Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyorum benim yeğenim sedef hastası önceleri başında idi şimdi her yerine sıcradı bize yılan yastığı kökü diye bir şey tavsiye ettiler fakat burada aktarlarda bulamadık eğer bilen varsa bana yazsın yada ulaştırsın ücreti ne ise vereyim yeğenim çok üzülüyor yardımlarınızı bekliyorum başka birşeyler bilen varsa söylesin ben bursalıyım:uhm:
merhaba arkadaşlar benim eşimdede sedef hastası bir tanıdığı sayesinde ilaç buldu geçekten çok iyi geldi ilacı içmeye başladınmı önce içteki hastalığı dışarı kusuyo o dönem sedefler bayağı çoğalıyo sonra dıştan temizliyo ilacın tarifi 50gr ravent 50 gr çelik kükürt 50 gr kilermeni bunları demir havanda icene düvün toz haline gelsin 1 kilo bala karıştırıp sabah öğle akşam aç karna yiyin bir tanesi odun gibi zor toz haline geliyo ama gerçekten işe yarıyo tadı kötüymüş ama sağlık için denemeye değer
benim de sedeflerim war ve başetmek için yolları deniyorum.. benimki başka bi hastalıga baglı olarak oluşuyo..hastalıgım için kullandıgım ilaçlar sürekli kullanımda azaltıyo içerden etki ederek ama uzun vadede.. en son doktoruma bana merhem gibi bişey yazsanız geçirmesi için rahatsız oluyorum dedim ve bana bi merhem yazdı.. adını yazmamda sanırım sakınca yok.. warsa da uyarırsınız..merhemin ismi psoderm... aslında benim çok ümidim yoktu ama abartmadan söyleyebilirmki 2 gün sürdükten sora etki etmeye başladı..3. ve 4. günlerde geçmiş hale geldii neredeyse.. çok memnun kaldım.. ama anladıgım kadarıyla güçlü bi merhem.. içinde kortizon war sanırım..ve yaralar geçtikten sonra kullanılmaması gerekiyormuş..aşırı fazla kullanımı halinde karaciğere zararı warmış..gerçi her ilaçcın illa bi zararı oluyor ama ben bilgilendireyim dedim.yani böle bişey için doktora yazdırmadan almayın derim.. ama ben faydasını gördüm paylaşmak istedim..
kü,kürt yiyecez ciddi degılsin degil mi
canım gayet ciddiyim bilmiyorum eşim kullandı çok iyi geldi hatta duyan bizi arayıp tarif alıyo ben bildiğimi yazdım kullanmak sizin tercihiniz ben sedef hastası değilim ama eşime ben olmuş gibi üzülüyorum gercekten çok zor bence herkez öcü gibi bakıyodu sedef hastası olana allah şifa versin
Sedef hastalığına bitkisel çözüm
BURSA (İHA) - Bursa'da sedef hastası olan bir aktar, bulduğu ilaçla 1.5 ay içinde sağlığına kavuştu.
1985 yılında geçirdiği bunalım sonucu sedef hastalığına yakalanan 42 yaşındaki Mustafa Kara, Bilgi Üniversitesi'nde tedavi olmasına rağmen yaralarından kurtulamadı. Uzun süren araştırmaların ardından yaptığı karışım sayesinde yaralarından kurtulan Kara, ilacın sedef hastalığına iyi geldiğini ispat etmek için domates, kızarmış yumurta ve acı yemeye başlayınca tekrar sedef hastalığına yakalandı. Yaptığı karışımı diğer hastalara da tavsiye eden Kara, "Çörek otu, kakule ve bal, karaciğeri yenilemede faydalı olan bitkiler. Bal, çörek otu, cennet otu ve kuru incirle birlikte bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve bağışıklık sistemi güçlenince karaciğer kendini yeniliyor. Vücut bu hastalığı bünyesinde istemiyor, 1.5 ay sonra kulaktan veya baş parmaktan iltihap olarak atıyor. 7 gün devam ediyor. 7 gün sonra bu yaralardan vücutta eser kalmıyor" dedi.
Sedef hastalığının başlıca düşmanının stres olduğunu söyleyen bir çocuk babası Kara, "Bu hastalığın üremesine domates, kızarmış yumurta, acı ve kostikli zeytinler yardımcı oluyor. Tıp literatüründe birçok türü bulunan sedef hastalığının tedavisi tamamen mümkün değil. Ancak ben bu hastalığı hiçbir kimyevi madde kullanmadan tedavi edeceğimi söylemiştim. 1.5 ay önce her tarafım yara içerisindeydi, şimdi ise yaralardan ve derimdeki yara kabuklarından eser kalmadı. Şu ana kadar bana gelip de ilaca devam edenler şifa bulmuştur. Ancak hastalık bizimle mezara kadar gider. Tamamen kurtulmamıza imkan yok. Zararlı olanlardan uzak durursanız bu hastalığa bir daha yakalanmazsınız" diye konuştu.