Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

daha devam ediyor sorularım:smiley-cool:
kk da görüp de güzelliğinden en etkilendiğin kişi kim??

hımmmmm hımmm aşkitoyu çok beğendim gerçekten topraam diye demiyorum :roflol:
kaş göz hokka mibarek :lepi: ama benim bütün arkadaşlarım güzel yaaaaaaa :dilcikar:

kıskanç mısın??

çok fazla değilim,olmamayada özen gösteriyorumm iyi birşey değil yaa hayatı zindan ediyorsun herifinede kendinede hayatı alsanaalsanasmile

sevgilin için yaptığın en çılgın şey ne??

ailemle tatile gideli 2 gün olmasına rağmen onun haberi olmadan soluğu yanında almam !!, aklım hep ondaydı napim guclubacismile birden beni gördü o gün çok mutlu olmuştu o gün yanında olduğum için :asigim:

barbicim benimde oyum sanaydı
çok güzel neşe dolu kıpır kıpırsın canım
allah bozmasın. bir ömür mutlulukla dolsun gözlerin.
bende birkaç soru yazayım gelmişken

en sevdiğin söz nedir?
en beğendiğin yada etkilendiğin bir film sahnesini yazarmısın
hayalindeki düğün nasıl birşey?
ilk dans için düşündüğün şarkı varmı?
ileride çocuk için düşündüğün isim varmı? canımm

örtmenimmm benimmmmm, çok tatlısın Şeniz amin aşkım hepimizin

en sevdiğim sözlerden ikisi ; Kapına geldim ve ben olmaktan vazgeçtim. Sen 'kim o' de yeter ki: Çünkü, kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim... [ Victor Hugo ]

Sen bana bakma, ben senin baktığın yerde olurummm ( özdemir asaf )

en etkilendiğim film sahnesi titanicte roseun jackın buzlu ellerini bırakıp onun denize gömülmesiydi senağlamasenağlama

hayalimdeki düğünü bilmem ama düğünümün otelde olacağı kesin benim herifin tarafının adeti bu napim :umursamaz:

tabiki var.. söylesemmi söylemesemmi.. aklinialirimsmile ben bıkmamak için hiç dinlemiyorum bile, bir yerde rastlarsam dinliyorumm :kedi:

ayy çocuk ismi konusunda aşkitomtomla hiç uyuşmuyoruz o yüzden yok şimdilik :umursamaz:

hayatta yapmam dediğin şey ne olurdu??

heralde saçımı erkek kadar kısa kestirmezdim

Ken ne iş yapıyor??

kız kaçırmasınlar beni yok söyleyemem burda delikafaduldendelikafadulden

Bir nevi baba sözü dinledin yani tatlimyerimseniben
Peki mesleginden memnun musun? Pisman oldun mu hic okudugun bölümlerden?

ehh sayılır canım , babamızdır severiz sayarız sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
direkt mesleğimi yapmadığım için henüz bir memnuniyetsizliğim yok, pişman değilim ama keşke farklı bölümlerden birini okusaydımda demiyor değilim :utangac:

Ken sana karşı ne yaparsa onu asla affetmezsin???

ayy yine ken sempatiksalakcinni kene söylicem meşhur oldun diye haha naniknanik valla onun konusunda büyük konuşamıyorum be canım çoğu affetmem dediğim şeyi sineye çektim napim seviyoremm :1no2:

'aşkım benle olmasa da mutlu olsun' diyenlerden misin yoksa 'bensiz olcaksa kimseyle mutlu olamasın' diyenlerden mi?

merhaba barbie bende seni genelde bugun ne gıydın topiginde bıde saç topiginde göruyorum maşşallah cok guzelsn fiziginde :3: şmdiii sıra bendee
1-evinde salaşmısındır kokoş kokoşmu dolaşırsın?
2-idolün varmı?
3-hayatındaki en utanç verici anın neydi?
4-el kreminin markası?
5-topuklu ayakkabımıı spor ayakkabımı?

teşekkürlerrrrkaydirigubbakcemile5

sarışınları mı daha çok beğenirsin esmerleri mi??

erkektemi bayandamı ? erkekte kesinlikle esmerr :jeyyar: bayanda ise çoğu zaman esmer ama bazende sarışınları beğenirimmm bayanssulusmile
her zaman gerçek bir esmer olmayı istemişimdir aynaya baktığımda saçımı siyahada boyadım ama bir sarışından kumraldan ne kadar esmer olurki :umursamaz: platin saçlı koyu kaşlı kız gibi birşey çıkıyor ortaya yada nataşa :roflol: beyaz ten yeşil göz siyah saç üçlüsüyle :kedi:

ayy bu konuk pek bi gevezeedelikafadulden
özel soru sorarım terletirim seni gelme üstüme haaa:jeyyar::roflol:

konuşayım die oturttular olum beni bura, yoksa tekmeyi basarlar totoma :roflol:
aman kontesko sakın bozuşuruz bak alsanaalsanasmile

saçını hiç kızıla boyattın mı??

yokkkkkakannehir ama bakırlı kahveli kızıla yakın bişey olmuştum zamanın birinde :delphin: kuaför azizliğiyle

ilk öpücük kimleydi?
kaç yaşındaydın?
hade bakalım:icecream:

kontese bak hele, :oklava: kimle olcak çatlak kiremit o zamanki asrın hatası sefgülü parçamla 17 olması gerek laelaelaelaelae yannıs 17de kabak çiçeği gibi açılmışım ne yazsam 17 diorum sırnaşık şey arpam fazl gelmiş o sıra zaar :roflol::roflol:

zayıf kalmak için yaptığın özel bir şey war mı??

ayy ben en büyük fobilerim arasına kilo almak yazmışmıydım eyvahedigeldismile valla olmaz olurmu ya aç kalırım , ya az ama sık yerim ya akşam yemeği yemem sürekli bir kilo koruma yada kilo almama çabası var bende, bi salsammm burdan bizim köye olur kilolarımdan delikafadulden ( taam abarttım :1:)

canim kankan hosgeldin koltuguna bugun stresten dolayi gelemedim yazamadim biseyler simdi tebrik edeyim sorularim ve detayli okumak icin yine gelecegim coook cooook öptüm

ula bu arada yeni fark ediyorum,bizden 1 ay önce başlamışsınz çıkmaya :roflol:
nise konu alakasız olmasın diye bir soru ile süsliyim
nescafe yaptım bıl kremalı
içer misin göselim:icecream:

Back