sedir yatakli cocuk odasi kullanisli mi?

esmaikiz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
18
0
6
35
İstanbul
Merhaba bayanlar. Bir kiz bide erkek oglum var.sedir yatakli cocuk odasi dusunuyorum krem renk hemde misafir cok oldugu zaman otturabilecegim bisi olsun istiyorum salonum yok sadece bir odam var ona da kose aliyorum. Sizce bu sedir tarzi nasil kullanisli mi kullanan varmi aranizda acaba?

Sedir yatak nasıl cnm.bende oglum icin yatk alacgm bakiyorm modellere merdivenleri cekmeceli bi yatak var alti koltuk.ysstigi kaldirinca yatak oluyo oda.oyle modellre bakabilirsin

Sedir yatak nasıl cnm.bende oglum icin yatk alacgm bakiyorm modellere merdivenleri cekmeceli bi yatak var alti koltuk.ysstigi kaldirinca yatak oluyo oda.oyle modellre bakabilirsin

Bu yatak koltuk gorunumunde arka kismi filan mobilya sirt kisma bol kirlent koyuyosn koltuk gibi de oturabilirsin alttan yuvali oyle dusunuyorum ama yine de kararsizim telefonumda resmi var ama atamiyorum hata veriyo boyut buyuk sanirim

Bu yatak koltuk gorunumunde arka kismi filan mobilya sirt kisma bol kirlent koyuyosn koltuk gibi de oturabilirsin alttan yuvali oyle dusunuyorum ama yine de kararsizim telefonumda resmi var ama atamiyorum hata veriyo boyut buyuk sanirim

Baktim o yataga hosmus siz bilirsiniz ama ranza alsaniz daha ii olmaz mi

canım ikeada görmüştüm öyle bi koltuk tarif ettiğin gibi 600 küsür falandı fiyatı ben yeni evime alıcM ondan.beyaz kenarları mobilyalı çok güzel geniş arkası geniş yastıklı hem açılıp yatak oluo hemde sedirli hemde oturuluo

Back
X