Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

anaaam barbim de oturmuş koltuğa
canım arkadaşım süle bakalım
hayatta seni en çok sinir eden en kızdığın şey nedir
bide bide en sevdiğin film ve kitap nedir

ne giydin çek de görelim formunda sürekli farklı kıyafetlerle görüyorum seni. :kedi:
bu şıklığın maddi anlamda bedelini nasıl karşılayabiliyorsun bayanssulusmile

hmmm valla kolay olmuyor :roflol: teşekkür ederrim öncelikleeee yerimseniben
kendim çalışıyorum canım gelirim bana yetiyor, ama kenarda 3-5 kuruş birikmişim hiç yok ne yazıkki aldığımı alışverişe gezmeye veriyorum, inşşallah birgünnn bu huymdan vazgeçicem eyvahedigeldismile

1. 15 yasindan sonra hic altina kacirdin mi ? sempatiksalakcinni
(bu soruyu geyige de yazdim hahahha )

2. birini sac bas giresin geldimi son 1 yilda..?

3. yalan söylermisin?

4. sevgilinin yaninda gegirdinmi? :1:

5.en son ne yedin?

1.arkadas cevren genis mi?
2.dostlarin cok mu?
3.annenle aran nasil?
4. babanla aran nasil?
5.ken kac yasinda?

1- arkadaş çevremmm CADIARZU yani selamlaştığım ayaküstü mıhabbet ettiğim çok insan var o yüzden tanıdığım ettiğim çokturrrr
2- dostlarım sayılıdır bir elin parmaklarını geçmez sengözlerimebaksanab
3- annemle aram çok iyidir, arkadaşım gibidir zaten yanlız biraz huysuz olduğunda benimde pabuç kadar dilim var susmasını beceremem, ille çatır çatır laf yetiştiricem bende :1no2: o yüzden tartışmamız çok olur fekat saman alevi gibidir iki dakka sonra yine aynı ana kızız vereliniortak :roflol:
4- babamla aram lokummm maşallah :nazar: beraber oktay ustayı falan seyreder tarif alırız ederiz evcimen bir babam var şeker gibi
5-Ken 27 yaşında yiğidimmm boshayallersmile:kedi:

anaaam barbim de oturmuş koltuğa
canım arkadaşım süle bakalım
hayatta seni en çok sinir eden en kızdığın şey nedir
bide bide en sevdiğin film ve kitap nedir

oturdum ya hemde zamkla dahada kalkmam burdan bundan sonraki haftalardada ben varım burda sempatiksalakcinni canım kuzummm sorumsuzluk beni çok sinir ederrrrr verilen sözlerin arkasında durulmaması çileden çıkarır beniÇok üzgünüm çoook

en sevdiğim filmmmmm :sm_confused: o kadar çok vardırki ama şuan ilk aklıma Esaretin Bedeli geldi :utangac:

ben tam bir Ahmet Ümit hayranıyım, tüm kitapları benim en sevdiğim kitaplardır bebeimmm :kahve:

1. 15 yasindan sonra hic altina kacirdin mi ? sempatiksalakcinni
(bu soruyu geyige de yazdim hahahha )

2. birini sac bas giresin geldimi son 1 yilda..?

3. yalan söylermisin?

4. sevgilinin yaninda gegirdinmi? :1:

5.en son ne yedin?

1- yok allaha şükür 15 yaşına kadarda kaçırmamışımdır, hiç öyle huylarım yokturrrr çok şükür :roflol:

2- ahhhh ahhhhh hemde ne saç başı kafa göz dalasım zehirleyeseim boğasım yemeğine fare ilacı katasım, dişlerini sökesim, başını kuma gömesimm geldii :mymeka::mymeka: siddeteepeymeyillibarbismile :roflol::roflol:

3- hayır , söylemek istemediğim birşey olduğunda susarım :1closedeyes:

4- hı hıı geyirdimmm, ama onunkinin yanında benimki sinek vızıltısı kalır :roflol::roflol: midesindeki rahatsızlık nedeniyle geyirdiği oluyor napsınnnn, kızsamda alıştım artıkkk :1closedeyes: bazen içindeki öküze "oha" de diyorum kene :roflol:

5- en son açma ve pınar beyaz yidim , çay içtim, yarısı duruyor açmanın birazdan cigara altlığı yapecemmm :delphin:

sen calis .. ben kahvalti hazirlicam :roflol:
gelirim yinee kaydirigubbakcemile5

aman geç kalma :roflol: efeyi öp bidee Şeniz

mimar degil misin?
devlette mi ozelde mi calisiyosun?
aslen nerelisin?
sempatiksalakcinni

hayır tatlım mimar değilim ... iş konularımı pek açmasak :1ninca: daha önce iki kişi tarafından enselendim iş yerinde sen kkdaki kızmısın diye :roflol: gerçi biriyle dipdibe çalışıyormuşum şimdi kanka olduk o iyi, ama diğer kişi kötülüğümü isteyen fesat bir insandı burda başımdan uzaklaştırana kadar canım çıktı, uzun bi süre aktif olmadım kkda -tatlicadiarzu-

barbım koltugun hayırlı olsun guzel kuzumm :asigim:
ne sorucagımı bılemedım aklıma gelınce sorarım
ama ıstersen sorulan sorulara iki elden cevap verelim sempatiksalakcinni
yardımcı olurum :1: :1:

heee aslen nereliyimi cevaplamamışım iş konusu açılınca :utangac:
bulgaristan göçmeniyiz canım, ama bir ayağımızda mısıra uzanıyor valla bak :roflol: yanlız şöyle bir taraf arap bir taraf göçmen bronz tenli renkli gözlü sarı saçlı kıllı bir tip çıkması lazım ortaya :roflol: :roflol: ben istanbul doğumluyum kısacası :smiley-cool:

barbım koltugun hayırlı olsun guzel kuzumm :asigim:
ne sorucagımı bılemedım aklıma gelınce sorarım
ama ıstersen sorulan sorulara iki elden cevap verelim sempatiksalakcinni
yardımcı olurum :1: :1:

gel kuşum beraber oturalımmm, sen sığarsın yanıma capon balıgım sempatiksalakcinni sen zaten hayat hikayemi ezberlediğin için tahmin edebiliorum haleti ruhiyeni :roflol: hehehe sıkıştığım an müracaatxzgi dicemm şutarafagittişutarafagitti :roflol:

barbim hayırlı olsun bebeğimmmmm
sitede bakım varmış yinee,girene kadar göbeem çatladı:1shok:
burcunu soran olmamış gördüğüm kadarıyla,onu merak ettim ben:icecream:
bi de en büyük hatan nedir?
şuan başka şey gelmedi aklıma:kahve:

Back