Sedef_79'un Kondisyon Bisikletiyle Zayıflama Günlüğü

kahve keyfim nazara geldiiiii, hepsi bembeyaz koltuklarimin üzerine döküldü daha bir yudum bile almadan :-@

kahve keyfim nazara geldiiiii, hepsi bembeyaz koltuklarimin üzerine döküldü daha bir yudum bile almadan :-@

Canım çok geçmiş olsun :KK43:( Sen de bi şey yok inşallah.

Senin de koltukların beyaz galiba benimkiler gibi. Ben de geçen gün türk kahvesini elime ve ardından halıya döktüm. Elim yandığı için elimdeki kahveyi de koltuklara doğru silkeledim malesef. Çok seviyorum beyaz salon takımlarını ama bu yönü çok kötü. Naapalım sağlık olsun artık.

Canım çok geçmiş olsun :KK43:( Sen de bi şey yok inşallah.

Senin de koltukların beyaz galiba benimkiler gibi. Ben de geçen gün türk kahvesini elime ve ardından halıya döktüm. Elim yandığı için elimdeki kahveyi de koltuklara doğru silkeledim malesef. Çok seviyorum beyaz salon takımlarını ama bu yönü çok kötü. Naapalım sağlık olsun artık.

yok kahve önümdeki masadaydi, laptopu kucagima almak istedim, elime alirken kablosu fincani hoplatti resmen, koltuk ve yere dökld hepsi,bane degmedi yani döklen kahve ama sabah sabah koltuk sildik :-/
ben aslinda beyaz sevmiyorum, iki ay öncesine kadar kiraz rengi koltuklarim vardi ama arkadasimin yanina tasindim, onun koltuklari böyle beyaz, gzel hostaaa benim gibi tembel hatun i$i degilll :-))))))))

yok kahve önümdeki masadaydi, laptopu kucagima almak istedim, elime alirken kablosu fincani hoplatti resmen, koltuk ve yere dökld hepsi,bane degmedi yani döklen kahve ama sabah sabah koltuk sildik :-/
ben aslinda beyaz sevmiyorum, iki ay öncesine kadar kiraz rengi koltuklarim vardi ama arkadasimin yanina tasindim, onun koltuklari böyle beyaz, gzel hostaaa benim gibi tembel hatun i$i degilll :-))))))))

Bak sen ne güzel biliyosun kendini :) Ben bu tembellikle niye heveslenip aldıysam beyaz koltuk :))))

Sende bi şey yokmuş allahtan. Spor olmuştur koltuk silmek de :))))

kizlar bu arada 3 gündür yedigim kiraz saplarini atmiyorum, direk koyup kaynatip cay yapiyorum ve icine yarim limon sIKIp iciyorum,, limonsuz icilecek gibi degill cünkü ;-/

canım nasılsın, ne zamandır görüyorum kiraz saplarını okuyorum, merak ettim ne işe yarıyor kiraz sapı ? zayıflamayla mı ilgili ? bir de hep duyuyorum maydanozu kaynatıyorlarmış, suyu ile zayıflamışlar falan, nedir bu olay biliyor musun ???

Yaa canm bde kas yapıyo kalınlaşıyor diye gözümü korkuttular ama sanırım dereceyle ilgili sen faydasını görmüşsün sanırım :))

ben vaktinde çok bisiklet sürdüm bacaklarım Roberto Carlos gibi oldu, abartmadan sürün aman benim yaptığımı yapmayın :))

canım nasılsın, ne zamandır görüyorum kiraz saplarını okuyorum, merak ettim ne işe yarıyor kiraz sapı ? zayıflamayla mı ilgili ? bir de hep duyuyorum maydanozu kaynatıyorlarmış, suyu ile zayıflamışlar falan, nedir bu olay biliyor musun ???

günaydin canim, bugün biraz icim sIKILIyor ama bunada sükürrr... sen nasilsi?
kiraz saplari ödem söktürmek icin pinarcim, gecen günlerde bagirsak sorunu yasamistim ve cokta fazla ödem olmustu bende, biraz hafiflettii.. maydanozda ödem söktürmek icin, zayiflatmaz benim bildigim bunlar sadece siskinligini alip rahatlatir..

