Emsan mı Karaca mı??

Bende çeyiz setimi alırken çok araştırdım. Karacayı kesinlikle önermem en yakın arkadaşlarım kullanıyor ve o kadar pişmanlar ki.. Kullpları falan hemen yanmış.. Emsan aldım ben bakalım nasıl çıkacak hayırlısı.. :KK9: Tencere Takımım Bu.. Eki Görüntüle 778386

modeli çok güzel cnım bende alırsam böyle alırım bizde hala annemin çeyizlik emsanları kullanılır seninkini de çocukların görür inşallah :)

yorumları tam okumadım, belki bilgi verilmiştir ama ben yine de yazayım.
karaca emsan'ı satın almış. o sebepten emsan da birden porselen satmaya başladı. benim takımlarım emsan. tencerelerimde bariz bir sıkıntı yok ama bana kalitesiz geliyor, karaca üretti diye :KK19: bir tanesi de ilk zamanlar çok bastırarak yıkayınca altından siyah bir renk çıktı :KK19:
tencere alırken küçük kulplu almayı unutmayın, dolaba rahat girsin, yer tutmasın.
hasılı her iki markadan da vazgeçip, geç olsun ama kaliteli bir şey alın.

Sade her daim iyidir modasıda çok geçmiyor kareyi öneririm çok şık modeller mevcut:KK16:Pahalılık konusunda birşey diyemem haklısın 4 tencereye bende 900 TL verecegim kısmetse:nazar: matrıx modeline ama begendim başka begenemiyorum çeligi çok iyi denildigi için kıyabilirim gibi geliyor önce çatal bıçagını alayımda bakarız artık ona :KK53:

jumbonun çatal bıçak takımına bakmıştım o da 1000 liraya yakındı ama yok böyle bir model gözlerim kamaştı :KK52: harika bişeydi

Ceyiz ile ilgili gayet hasir nesir oldugumdan dolayi, Karaca tencere takimlarindan uzak durmani tavsiye ederim. Illa bu iki marka arasinda kaldiysan, tabii ki Emsan diyorum... Eger butceni esnetebiliyorsan, Korkmaz`da olabilir...

Ceyiz konusunda biraz titiz davranmanizda fayda var, kampanyalar gercekten cazip ve goz boyayan cinsten olabiliyor. 1 senelik evil olarak, gercekten ceyize alinan her urunun ne kadar gerekli ve uzun omurlu olmasi gerektigini bilen biri olarak, kaliteden odun vermemenizi oneririm...

Kare yemek takimlarina gelince, biraz kullanimla alakali sanirim. Benim yemek takimlarim kare ve bone china, sadece misafirlere kullaniyorum bu takimimi. Gunluk takimim Luminarc, bir nevi archoroc tarzi tabaklar, kirilmaya dayanikli, onlarda kare seklinde diyebilirim. Makinamda herhangi bir sorun yasamadim bunlarla ilgili, koselerinde kirilma veya catlama olmadi. Fakat ben biraz fazla titizimdir kullandigim esyalarimla...

ben günlük takım olarak kütahya porselenin yuvarlak takımlarından aldım carrefourda realde ve bimde satılıyodu. ek olarakta A101den tek tek takım aldım beyaz porselen onlarda güral porselen. sonuçta bu misafire çıkacak ve biliyorumki kare almazsam içimde kalır. bende çok dikkat ederim sanırım şuan tencerelerimi korkmazdan alıcam. çünkü emsanı karaca satın almış diyorlar ama karacanın porselenlerini de beğeniyorum. ahh sen iyisin valla almış rahatlamışsın :KK1:

1.5 yıllık evlıyım .karaca ıyı dıye herseyımı karacadan aldım .tenceere seti berbatt ,catal bıcak takımı berbatt paslandı her yerı .goturdum aldıgım yere bıcak ve kasıkları bulasık makınesıne atmayın farklı bı alaşımdanmıs yapıları .oldu dedım ayrı ayrımı yıkıcam yanı.
nasıl pısmanım okadar para verdıgıme anlatamam .en ıyısı hisar jumbo .pahalı belkı ama hakkını verıyolar .uzak dur derım karacadan.

