• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şeffaf diş teli yaptırmak istiyorum

LadyZulal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
27
0
36
İstanbul
Merhaba. Ben 19 yaşındayım.
Sol tarafımdaki köpek dişim bayağı bir üstten çıktı ve kaç senedir de böyle. Çok kötü bir görüntüsü var..
Bu dişi cektirmem sakıncalıymış herhalde..
Görünmez diş telleri varmış bunlar hakkında bilgim yok
Ben bu görünmez tellerden taktırsam köpek dişim yerine gelir mi? Ya da metal tellere göre daha uzun sürede mi gelir?
Tavsiye ediyor musunuz şeffaf teli?

Son düzenleme:
ortodontiste görüşmeye gittiğinizde seffaf braketin sizin durumunuza uygun olup olmadığını söyler..
ben seffaf braket kullandım ve memnundum...evet, dişe uyguladığı baskı metale göre daha az olduğundan sanırım, tedavi birkaç ay uzayabiliyor..
umarım istediğiniz tedavi yöntemi ile arzuladığınız dişlere kavuşursunuz..

köpek dişim çok üstten burnumun ordan başlıyor dibi. ama diğer dişlerimde böyle sorunlar yokk.. bu dişi yerine getirebilir mi bir araştırmk istedim. metal tel taktırmak istemiyorum taktırmıcam :(((((((((((((((((((((

Merhaba. Ben 19 yaşındayım.
Sol tarafımdaki köpek dişim bayağı bir üstten çıktı ve kaç senedir de böyle. Çok kötü bir görüntüsü var..
Bu dişi cektirmem sakıncalıymış herhalde..
Görünmez diş telleri varmış bunlar hakkında bilgim yok
Ben bu görünmez tellerden taktırsam köpek dişim yerine gelir mi? Ya da metal tellere göre daha uzun sürede mi gelir?
Tavsiye ediyor musunuz şeffaf teli?

üstden çıkan köpek dişinizi ortodonti tedavisi ile yerine gelmesini sağlayabilirsiniz.şeffaf braketler kullanırsanız karşıdan bakıldığında dişinizin üzerinde herhangi bir estetik sorun yaşamıyorsunuz.tedavi sonunda çok güzel bir gülümsemeye sahip olursunuz

Back