafızamda öyle kalmış.Merhaba takip ettiğim kadarıyla evli olduğunuzu biliyorum peki ayrıldınızmı, yoksa başka bi şeymi oldu yada evli değilmiydiniz.
selam barbie
1. hangi bölümden mezunsun?
2. okulda hep cok konusan, dikkat cekenlerden mi yoksa arka planda olanlardan miydin?
3. en cok hangi magazalara giriyorsun?
4. ailen hayatina cok karisir mi yoksa seni kendi haline mi birakiyorlar?
![]()
kolay gelsin baya soru olmus bide ben sorim :)
evlimisin
1. ev isi yaparmisin..?
2. yasadigin ilginc bir olayi anlatirmisin..
3. imaj degistirmek istermisin? cesaret edermisin?
Hic estetik ameliyati düsündün mü?
Merhaba takip ettiğim kadarıyla evli olduğunuzu biliyorum peki ayrıldınızmı, yoksa başka bi şeymi oldu yada evli değilmiydiniz.
evet bende bi ara evli diye biliyordum konuştuk mu bilmiyorum ama hafızamda öyle kalmış.
boşandın mı? yanlış mı hatırlıyorum?
bi biskrem versem yermisin sempatiksalakcinni
bende merak ettim bişeyi :)) hani demiştiniz ya bi ara, biz düğün yapmadık, evlendik. düğünü sonra yapıcaz diye. odamı o arkadaşınızdı yoksa??
3- çene çalarım en iyi yok bebişim malesef küçükken okulda flüt çalardım unuttum gari
hımm peki :) istanbullusunuz ama bakıyorumda benim yöremin ''gari'' sini kullanmışsınız olumunekankayizsmile
sanırım sevgiliniz var evlilik ne zaman veya varmı böyle bir düşünce
kıyafetlerinizde en çok sevdiğiniz renkler nelerdir...
egeliyim evet opuyorumnanaktan sizi aşkitoyu kkontesi bugün ne giydin çek bölümünden tanıyorum az çok. şahsen yüzünüzü çook merak ediyorum.tamam saçlar fizik süper ama yüzünüzüde merak ediyorum yani. ama resminizi koyamıcanızı tahmin ettiğim için istekte bulunmuyorum :1ninca:
gerçek adınız nedir?