Sedefbyo nun yeni neoklasik yemek oadası takımı

sedefbyo

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
601
4
643
48
Ankara
$633900079179627970.webp$633900078920096720.webp$633900079024627970.webp$633900079263690470.webp$633900078976190470.webp

nasıl arkadaşlar çok araştırdım çok baktım hep benzeri şeyler vardı .avangard da istemedim.aklımda siyah *beyaz yada krem abanoz takım vardı ama istediğim model bulamadım tv konsolunuda aldım bu takımın

Neoklasik bir tasarım... Ceviz, lake beyaz ve platin profilin bir arada uygulanmasıyla etkileyici bir görünüm yaratılmış. Kapaklarda simli keten doku efektli döşeme yüzeyler bulunmakta. Taşlı kabara detaylarıyla lüks ve elegant bir görünümde... Kulplar da takıma özel olarak tasarlanmı. Gizli çekmece detayları ile etkileyici.

hem konsol hem yaşam ünitesi hem gümüşlük tekli çok mu boğdu acaba??ben aslında ayna ve gümüşlük düşünmüyordum ama orda nedense hoşuma gitti eve gelince sanki çok kalabalık geldi gözüme .acaba geri alırlar mı???

vallaha alırlarsa hemen geri var boşuna odayı doldıurdum ben de gümüşlüğe hiç gerek yok ilerde istediğin zaman odada ki kalabalıktan eşyaların yeri bile değişmiyor.mobilyan nostljik güle güle kullAN

canm bence gümüşlüğe hiç gerek yok üniteler daha güzel duruyor ama şöylede yapa bilirsin oturma odan varsa üniteyi oraya al gümüşlüğü salonda kullanalirsn renk ve modelleri çok güzel güle güle kullan:80:

aslında ayna ve gümüşlük düşünmüyordum ama ogün ne olduysa almak istdim .bu mobilyalar modüler ıkartıp tekrar kutulamaları gerekiyor acaba sorun çıkartırlar mı?

hep beyaz düşünmüştüm ama küçük çocuğum var hatta 2i de düşünüyoruz cesaret edemedim.rapsodide siyah bir model vardı .oda toz çok belli eder alma dediler bende buna karar verdim acaba çok mu nostaljik oldu ayna ve gümüşlüğü alırsam daha mı modern ni ze olur

güzel şık bi takım güle güle kullanın... bence de en azından gümüşlüğü geri verin.salon çok kalabalık olur böyle. zaten tv ünitesinin sağ ve solundaki modüller zaten o amaçla kullanılabilir. geri alırlar cnm niye almasınlar,salona sığmadı falan dersin.para iade etmezlerse başka bi ihtiyacını alrsın bence.

güle güle kullan canım.
valla şimdiki aklım olsa vitrin bile almazdım. yemek takımını koymaya konsol birde yemek masası tamam. gümüşlüğe hele hiç gerek yok. boşu boşuna yer kaplıyor.alırlarsa geri ver bence.
ben 9 senelik evliyim nasıl yok etsem diye düşünüyorum. eşimde kızıyor niye aldın diye.
ne kadar az eşya o kadar iyi :34:

seçim harika sadece hem ünite hem salon takımı bilmiyorum çok abartılı sanki ama geri iade etmek biraz zor salonun büyükse eğer kullan ikisinide modeli rengi çok güzel:56:

kızlar eşim dediki iade ettiğimiz 2 sandalyede bile biraz ırın kırın etmişler (8 sandalye istemiştik te):(almazlar dedi.Ayna çok mu klasik olmuş acaba?Eşim sevdi aynayı ama gümüşlük ve ayna olmasa bir modern tablo vari aksesuar assam daha mı modern olur diye düşünüyorum.Bu arada çok teşekkür ederim.İyiki varsınız.:)

ben beğenmedim ,klasik mobilya severim ama bu çok abartılı geldi bana ,tabi sizin zevkiniz ayrıca çeşit çok kalabalık ,tv ünitesi varsa konsol konsol varsa tv ünitesine gerek yok diye düşünüyorum ,benim tarzım salonda sadece koltuk takımı ve ünite olmalı ,bi köşede de masa sandalye olmalı ....gümüşlük ,vitrin ,konsol fazlalık ,haaa sende ne var diye sorarsan ben kurtulmaya çalışıyorum bunlardan :)):82:

salonunuz büyükse eğer; hepsi bir arada göz yormayabilir ama
odanızda hepsi tıkış tıkış duracaksa, tv ünitesini ya da diğerlerini oturma odanızda kullanabilirsiniz..
güzel günlerde sağlıkla kullanmanız dileği ile..

resimlerden pek belli etmiyor kendini bir ara kendi çektiklerimi ekleyeyim.Evim büyük sıkışıklık yaratmıyor.Ama sonradan baktım konsol alan tv ünitesi almamış tv ünitesi olanda konsol almamış.keşke daha önce görseydim burayı farklı düşünürdüm

canım ne rengi ne aldığın parçalar içine sinmemiş bence.bende aldığım şey içime sinmezse böyle mi şöyle mi der dururum.gidip kendin konuş geri alırlarsa ver.erkekler böyle işlerden anlamaz.evde gümüşlük varmış yokmuş onlara farketmez zaten.istemiyorsan belki başka birşey ile değişir.mobilya bu beğenmediysen kolay kolay yenilenmiyor.ne çok yazdım bi güle güle kullan demedim.inşallah gönlünce güle güle kullanırsın.

sağol canım teşekkür ederim.Ama Alfemodan aldım .Modüler olduğu için sanırım ondan pek yanaşmıyorlar almaya.

Back
X