çatal bıçak takımını makineye atma mı dediler oldu paşam gel sen yıka :KK47: hisara hiç bakmadım ama arkadaşların çoğu hisarı öneriyor. her şeyimi karacadan aldım demişsin ya canım yemek takımında karaca mı ben onların kare kenarları çizgili takımlarını çok beğeniyorum yemek takımından memnun musun

yorumları tam okumadım, belki bilgi verilmiştir ama ben yine de yazayım.
karaca emsan'ı satın almış. o sebepten emsan da birden porselen satmaya başladı. benim takımlarım emsan. tencerelerimde bariz bir sıkıntı yok ama bana kalitesiz geliyor, karaca üretti diye :KK19: bir tanesi de ilk zamanlar çok bastırarak yıkayınca altından siyah bir renk çıktı :KK19:
tencere alırken küçük kulplu almayı unutmayın, dolaba rahat girsin, yer tutmasın.
hasılı her iki markadan da vazgeçip, geç olsun ama kaliteli bir şey alın.

evet canım bunu duymuştum o yüzden şuan çeliklerim için korkmazı düşünüyorum. jumbo çok pahalı hisarı da çok öneren oldu ama hiç bakmadım. tencere takımını alırsam tombikler varya onlardan alcam canım güveç tipi küçük. zaten büyüğünü ne yapalım askeriyeye yemek mi yapıcaz 2 kişiyiz :KK1:

setler daha ucuz oluyor diye düşündüm ama emsandan ve karacadan vazgeçtim. şimdilik korkmaz düşünüyorum canım daha almadım yaa karar vermek ne kadar zorr

Korkmaz ın tencere modelli güzeldir canım hatta bir iki model fikri paylaşayım...
$korkmaz silvia.jpg Eki Görüntüle 801283

gerçekten tencere kalitesi mükemmel çelik de ben emsan derim yada hisar hisarın 100 yıl garantisi var ben şu siteden hisarın
şu setini aldım mükemmel bir ürün 550 tl indirimli Hisar Bahama Çeyiz Seti
bence incele derim

Eklentiler

• $hisarbahama.jpg
    $hisarbahama.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 443
Kesinlikle Jumbo diyorum. Çelik ürünlerde karaca, schafer kesinlikle çöp diyorum o kadar kötüler ki benim çevremdeki arkadaşlarımın hiçbiri bu iki firmanın ürünlerinden memnun kalmadılar ya çok hızlı paslandı ya kulplar yandı 2 yıllık garantileri var. Hisar firması da son yıllarda fabrikası olmasına rağmen çinden getirmeye başlamışlar açıkçası bu bilgiler ışığında seçim yapmakta çok zorlanmıştım. Züccaciyeci komşumla konuşmuş onun tavsiyesi üzerine Türkiye de üretim yapan ve kaliteden kesinlikle ödün vermeyen Jumbo ürünlerini önermişti. Pahalı olduğunu düşündüğüm için hiç araştırmazken 500 TL.ye bile çatal bıçak seti olduğunu öğrenmiştim. Sonrasında bir internet mağazasından mağaza fiyatlarının da altında bir fiyata satın almıştım.

Kesinlikle Jumbo diyorum. Çelik ürünlerde karaca, schafer kesinlikle çöp diyorum o kadar kötüler ki benim çevremdeki arkadaşlarımın hiçbiri bu iki firmanın ürünlerinden memnun kalmadılar ya çok hızlı paslandı ya kulplar yandı 2 yıllık garantileri var. Hisar firması da son yıllarda fabrikası olmasına rağmen çinden getirmeye başlamışlar açıkçası bu bilgiler ışığında seçim yapmakta çok zorlanmıştım. Züccaciyeci komşumla konuşmuş onun tavsiyesi üzerine Türkiye de üretim yapan ve kaliteden kesinlikle ödün vermeyen Jumbo ürünlerini önermişti. Pahalı olduğunu düşündüğüm için hiç araştırmazken 500 TL.ye bile çatal bıçak seti olduğunu öğrenmiştim. Sonrasında bir internet mağazasından mağaza fiyatlarının da altında bir fiyata satın almıştım.

