Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşkit memişler, popo ve burnunda estetik var diyiler ayrıca saçların peruk gözlerin lens ve kirpiklerin takmaymış:)) bide kıyafetlerini ikinci el alıyomuşsun, mağazadan aldığın kıyafetleride giyip giyip iade ediyomuşsun kamuoyunu bilgilendir litfenn:))
aşkit memişler, popo ve burnunda estetik var diyiler ayrıca saçların peruk gözlerin lens ve kirpiklerin takmaymış:)) bide kıyafetlerini ikinci el alıyomuşsun, mağazadan aldığın kıyafetleride giyip giyip iade ediyomuşsun kamuoyunu bilgilendir litfenn:))
merhaba askitocum seni ve tarzini cok begeniyorum.yakisstiriyosun herkein harci degil.bence ici disina yansiyan guzellerdensin.
2.cocuk haberini duyunca cok sasirdim.benimde iki tane pespee cocugum oldu.5 yil sonra bi tane daha oldu.cearetinden dolayi tebrik ediyorum.sira sorularda
bende herke gibi kiafetlerini ve akesuarlarini nasil sakladigini merak ediyorum
takip ettigin dizi varmi
ogluna sinirlendiginde nasil tepki veriyosun
alman arkadasinmi cok yoksa turkmu
turkiyede yasasaydin hangi sehirde olmak iterdin
almanyayi memleketim diyebiliyomusun(bende hamburgda yaz tatillerinde bulundum)
ayrica sari sacli halinde cok guzelmis
askito bende bir soru soruyum bari gögüs estetigi gecirdin galiba peki simdi iyiki olmusum diyormusun aslinda bende cok istiyorum tr ye gidersem oluyum diyorum ama korkuyorum esimde bayan doktor yaparsa olur diyor birde kac bedende kac beden oldun ben cok kipar olsun 80 olsun yeter istiyorum cok sarkik degil aama iki cocuk emzirdim iki seneden 4 sene eder haliyle bozuldular ayyy cokmu oldu ya kusura bakmayin artik
askit aksam ne yedin ?????
Bernaise Soslu Biftek yaninda makarna sempatiksalakcinni
cikolotali pudding..cokacimcoook
:icecream:canim cektii
aşkito en sevdiğin yemek nedir
oğlunu (yada çocuklarını diyim)türk kültürüyle mi alman kültürüyle mi yetiştiriyosun
aşkito canım öncelikle makyaj topiğini ben yeni gördüm çok çok beğendim çok yeteneklisin bu konuda onun dışında yaşlı makyajı ve zebraydı galiba onlar da çok iyi o yüzden sana kendi dalımla ilgili bi soru sormak istedim resimle ya da sanatın başka dallarıyla uğraşıyo musun merak ettim