Şeffaf Oda 13. Hafta Konuğu Hemşom "angelgozde" =)

aşkım ailem veee cep telefonumm aşkım asker olduğu için bu aralar pek bi haşır neşiriz telefon ile

siz muzunuzu alın ,ben ajdar ı isterim:84: has irkek beya
anam ajdari görünce benim muz sevdam kaciiii

la allah belani vermesin dogru düzgün alinti yap nann :95: ben sizin alintilarinizi düzeltmeye mahkum muyum olm :95: alintilarin icine yazma bidaha encil manyagi

muzla neler yapilir neler nan ne diom ben la yeterin yeter susun rezil kepazeler sizi püüü :rezilkankalarsmili: rezil ettiniz adami :95: gören görmeyen ne sancak

kuşkaaaa ilee çay muz kayfi yapcaz kankaaaa gelsene sendee
sizin muz keyfiniz bisküvi yemenizden belli oluyo ben cikiletali muz isterim :82:
alllahınnn vızdıkkkı yaaa gene mi acilll olummm çay molasııı ben çayımı içenee kadar egri dön bu bir tehtittirrr kanka :88::88::88:
sen bu satirlari yazip yollarken ben coktan cikis yapmistim kanka dolayisiyla tehditin bana sökmedi ayriyetten tehdit benim isim aganin pokunun üstüne pok olmaz lo diyesim geldi

ayyy nilim yaaa al kankaaa istediğin ajdar olsunnnn

alll kankaaa irkiğinin boy boyy kare kareee fotolarıı hatta msn ii bilee var bu kıyağımıda unutmaaaa nan

ula allah bilani virmeye bunlar ne lan kanka manyah kendini 15lide mi sandin seffaf odadayiz haniiiiiiim hanim bunlari bi zahmet bizim topige ekliyiver

Son düzenleme:
geyik yapmayınıs lüppen efeemm,sorular nirde bakiim

reenkarnasyona inanıyo musun encıl?

geyik yapmayınıs lüppen efeemm,sorular nirde bakiim

reenkarnasyona inanıyo musun encıl?
bunu ben sana sormuştum ama
yok inanmıorum ben yaa öldükten sonraaa başka bedenlerde olamam sanırsam bu dünyaya bi dene angel yeter benceeee kankam dimi

gözdem sonunda oturmuşsun koltuğuna ama bana soru kalmamış yaa aklıma gelirse sorarım.

eveeet koltuga uzanabilirsin encil seansa basliyoruz ürefesördaktirfstksmili: :82:
yanniz alintilarin icine yazarsan seni elimden kimse alamaz :tehditedenfstksmili: :86:
bak sana özel bikac postta yollicambu kiyagimida unutma kanka alintilarin icine degil disina yaz kanka disina

mevzu derin güccüklügüne inmek gerek encil bacim litfeeeen büyük bi dikkatle cevapla not aliciimm :126:

1.ilk anne mi dedin yogsam baba mi
2.ilk cocukluk askin
3.ilk defa biriyle beraber oldugunda kac yasindaydin:97:
4.kac sevgilin oldu:107:
5.sevgilinle annene veya babana yakalanip :83: dayak yedin mi
6.ilk öpücügün cocukkendi biliyorum ilk gercek öpüsmen nasildi haci

7.muz sevdan kücüklükten geliyomus megersem ilk seansta bunu anlamamiz iyi oldu peki bu kadan muz sevdalisi biri olaranktan daha önce hic muz yidin mi
8.eger yediysen bu nasil bi duygudur kanka anlat bilenler bilmeyenleri aydinlatsin litfen

9.askerinle tanistiginda kac yasindaydin
10.askin sana nasil cikma teklif etti
11.askin seni nerde, nasil, ne zaman öptü

12.öpüsürken neler hissettin
13.eniste bey evlenme teklifi etti mi :127: nerde, nasil hepicini anlat :97:
14.tek tasin var mi kanka :132:
15.nisan düsündügüne göre istemeye geldiler, müstakbel herifinin kayfesinin icine neler attin
16.enistemiz gayfesini icerken surati ne sekil aldi :120:
17.kahvesini bitirdi mi la yazik
18.dondurmayi yer misin yogsam yalar misin :131:
19.kiskanc misin :95:
20.trip atar misin
21.naz yapar misin yogsam direk atlion mu :86:

