Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumral? -yessssyerimseniben
Normal kilo derken?:uhm:
Kahve gözlü? -nooooo; elayerimseniben
Hatussss? -noooo, bilemedin; kk`nin gizli erkek üyelerindenim ben:roflol:
Sonuc: 4/1, pilemediiiinnnnlülülülülülünaniknanik laelaelaelaelae
Aman ne büyük kayip degil midelikafadulden
O kadar mesajdan şuna takıldım giydiklerimin cogu rüküş:roflol::roflol: Dalga mı geciyosun kuzucum bayılıyorum zevkine:içelim:
barbişim valla çok tatlı ,espirili hatuşsun senkaydirigubbakcemile5
Selam canimm :)
bende seni uzaktan takip edenlerdenim...
heleki "bugün ne giydin" bölümünde herzaman ayri bir hayran kaliyorum sana.
Cok güzelsin, yalniz cok merak ettigim birsey var
ben Cok fena saclariyla problemi olan birisi olarak(
merak ediyorum saclarin gercekmi?ve ´gercekse bukadar uzatmak icin nekadar bekledin?
nekadar sürdü yani?
(( ben heralde hic böyle saclara sahip olamam offfff senağlama
beni uzaktan sevmek aşkların en güzeli heralde delikafaduldendelikafadulden herkes hemen hemen bunu yazıyo sempatiksalakcinni şaka bi yana saol canım kaydirigubbakcemile5
saçlarım kaynak canımmuzatmanı sağlamak için formül şu; :roflol
lumunekankayizsmile hemen 600 kağıt ayarla koş kuaföre kaynağa sempatiksalakcinni :roflol: yada kontezişkonun topiğe bak istersen oda orda vaatler veriyo uzatıyorumm uzatıyoruumm haaaanım diye sempatiksalakcinni
[COLOR="M.9agenta"]Barbicim son gecen :)
ne istersin ? varmı özel isteğinn :)) [/COLOR]
:))) Cok Güzeller :)
Nekadarda bir degistiriyorsun peki kaynaklarini? veya düsüyorlarmi hic ??
bende bir ara yaptirmistim ama pek tutmadi bende dedigim gibi saclarim problemli ya, cok dökülmüstü...ama gercekten sende cok cok güzel duruyor.....
Güle Güle kullan canim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
barbi la
düşmez kalkmaz bir allah lafına ne kadar inanırsın cigerim![]()
:dance::dance::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldensempatiksalakcinnioldumu bebiş :)
adımınnnn adımınnnn adımınnn :jeyyar::jeyyar: neyse adımı geç sempatiksalakcinni yürekten inanırım kankam şakkıdı
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kenle barıştınızmı barbü:hulya:aşkın büyüsü tazelendimiboshayallersmile
şu sıralar favori dizin hankısıbayanssulusmile(sorulabilicek en muhteşem sorulardan biri-tatlicadiarzu-)
barbim benim koltuğunda seni soru yağmuruna tutamadım:gitme:
misafirlerimin azizliğine uğradım ama aklım hep sendeydi canım arkadaşım benimolumunekankayizsmile
e hele bakem bgn keyfin nasıl