ben vaktinde çok bisiklet sürdüm bacaklarım Roberto Carlos gibi oldu, abartmadan sürün aman benim yaptığımı yapmayın :))

bisikleti sürerken kas yaptirmadan sürmeli, düsük ayarda orta tempoda.. benim sürdügüm sekilde olunca alt bacak kaslari agrimiyor bile, spor oluyor sadece ter atiyorsun, benim bacaklarda incelme oldu dogru sekilde sürdügüm icin spor salonundaki hocadan tiyoyu almistimm :-)))

kıyamam, dökülene kırılana üzülme sakın prille çitele hemen geçer, ama nazar akar işte mis gibi :))

iyidir iyidir :))

yok öyle seye üzülürmüyüm hic, zaten sadece dökld kirilmadi bile :-)))
icimi sIkan konular baska malesef, düsündükcede tembellesiyorum, yerimden kalkasim yok Valla suan canim ;-/

günaydin canim, bugün biraz icim sIKILIyor ama bunada sükürrr... sen nasilsi?
kiraz saplari ödem söktürmek icin pinarcim, gecen günlerde bagirsak sorunu yasamistim ve cokta fazla ödem olmustu bende, biraz hafiflettii.. maydanozda ödem söktürmek icin, zayiflatmaz benim bildigim bunlar sadece siskinligini alip rahatlatir..

bende ödem fazlalığı çıktı tahlillerde, işime yarar yani sadece kaynatıyorum o kadar değil mi, içine istersem limon sıkacağım sanırsam.

günaydın canım bu arada, burda saat 1 oldu ama senin oralarda saat farklı tabii :)) dün kalkınca hemen tartıldım ne eksik ne fazla tam 75 kilo çıktım gıcık oldum ama pes etmek yok, birazdan banyoya gircem hazırlancam spor salonuna gideceğim artık havuz mavuz yürüyüş bandı senkro falan, başka alete giremem ne zamandır uğramadım çok hamım, ilk günden kaplumbağa gibiters dönerim vallahi :))

dün giremedim nete, çok sıkıntılıydım, akşama kadar yataktan kalkmadım, benimkiyle sorunlarımız vardı, ama artık ben alttan aldım, barıştık :)) senin canın neden sıkılıyor canım ya paylaşabilirsen eğer seve seve dinlerim.

bisikleti sürerken kas yaptirmadan sürmeli, düsük ayarda orta tempoda.. benim sürdügüm sekilde olunca alt bacak kaslari agrimiyor bile, spor oluyor sadece ter atiyorsun, benim bacaklarda incelme oldu dogru sekilde sürdügüm icin spor salonundaki hocadan tiyoyu almistimm :-)))

bizi uyaran olmadı ki vaktinde :)) neyseki bırakınca bacaklar da söndü, yoksa çok fenaydı :))

yaaa aksam aksammm gldrmeyinn beniiiiiii :-)))
su halimize bakkkk ya aglanacak halimize gülüyoruzzz :-)))#
az öncede koptum glmekten cemrecim, diyet yapan bir arkadas günlügüne __dolapta magnumlar beklerkenn ben yakin zamanda diyete baslayabilirmiyim günlükkk __ yazmiss :-)))))))))
ne gldüm anlatamam sanaaa
kizzz sicak biseyler ic biraz bastiriyorr acligini
ama sakin yeme canim yaaa, saat gec olduuu ltfen dayankiii yarina dahada dayanikli olasinn emiii :-DD

o ben oluyorum :KK76:

magnumlar bitince anca başlayabildim diyete :KK1:

aaa selam kızlar, zayıflıycaz inşallah. bir adım attık gerisi de gelecek.