22.en büyük pismanligin
23.en büyük mutlulugun
24.seninki en cok nereni begenir :86:
25.emir verir mi :88: bu smilin altinda yatan ince mesaci anla kanka
26. bu smildeki durum hic basina geldi mi
27.bensiz bi kk nasil olurdu
28.topigimize ilk gelisin muzluydu geldi gelmez yayin yapmaya basladin namissizzz ilk geldiginde neler hissettin
29.senide batakhanemize düsürdük artik cikamiyosun bu konudaki düsüncelerini alalim :82:
30.ilk tanistigimizda benim hakkimda neler düsündün
31.suanda benim hakkimda neler düsünüon öt cabuk

32.encil itiraf et benim tehditlerimden tirsarsin
33.diger yayinlarida iptal etsem naparsin :86:
34.5.kanal yayinini iptal ettigimde aynen böyle
:84: oldun demi
35.bi sonraki 5.yayin icin sabirsizlanion biliomananin karninda nasil durdun encil
36.
15li topigimiz +18e tasinsa naparsin
37.ananin kizlik soyadi ayhh du bi dakka yaaa bu soru psikolocik tedavide sorulmaz ya la dimi:44:hatlar karisti kanka so sorry

evet efeniiiiiiimm simdilik bu kadan bunlar isinma turlari dahasi gelecek elimden kurtuldugunu saniyosan
yaniliyosun

alintilarin icine yazma tepemin tasini attirma gebertirim allam

gözdem sonunda oturmuşsun koltuğuna ama bana soru kalmamış yaa aklıma gelirse sorarım.
vızdık allah seni netmesin bu ne lannnn :95::95:

1.soru tabikisi de anne
2.soru anasınıfındaaa idiii vızdık
3.soru vallaaa vızdıkçım zatennn şimdikii aşkım ile 5 yıldır çıkıozzzz cnmm ilk aşkımlaaaa hala sevgiliyimmm anlayacağın inşallah yaza nişanım olcak cnm
4.soru çocukluk aşkımı saymazsak 17 yaşımdan beri aynı insanla sevgiliyim cnmm
5.soru: yok yemedim cnmm
6.ssoru öpüşme biraz özel oluoo kankkaaaa
7.soru : yemedim daha önce muz
8. soruyemedim bilmiom cnm

9. 16 yaşında tanıştık 17 yaşının sonunda sevgilim oldu cnm
10. 16 yaşımda çıkma teklif etttim nerdeyse 18 yaşımda kabul ettm
11.öpmeye taktın vızdıkkkk :95:
12.çok özel bi soru cnm bu yaaa
13.ettiii cnmmm evlenme teklifiii
14.tek taşım varrr evet
15.daha gelmediler ama daha önce kayınvalidemle görüştük kahve içtikkk ama bişiy atmadım çok seviom çünkü onu çok ii anlaşıoz cnmmm
16.kahveyii dışarda içioz şuan için cnmm
17.içti
18.dondurmayı pek sevmem cnm ben yaa
19.çok kıskancım
20.acayip trip atarım
21.nazlıyımdırrr

22. hiç pişman olmadım cnm allah kimseye pişmanlık yaşatmasın
23.aşkımlaaa çıkmaya başladığımızda dünyanın en mutlu insanı bendim he bide evlenme teklifi aldığımdaa
24.gözlerimi kirpiklerimi beğenir cnm gözlerim büyük ve kirpiklerimde uzun uzundurr
25.yok emir vermezzz biitanem hiç
26.yok gelmedi cnmmm
27. sensz kk tuzsuzzz yemek gibi olurdu cnm berbatt :79:
28.ilk önce nereye düştüm ben dedim bunlara ayak uydurmazsammmm düverler beni dedimmm ank ablam yada pili ablam bunlarııı topiğee ekle dedi bende eklemiştim cnm

29.ne batakhanesi kızz ordaki herkesss çok şekerrr çok ii niyetli insanlarr seviorum herkezii
30.bu vızdık kim beeee dedimmm
31.azıcık kaçık azıcıkk deliii ama bi o kadarda sevimliiii pampıh şekerim bnmmm
32.yoh nan tırsmıom vallaa :82:
33.canın sağolsun vızdık derimmm
34.yok böle oldummm :88::88:
36.napcam lan hiçbişy
37.ahhhh çatlağım ahh sorular bakk hanım hnm sorular sorsam şaşaırdım zatiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…