daha devam ediyor sorularım:smiley-cool:
kk da görüp de güzelliğinden en etkilendiğin kişi kim??
hımmmmm hımmm aşkitoyu çok beğendim gerçekten topraam diye demiyorum :roflol:
kaş göz hokka mibarek :lepi: ama benim bütün arkadaşlarım güzel yaaaaaaa :dilcikar:
kıskanç mısın??
çok fazla değilim,olmamayada özen gösteriyorumm iyi birşey değil yaa hayatı zindan ediyorsun herifinede kendinede hayatı alsanaalsanasmile
sevgilin için yaptığın en çılgın şey ne??
ailemle tatile gideli 2 gün olmasına rağmen onun haberi olmadan soluğu yanında almam !!, aklım hep ondaydı napim guclubacismile birden beni gördü o gün çok mutlu olmuştu o gün yanında olduğum için :asigim:
barbicim benimde oyum sanaydı
çok güzel neşe dolu kıpır kıpırsın canım
allah bozmasın. bir ömür mutlulukla dolsun gözlerin.
bende birkaç soru yazayım gelmişken
en sevdiğin söz nedir?
en beğendiğin yada etkilendiğin bir film sahnesini yazarmısın
hayalindeki düğün nasıl birşey?
ilk dans için düşündüğün şarkı varmı?
ileride çocuk için düşündüğün isim varmı? canımm
örtmenimmm benimmmmm, çok tatlısın Şeniz amin aşkım hepimizin
en sevdiğim sözlerden ikisi ; Kapına geldim ve ben olmaktan vazgeçtim. Sen 'kim o' de yeter ki: Çünkü, kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim... [ Victor Hugo ]
Sen bana bakma, ben senin baktığın yerde olurummm ( özdemir asaf )
en etkilendiğim film sahnesi titanicte roseun jackın buzlu ellerini bırakıp onun denize gömülmesiydi senağlamasenağlama
hayalimdeki düğünü bilmem ama düğünümün otelde olacağı kesin benim herifin tarafının adeti bu napim :umursamaz:
tabiki var.. söylesemmi söylemesemmi.. aklinialirimsmile ben bıkmamak için hiç dinlemiyorum bile, bir yerde rastlarsam dinliyorumm :kedi:
ayy çocuk ismi konusunda aşkitomtomla hiç uyuşmuyoruz o yüzden yok şimdilik :umursamaz:
hayatta yapmam dediğin şey ne olurdu??
heralde saçımı erkek kadar kısa kestirmezdim