önce mideyi küçültün diye bi başlık vardı diyet soru/cevap kısmında galiba. ordaki bayan diyor ki mideniz guruldarken size küçülüyorum diyor. öyle düşünmek lazım söylemesi kolay ama yapmak biraz azim istiyor.

ben öğün aralarını 4 saate çıkarmaya çalışıyorum. ara öğünlerle hep insülin yükseltip duruyoruz. leptin hormonumuzun çalışmasına engel oluyoruz ara öğünlerle ki o hormon stok yağları yakan hormon. az sabırla olacak kızlar.

ben artık çikolata aramıyorum, pilav (gerçi bulgur yapardım), makarna aramıyorum (şimdilik)

evrene mesaj gönderiyoruz kızlar; bu kez olacak, bu kez zayıflayacağız. bir kez yapıp sonra korumaya aldığımızda sevdiğimiz özlediğimiz şeylerden yiyebileceğiz, tabi abartmadan.

bir mağazaya girdiğimizde en büyük beden kotu istemiycez. veya internet indirimlerinde XL olanı arattırmak zorunda kalmıycaz.
ayy gaza geldim, siz de geldiniz mi :KK1:

bende ödem fazlalığı çıktı tahlillerde, işime yarar yani sadece kaynatıyorum o kadar değil mi, içine istersem limon sıkacağım sanırsam.

günaydın canım bu arada, burda saat 1 oldu ama senin oralarda saat farklı tabii :)) dün kalkınca hemen tartıldım ne eksik ne fazla tam 75 kilo çıktım gıcık oldum ama pes etmek yok, birazdan banyoya gircem hazırlancam spor salonuna gideceğim artık havuz mavuz yürüyüş bandı senkro falan, başka alete giremem ne zamandır uğramadım çok hamım, ilk günden kaplumbağa gibiters dönerim vallahi :))

dün giremedim nete, çok sıkıntılıydım, akşama kadar yataktan kalkmadım, benimkiyle sorunlarımız vardı, ama artık ben alttan aldım, barıştık :)) senin canın neden sıkılıyor canım ya paylaşabilirsen eğer seve seve dinlerim.

pes etmeden devam edecegine sevindim canim..
yaaa zaten hep alttan alan biz olmak zorundayizz :-((

tunaydın canım nasılsın bakalım ohh evdeymişsin,sevindim bir güzel dinlen kızz,sedef kahveden tiksindim ben ıyyyy şekerli olmayınca midem kaldırmuyor artık.ama bak 3. bi arada neskafeye hayır demem bugün içsemmi bi tane ne dersin,kahveyi koltuğa dökmüşsün oyy beyazdan çıkarmı o leke anca çıkarıp yıkıcan makinede oda yüzü çıkarsa,canım dünkü mekikten sonra karın kaslarım acıyor,demek doğru yerdeyim.bu arada seve seve dinlerim derdini şeker.ben yine açım yaa,elma yedim 1 saat sonra çorba içicem yoğurtla,yoğutdu da tek başına yiyemiyorum,neyse biraz çaba değilmi geçecek bu günler heyoooo.........

pes etmeden devam edecegine sevindim canim..
yaaa zaten hep alttan alan biz olmak zorundayizz :-((

öyle öyle, ben o gün akşama kadar yatakta kendi kendimle konuştum durdum, artık kesin karar verdim, öyle kalktım yerimden, ben içerde kendimden geçiyorum üzüntüden, o sırada keyifli keyifli film izliyormuş beyim, olaya bak, erkek ne olursa olsun kendini üzmüyor, anlattı o gün yaptıklarını, tüm gün keyfine bakmış, yapacaklarını yapmış, mis gibi, ben ise gebeş gebeş yattım, hayatı durdurdum.

ama bak bilerek inadına yapmıyorlar ben artık bunu iyice anladım sedefcim, adamların yapısı bu, ne olursa olsun önce ben diyorlar. biz en ufak bir sorunda hayattan geçiyoruz. işe bak. kendime bakacağım artık, önce ben arkadaş :))

bizi uyaran olmadı ki vaktinde :)) neyseki bırakınca bacaklar da söndü, yoksa çok fenaydı :))

ah keşke ben de bacaklarıma kas yapabilsem. çok seviyorum. ama olmiyiii yaa:KK52:

ben 4 de çevirdim dün gece bisikleti. gerçi ben bi ara bisiklete çok yüklenince bozmuştum. tamir ederken bisikletin orjinal parçasını değil daha güçlü sağlam bişey taktılar (bi de o parçanın adını bilsem, rulman mıydı ne unuttum) o nedenle kademe hız ayarları gitti, ekranı gitti, kaç kalori yaktığımı göremiyorum. ama terlemeye başladığımda hissediyorum. 30 dakikada 500 kalori yakıyordum:KK51:.

X