ya ben evkurdan baktım 700 tlye 4 tenceresi var jumbonun. o paraya korkmazdan set alırım diye düşünmüştüm :/ tabikide jumbo çok iyi canım ama internetten alırsam sanki bi sorun çıkacakmış gibi düşünüyorum

nişanlıyım ve herseyım karaca.

sana tavsıyem yokluktan cıkmıs gıbı gıdsıp koca koca set alma parça parça az ve öz al.
cok pişmanım.
sankı 10 tenceredede yemek pişecek.
mutfak doldu taştı.
şimdiki aklım olsa 2 seramık 2 celık tamam...
yarısını anneme vermeyı düşünüyorum.
helede o koca dudukluyu napayım ben.2 kişiyiz topu topu:KK43:

nişanlıyım ve herseyım karaca.

sana tavsıyem yokluktan cıkmıs gıbı gıdsıp koca koca set alma parça parça az ve öz al.
cok pişmanım.
sankı 10 tenceredede yemek pişecek.
mutfak doldu taştı.
şimdiki aklım olsa 2 seramık 2 celık tamam...
yarısını anneme vermeyı düşünüyorum.
helede o koca dudukluyu napayım ben.2 kişiyiz topu topu:KK43:

o hevesle alınıyo işte dediğin gibi az al sonra yine alırsın sanki bi daha eşya alınmayacak. umarım memnun kalırsın karacadan set halinde mi almıştın

o hevesle alınıyo işte dediğin gibi az al sonra yine alırsın sanki bi daha eşya alınmayacak. umarım memnun kalırsın karacadan set halinde mi almıştın

evet canım set halınde bılmem kaç parça çatal bıçak
mısafır ıcın yemek takımı
tencere setı içinde çaydanlık duduklu cezve falanda var
ayrıca bıde seramık setınıde aldım.
sonra bı seramık set daha:S
neysekı bı kaç seramık parçayı cok dıye bekar evımde kullandım
cok güzel ve lezzetlı yemeklerı oluyor...
kahvaltı takımını bernardodan.
bıçak setı yıne karacadan.(oda gereksızmış koca koca bıçaklar. inan cok kullanışsız.)sankı kurban kesıyon:s
meyve bıçağı yetıyo.roc mesela hem ucuz hem renk renk.
ben para bırıktıremıyorum dıye almıştım set.enazından onun parası bıtsın dıye.
ama koydum aklıma anneme yollanacak yarısı:)

evet canım set halınde bılmem kaç parça çatal bıçak
mısafır ıcın yemek takımı
tencere setı içinde çaydanlık duduklu cezve falanda var
ayrıca bıde seramık setınıde aldım.
sonra bı seramık set daha:S
neysekı bı kaç seramık parçayı cok dıye bekar evımde kullandım
cok güzel ve lezzetlı yemeklerı oluyor...
kahvaltı takımını bernardodan.
bıçak setı yıne karacadan.(oda gereksızmış koca koca bıçaklar. inan cok kullanışsız.)sankı kurban kesıyon:s
meyve bıçağı yetıyo.roc mesela hem ucuz hem renk renk.
ben para bırıktıremıyorum dıye almıştım set.enazından onun parası bıtsın dıye.
ama koydum aklıma anneme yollanacak yarısı:)

ben 12 kişilik günlük porselen takımı aldım bi de 12 kişilik günlük kaşık bıçak takımı aldım. bunları sürekli kullanırım diye düşünüyorum. ama ayrıca 12 kişilik başka daha kaliteli bir çatal bıçak takımı ve 12 kişilik porselen takımı almak istiyorum ve hiç tenceremde yok onu da korkmazdan set halinde varya 4 tenceresi, düdüklüsü, çaydanlığı falan ondan alırım bi de seramik tencere alırım diye düşünmüştüm :KK1: şimdi sen böyle diyince ben biraz abarttım mı yoksa :KK52: :KK70:

X