Cilt Bakımı Ürünleri Sedefix harika bir şey

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

NURXIXXSXXSXXSX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
28
0
Cilt kaşınmaları pullanma v s. böyle bir ürün yoktu. Sedef sorunu olan veya cildim pürüzsüz olsun diyenler varsa hiç düşünmeden denesin bayanlar bana dua edeceksiniz yerimseniben

Cilt kaşınmaları pullanma v s. böyle bir ürün yoktu. Sedef sorunu olan veya cildim pürüzsüz olsun diyenler varsa hiç düşünmeden denesin bayanlar bana dua edeceksiniz yerimseniben

nurişşşşşşşş benim saçımda sedef var canım nerden aldın bunu hastaneden alınıyormu fiyatı ne kadar benim senelerdir geçmiyo bu sedef kafamda öle kala kaldı senağlama

benim cildim aşırı kurudur, çok kaşınır ve pullanır, nemlendirici kullandığım halde
neler denemedim ki, hiçbir üründen memnun kalmadım
ama bu ürünü merak ettim, bu ürünü nerde bulabiliriz acaba

ben sedef hastası değilim aslında halamın kızı için almıştık . ama cilt için harika bir ürün olduğunu görünce bende kullanayım dedim...

ben sedef hastası değilim aslında halamın kızı için almıştık . ama cilt için harika bir ürün olduğunu görünce bende kullanayım dedim...

Nuriş çok tezat yazıların var kız.
sende sedef yok ama ürün iyi diye aldın öyle mi???? çok kötü bir davranış bu cildin için. sedefix kesinlikle işe yaramayan bir ürün. annem 3 ay düzenli kullandı ve ufacık da olsa faydasını görmedi. zaten sedefix şu an için piyasada deneme aşamasında olan bir ürün. kesinlikle tavsiye etmiyorum.paranız boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…