- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Kesinlikle Jumbo diyorum. Çelik ürünlerde karaca, schafer kesinlikle çöp diyorum o kadar kötüler ki benim çevremdeki arkadaşlarımın hiçbiri bu iki firmanın ürünlerinden memnun kalmadılar ya çok hızlı paslandı ya kulplar yandı 2 yıllık garantileri var. Hisar firması da son yıllarda fabrikası olmasına rağmen çinden getirmeye başlamışlar açıkçası bu bilgiler ışığında seçim yapmakta çok zorlanmıştım. Züccaciyeci komşumla konuşmuş onun tavsiyesi üzerine Türkiye de üretim yapan ve kaliteden kesinlikle ödün vermeyen Jumbo ürünlerini önermişti. Pahalı olduğunu düşündüğüm için hiç araştırmazken 500 TL.ye bile çatal bıçak seti olduğunu öğrenmiştim. Sonrasında bir internet mağazasından mağaza fiyatlarının da altında bir fiyata satın almıştım.
schafer bende duydum ve şok oldum. ben oradan seramik tencere seti almayı planlıyordum pahalı diye kaliteli olur diye düşünmüştüm ama kullanan arkadaşlarım sakın oyle bir hata yapma diyorlar. çelikte hisar da oldukça iyiymiş ve seramikte moneta tek geçiyor herkes.