soruları yalamış yutmuşsun anlaşılann , oyyy oyy cevplarını yidiğim bayanssulusmile o soruları geç taam
fala inanırmısın???? fal bakabilirmisin ?? de bakem bana
hayatında seni derinden etkileyen ve gördükten sonra gerçek olan bir rüyan yada kabusun varmı???
askitom barbi yarin isede gitmiyor sana kolay gelsin güzelim
senin için bir bayanın en çok nesi olmazsa olmazdır? hiçbişeyim olmasın ama şuram şöyle olsun dersen hangisini seçersin???
uzun boyu?
sütün bacakları?
ince beli?
biçimli kalçaları?
dolgun memişleri?
güzel yüzü?
çatlaksız selülitsiz totosuuu kaydirigubbakcemile3
sadece 1 seçenek sempatiksalakcinni
tatlıcımısın, tuzlucumu,acıcımı, ekşicimiiii cokacimcoook
allah vermesin . gecinden versinorgan bağışı yaparmısın?
karsi markete gideceksin makyajsizsin , market 5 dakika sonra kapanacak ne yaparsin ??
bu saatte daha yaratici olamiyorum
ahh ahh öyle bisey geldi basimaaa..eşinin eski sevgilisiyle arakadaş kalmasını, gördüğünde selamlaşıp hal hatır sormalarını hoş karşılarmısın? yoksa kadının saçını başını yolarmısın ? kısacası kıskannçmısın :smiley-cool:
yeşilcam güzeli olsaydınnnnn
filiz akın
türkan şoray
hülya koçyiğit
fatma girik
gülşen bubikoğluuuu
hangisi olmak isterdinnnnnnnnnnnnn ????
herif dediğin maçoo ve sertmi olmalı, çok nazik kibar ve narin mi olmalıı ?? aklinialirimsmile
bi günnn gelin alıcağın zaman, o hatuna yaklaşımın nasıl olurrr?? nası bi kaynana olursun kıskançç ve cadımı, uysal ve sessiz mi??? gerçi bunun cevabını ben tahmin ediorum ama aklinialirimsmile
sıra kızında !! kızın için asla izin vermeyeceğin şey ne olacaktır ilerde??
sana bir kaç kelime yazıcam sendeki anlamlarını 1 kelimeyle açıkla
anne?
din?
hırs?
özgürlük?
insan?
ihanet?
yaprak?
iyi gidiyorsun barbi devamm sempatiksalakcinni
senden daha güzel her alanda daha başarılı biriyle kanka olabilirmisin lülülülülülü
sence bekaret önemlimi?? CADIARZU
şimdi senin bir kızın olucak, isim düşünüyorsunuz kocacında bir isim önerdi , onu koydunuz.. bikaç sene sonra o ismin kocanın exlerinden birine ait oldğunu öğrendin naparsınn aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?