Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mümkünse bu ilacı temin etmede bize yardımcı olur musunuz*?özelinize msj atmıştım
bende sedef ilacı çalışıyorum yardımcı olablirim
merhaba
benimde tırnaklarımda çukurlanmalar var biraz araştırdım sedef belirtisi olabilir dediler acaba bu tarz bişey yaşayanınız oldumu veya ne tavsiye edersiniz...
Benimde bir tanıdığım sedef hastasıydı. Hastalıktan dolayı saçıda dökülüyordu.
Eliz hemen bir doktora gitmelisin. Eğer sedefse (İnşallah değildir) bir an önce tedaviye başla bence. Tırnak sedefi çok zor iyileşiyo diye biliyorum.
Devlet Hastanesi'nde cildiye polikliniği var, araştırma hastanelerine de gidebilirsin oralardada bu bölüm var.Bu ciltle ilgili bi problem olduğu için cilt doktorlarının görmesi gerek diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun kardeşim. İnşallah korkulacak bişey yoktur. Gelişmeleri yaz lütfen.
Daha ilkokuldayken sedef hestalığım varmış,bilmiyorduk.Kaşlarımın üzerinde pullanma oluyodu zaman zaman yanılmıyorsam doktor elecon veriyodu.Lisede başımın arkasına yerleşti. 3-4 yıl sonra dirseklerime attı kafamda yok oldu.Diz kapağmda hafifçe bir kapağında oldu biri geçti,ara ara koltuk altına,genital bölgeme,göz altına,kulaklarıma,alnımın saça yakın kısmına vb atıyo sonra yok oluyor ama;saçımdaki ve dirseklerimdeki şimdi kalıcı son 3-4 yıldır aynnen duruyo.Kafamdakinin seyri ara ara değişiyo artıp azalıyo psikolojime göre.