- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla cnm yaaaa insanlarda bişiy yok ama arabaaaaaa hurda oldu megommmyapma yaaa of çok üzüldüm..
inşallah önemli bişey değildir..
nan muz ekşi yenir mi oluommm :84::84::84:angel aklıma bi soru geldı nan muzunu eksımı hafıf tatlımı yersinnn![]()
nan muz ekşi yenir mi oluommm :84::84::84:
tabikisi de tatlı yerimmmmm :82::82:
olum o deil de vızdıktann tırsıommmmmmm sıkıştırır şimdi kesin :84::84::84:
:18::18::18::18::18:vızdıkkkkkkkkkkkkk :18::18::18::18::18:bencede korkk yavrum:82:
evet yaaa siyah kedi görünce mutlaka saçımı çekerimmm cnmmmGözde takıntıların varmı?
Siyah kedi, Sağ ayakkabıyı ilk gyimek gibi.
Çikita muz muyerli muzmu yersinn
bide üstüne bal döküp yalarmısın
![]()
![]()
yok bal dökmem ablammmm çok kaloriliii oluo o zaman ama yerlii muz daha tatlı oluooo tercihen yerlii :82::82:Çikita muz muyerli muzmu yersinn
![]()
![]()
5 . kanalmıburdadamııı patron gelrseee
![]()
yok bal dökmem ablammmm çok kaloriliii oluo o zaman ama yerlii muz daha tatlı oluooo tercihen yerlii :82::82:
sen çakmasın diosun yaniii öle miiiiasıl muzcu benım hemmm o sonradan olma![]()
angel'im meleğim
nilimmm hoşgeldinnnn
gelecek için hayallerin nelerdir?
gelecekte ki en güzel hayalimmm aşkımlaaa hep beraberr olmak onsuzz yaşayamam ben çünküüü nilim yaaa çok seviyorumm onuuu çokkk
eniştemizle,en komik anınız nedir?
eniştenleee her halimizzz komikkk beee cnmm yaaa meselaaa hep aynı anda aynı şeyleri söleriz bizz kalp kalbe karşı derler yaaaa böle olunca da basarız kahkahayııı
ve senin hayat -mutluluk ve aşk tanımı nedir?
aşkk ince bir ip üzerinde cambaz misaliii yürümektirrr zordurrr ama bir o kadar daa güzel ve eğlencelidirrrr seviyorumm aşkı ve aşık olmayıııı
yiter bu kadar bunaltmayım![]()
kızzz ben demledim bilem sen gel ama muzlu bisküvilerimutlaka getir bende de muzlu pastaaa varrrrr yetiş gayriiiiancelikam çay demmlicem içer misin?yanında da muzlu bisküvi var
![]()
oyyy oyyy ben nilimden bunalmam kiiii amaaa![]()
tşk ederim canım ..bunlar sana ..
![]()
ahhhanandaa mapisdaşlarrr tek tek dökülmeye başladııııııı
şimcik iilerde deme ablammm yaaa artık evlenmek istiom çünküüüüü
sahil kasabasındaaaa bahçeliii mütevazı bi evdeeeee 2 çocuğum bi de aşkım kuş cıvıltılarıı içindeee kahvaltı yapabildiğimizz bi evlilik istiorum ablammmm tabi muzsuzzz kahvaltı olmazzzzzzz![]()
soruyaaa bakk nan :13lumm küçümendim daha ana sınıfındaaaa bi çocuğuuu öpmüştüm amaaaaa şimdiii iyyyy diorummm keşke öpmeseydim çocuk aklıııı işteeeeee kimbilir nasıl masum bi öpüştüüüüü
ne hissettiğimi hiç hatırlamıom ablaammmmm küçümendim çünkülümmmm![]()
geldim bile:86: sira sanada gelecek kankasen vıztık gelsındee gör soruları oturduguna pişman olmadaabenı oturtamadı ama se n oturdun yandınnn
![]()
vızdıktan çok tırsıyorum yaaaaa :84::84::84:
ay mapisdaşmı ???mapisdas denince aklıma muz gelioooo dondurma gelioo 5.kanal geliıooo kankalarım geliooo neşeee hayat dolulukkk eğlencee geliooo hepsiii çk candan seviommm siziiii hem de çokkk
![]()
anam ne kazasi :18:megom bütün sorularına cvp vercm kankammm kaza oldu şimdi bnm dükkanın önünde araba paramparça olduuuuuuu![]()
angel aklıma bi soru geldı nan muzunu eksımı hafıf tatlımı yersinnn![]()
nan muz ekşi yenir mi oluommm :84::84::84:
tabikisi de tatlı yerimmmmm :82::82:
olum o deil de vızdıktann tırsıommmmmmm sıkıştırır şimdi kesin :84::84::84:
buyrun benim:18::18::18::18::18:vızdıkkkkkkkkkkkkk :18::18::18::18::18:
civap ver encil yalar misinÇikita muz muyerli muzmu yersinn
![]()
![]()
sus laasıl muzcu benım hemmm o sonradan olma![]()