- 15 Mayıs 2012
- 1.647
- 172
hoşgeldin sedef ben de nerdesin diye merak ediyordum hiç haberim yoktu cezadan falan neyse boşver işimize bakalım
nasıl gidiyor?ödem sorunun geçti mi?ben pazar gününden beri kaçamaksız devam ediyorum pazar günü en azından bir kilo vermiş olurum heralde:)bugün komşumuz basen ve popo bölgemde küçülme olduğunu söyledi beni 2-3 haftadır görmüyordu:)çok sevindim beni iyice incele 2 hafta sonra tekrar yanına gelicem dedim:)
Hosbuldum canim sagol..
)) cok sevindim canimmm, spor diyetten cok daha mantiklii ama ikiside birlikte olunca tabii daha hizli sonuc alinir.. sen er yada gec basaracaksin zaten yarisini vermeyi basarmissan kalani icinde kesin gözüyle bakiyorum
ödem sorunumu kiraz sapiyla hallettimm canim, cumartesi pazar pazartesi tatildim ve bagirsaklarima cok yüklendim, kayisilar, kirazlar, neler yapmadim ama istedigim sonucu nasil oluyorsa alamiyorum bi türlüü ) ama eskisi kadarda kötü degil.. yedigim kirazlarinda saplarini kaynatip limonla iciyorum ve gercekten iki gün sonunda ödemlerimi cözdüü. simdi daha iyiyimm
ama bugün cok acim yaaa, sadece yarim kilo cilek ve yarim kilo kiraz yedim simdiyee kadar.. saplarinida kagit pecereye sarip cantama koydum :-D
eve gidince kaynatip icecem yine..