Sedefbyo nun yeni neoklasik yemek oadası takımı

çok bilindik model heryerde gördüğümüz modeller bana göre daha değişik modeller de bakabilirsin mesela sırf beyaz lake ?vitrin modası yok artık vitrin yerine şık konsol yemek masası almanı tavsiye ederim..

Öncelikle güle güle kullanın.
Benim düşüncem hepsi birlikte çok kalabalık durur.
Gidip kendiniz görüşseniz, iade edebilirseniz edin.
Kabul etmezlerse tv ünitesini oturma odasına koyabilirsiniz.

ayy benim takımından almışsınız çok sevindim görünce:) ben de çok beğenerek almıştım güle güle kullanın ben çok memnunum.
tv ünitesini almadım ben sadece tv sehpasını aldık

Son düzenleme:
bendee beğenerekk bir ton verdiğim salon takımından kurtulmaya çalışıyorumm...

artık ne akdar az eşya okadar huzurr yaşamm felsefesi...

çok abartılı ve kalabalık ..

hayatınn eşyaya hizmetle geçecek...

sade ama daha şık bişeyler bak bencee almadıysann..

hele vitrindi gümüşlüktü işine sakın girmee....

fazladan boşa verilen para bunlarr...

yaşam üniteside bana göre tv ye bakarken göz yoracak akdar kalabalık olcakk sitillerde uzak durulmalıı...daha sadee vee şık ürünler seçebilirsinn...

bunun gibi bişey olabilirrr....

ayy benim takımından almışsınız çok sevindim görünce:) ben de çok beğenerek almıştım güle güle kullanın ben çok memnunum.
tv ünitesini almadım ben sadece tv sehpasını aldık
canım ne kadar oldu alalı sen hangi parcaları aldın? nasıl dizany ettin fotograf koyar mısın?Koltukların nasıl?:)ne çok soru sordum değil mi?

canım ne kadar oldu alalı sen hangi parcaları aldın? nasıl dizany ettin fotograf koyar mısın?Koltukların nasıl?:)ne çok soru sordum değil mi?

canım fotoğraf koymayı başaramıorum ama 7 ay oldu. kullanışı çok rahat ve şık duruyor gerçekten. bana da ilk görüşte ağır durur gibi gelmişti ama her gelen çok beğeniyor. ipek mobilyadan aldık koltukları da. ben büyük tv ünitesi hariç bütün parçaları aldım. gümüşlük, vitrin,masayı küçük boy yaptırdım özellikle çok yer kaplamasın diye. 6 sandalyemiz var. orta sehpa, tv sehpasını da aldık. 2500 tl vermiştik alfemoya ankara şaşmazdaki bayiden.
ipekten alice koltuk takımıyla kombine ettim. perdeleri brillianttan aldım fransız danteli, halılar da saraydan

aa bende sitelerden aldım.Bugünde ordaydım.Dekoratif ürünler bakayım dedim.Ayna yerine tablo mu koyayım diyorum.Birde gümüşlüğü verip vermemekte kararsızım .Bende çok sevdim takımımı ancak Kendini göstermesi için alan yaratmam lazım sanırım.Masada büyük benim ayrıca .

pardon canım ya koltukların fiyatı 2500 dü yemek odasına 3400 tl bayılmıştık

ben duvarlara sadece düğün resimlerimizden iki tane astım.bi de 3lü koltuğun üzerine ayna saat stickerlardan astım. mobilya zaten tablo gibi o yüzden duvaları boş bırakmak ii olyor. avizelerimi de sallantılı almadım, duvara monteli aldım.

Canım konsol üstündeki aynayı verip soyut tablo mu assam diyerum ama aynayada gümüşlüğe de kıyamıyorum:)
evim çok büyük olursa ilerde hole dekor yaparım diyorum:)girişe hoş olur.Alacağım ev kısmetse en az 150-160 mkare olsun diyorum.

canım aynası güzel bence almışsın verme, boy aynası olarak başka bi yere de asabilirsin bize alırken öyle söylemişlerdi.

ben de bu günlerde yemek odası araştırıyorum seninkiler pek benim tarzım değil ben daha sade açık renkli ama basıtte olmayan bi takım arıyorum bulmak çok zor hele de kırşehirde bulmak daha da zor tek 2 seçeneğim var istikbal ve bellona...ama hayırlı olsun güle güle kullan...aldığın şeydn pişmanlık duyma bence sen beğendiysen evine yakıştırdıysan gerisi boş...

canım ben oralarada baktım inan pek farklı değil .Birde beyaz ve siyah olan yada sadece beyaz olanlar bellonada çok sade .Birde bizim burda ben sitelere çok baktım.Avangart daha çok çalışıldı yada basit büro havası veren mobilyalar var ev için .Yani 3 çşit 1. avangard bülent ersoyun evi gibi
2 klasik annemin zamanından kalma ayaklı ingiliz takımları
3 modern

gümüşlük ve vitrin asla alma derim
gereksiz yer kaplıyo ben 8 yıl önce istikbalden komple almıştım taş gibi sağlam
ama verdim içleri toz oluyo
avrupa yada amerikada sadelik deha çok tercih ediyo insanlar
ben şimdi sadece konsol ve ayna önüne yemek masası aldım
ve koltuk takımı
toz gösteren şeyim çok kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…