- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
keşke bırakabilsek sigarayı çok denedim ama bırakılmıyor maelesef 5 sene sonrasında dil tat alma duygusunu yitirdiği için hangi sigarayı içerseniz için fark etmiyor
ayyy beim 7 yıl oldu hala başka sigara içemiyorum ben neden ki. sanırım tat alma duygumu kaybetmedim :)))
hıhh okudummmm. tarzımı beğenmişsin sevindirik oldummm opuyorumnanaktan
ve ilk sorum, yazdığın mesajlardan aldığım elektriği tarif edemem, bunda hemşo olmamızın inan hiç bi torpili yokhemşo olduğumuzu neredeyse akraba çıkacağımızı öğrendiğinde ne hissettin ve daha önce sanal alemde başına böyle birşey geldimi?? ( benim düşüncelerimden geçer biliomusun feyste yada bir sitede bir akrabamla tanışmak daha önce hiç tanımadığım görmediğim bir akrabamın olması çok güzel bir tesadüf .. aklinialirimsmile)
sürekli seni neşeliii görüyorumm , burda yazdıklarından sanki hayatın toz pembeymiş gibi duruyor .. tam bir " evli, mutlu, çocuklu " hikayesi sanki aklinialirimsmile
hadi kendine yeni bir hayat yaz şimdi... tamam eşini , aileni, çocuğunu çok seviyorsun ama 2 dakikalığına onları unut , onlarsız yaşayamam falan deme banalmaz: başka bir yerde yada devirde başka bir tipte ve başka bir huyda başka bir aşkito tasvir ett gamyoncuiremsu
ya hadi gelde başka sorulara geçem olummmmmmmm alsanaalsanasmile
Buraya genelde herkes uğruyordur
o yüzden bir duyuru yapıcam
bu akşam anket açmam gerek ama daha 3 kişi önerildiği için anketi haftaya cuma gününe erteliyorum
bayram olduğu için pek kimse de ankete katılamaz sanırım
pazar akşamı aşkitoya veda edicez ve cuma gününe kadar 4 günlük bi ara olsun diye düşündüm
Aşkitocumm ben soru sormıycam sadece hamile olmana çok sevindim..
Allah yardımcın olsun kolaylık versin inşallah güzel geçer hamileliğin..
askitom barbi yarin isede gitmiyor sana kolay gelsin güzelim![]()