Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

Ben psorcutan kullanmazsan daha çabuk sonuç alırsın diye düşünüyorum.ama sen bilirsin tabii... Harika bir kremmiş coresatin. baktım websitelerine. Yabani iğde yağı falan diyo...

Bence de arkadaşımız haklı coresatin kullanırken başka bir şey kullanmamayı bir dene bence nasıl etkili olduğunu göreceksin.

bende boğaz enfeksiyonu oluyor.bugün dr.um azitro verdi.pomad ve losyona devam dedi .coresatini gelmesini bekliyorum.

Havalar ısındı herkes kısa kollularıyla,etekleriyle ben yaralarımı kapatamak için uzun kapali kıyafetler giymek zorundayım.
Böyle yaşamak ne kötü

Havalar ısındı herkes kısa kollularıyla,etekleriyle ben yaralarımı kapatamak için uzun kapali kıyafetler giymek zorundayım.
Böyle yaşamak ne kötü

canım güneşi ve D vitamininin yararını gözardı etmemelisin.sedef hastalığı yazın iyileşme gösteriyor.....

Kızkardeşim15 yıl erkek kardeşlerim 10yıldır bu hastalıkla yaşıyorlar.benim 12yaşındaki kızımda bir hafta önce çıkmaya başladı.doktor kortizonlu ilaçlar verdi hiç kullanmadım. sizin yazılarınızı takiben ve araştırmalarım sonucunda bu kremi temin ettim.annemin teyzesi sedef miş,niye beni bulmadı da;kızımı buldu bu hastalık diye çok ağladım. sonra şükretmeye karar verdim.ya kızımı ölümcül bir hastalıkla çaresizlik içinde bulsaydım kendimi. basit bir cilt hastalığı için değer mi dedim kendi kendime...ve bende kızıma bugün coresatin kullanmaya başladım.sanki pullanmalar kayboluyor.inşallah tamamen yokolacak...ALLAH'ın izniyle bu hastalığın da çaresi bulunacak ....gelişmeleri paylaşacağım sizlerle acil şifalar dilerim sizlere.....

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Bende en çok çocuk ve bebeklere üzülüyorum. Hastaneye gittiğimde bebek bir sedef hastası görmüştüm 4 sene önce. O kadar etkilendim ki 1 ay etkisinden kurtulamamıştım. Benim canım çok yanıyor onun küçücük vücudu nasıldır kimbilir diye. Allah acil şifalar versin senin kızına da. İhmal etme gerçekten coresatini. Ben inanılmaz rahatladım. Ama bırakmıyorum hala. Sürekli nemlendiricilerle destekliyorum ve en ufak bir gerilme hissettiğim zaman hemen coresatin sürüyorum. Sende ihmal etme. Kız çocuğu o. Yakın zamanda ergenliğe girince daha çok etkilenir vücudundaki pullanmalardan. Çok geçmiş olsun canım.

bende 10 yaşımdan beri var küçükken umursamıyordum ama genç yetişkin olunca daha umursar üzülür duruma geldim 30 yaşımdayım bugüne kadar bitkisel kimyasal çok şey denedim birsüre geçiyor sonra tekrarlıyor.son olarak annanem kudret narı denen bitkiden birşey yapmış bana onu mikserden geçiridm krem gibi katı hale getiridm bol bol sürdüm bacaklarıma üstünede streç bekletebildiğim kadar beklettim 3 4 saat yeri geldi bir gece 2 haftada çok çok düzeldi ilk kırmızı kırmızı gibi oluyo sonra geçiyor beyazlıyor bide sabunla değil peçeteyle temizliyorum bacaklarımda kalan yağı. balkondada olsa güneşlenmeyi ihmal etmeyin acil şifalar

Arkadaşlar ısrarla CORESATİN isimli kremi mutlaka deneyin diyorum çünkü inanın çok faydasını göreceksiniz.

Düşenyaprak teşekkür ederim.kızımın dirseklerinde yeni başladı umarım ilerlemesinin önüne geçeriz.fakat banyodan sonra sedef görüntüsü tekrar beliriyor coresatini sürdüğüm anda geriliyor ümidimi kaybetmek istemiyorum günde 3defa sürüyorum.streçten gece uyuyamıyor bende sarmıyorum.Acaba iyileşme sürecini mi uzatıyor,yoksa ben mi acele ediyorum?

Bende aldim kullandim ufacik bi tup 40 lira hicte bi etki yapmadi. bazi kisiler tarafindan bu ilacin cok saglam reklaminin yapildigini dusunuyorum burda tipki digerleri gibi bundada umdugumu bulamadim

Bende aldim kullandim ufacik bi tup 40 lira hicte bi etki yapmadi. bazi kisiler tarafindan bu ilacin cok saglam reklaminin yapildigini dusunuyorum burda tipki digerleri gibi bundada umdugumu bulamadim

Bence yeterli kullanmamış olabilirsiniz. Senelerce milyonlarımı döktüm ben bu hastalık için onun yanında 40 lira dediğiniz rakam gözüme batmadı bile. sadece 4 tüp kullandım ben ve inanılmaz faydasını gördüm. önyargılı olmayıp sabırla deneseniz daha etkili olabilir diye düşünüyorum. sedef hastalığı sabır isteye bir hastalık neticede.

Son düzenleme:

Canım çok sıcak suda yıkanmasın kızın ve kaliteli özellikle deterjan içermeyen ürünler kullansın. onların etkisi çok büyük oluyor malesef. kremin dışında nemlendiricide kullanın derim. kremi sürdükten 2-3 saat sonra nemlendirici sürün. sonra 2-3 saat sonra tekrar coresatin. ben sürekli bu döngüyü uyguladım.

kızıma zeytinyağlı sabun aldım sanki giderek azalıyor ilgine teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…