Cilt kaşınmaları pullanma v s. böyle bir ürün yoktu. Sedef sorunu olan veya cildim pürüzsüz olsun diyenler varsa hiç düşünmeden denesin bayanlar bana dua edeceksiniz yerimseniben
Cilt kaşınmaları pullanma v s. böyle bir ürün yoktu. Sedef sorunu olan veya cildim pürüzsüz olsun diyenler varsa hiç düşünmeden denesin bayanlar bana dua edeceksiniz yerimseniben
nurişşşşşşşş benim saçımda sedef var canım nerden aldın bunu hastaneden alınıyormu fiyatı ne kadar benim senelerdir geçmiyo bu sedef kafamda öle kala kaldı senağlama
benim cildim aşırı kurudur, çok kaşınır ve pullanır, nemlendirici kullandığım halde
neler denemedim ki, hiçbir üründen memnun kalmadım
ama bu ürünü merak ettim, bu ürünü nerde bulabiliriz acaba
Nuriş çok tezat yazıların var kız.
sende sedef yok ama ürün iyi diye aldın öyle mi???? çok kötü bir davranış bu cildin için. sedefix kesinlikle işe yaramayan bir ürün. annem 3 ay düzenli kullandı ve ufacık da olsa faydasını görmedi. zaten sedefix şu an için piyasada deneme aşamasında olan bir ürün. kesinlikle tavsiye etmiyorum.paranız boşa gitmesin