Arkadaşlar daha öncede belirtmiştim.Benim sedef hastalığım eklem yerlerinde pullanma ve nadir yerlerde (sırt ve kol) kızarıklık şeklinde ama lezyonlar bazen 2 bozuk para büyüklüğünde olabiliyor.
Ben lezyonlarıma her zaman faydasını gördüğüm Psorcutan Beta kullanıyordum.(bu arada cok düzenli kullandığım söylenemez)
Coresatin kremim geldikten sonra sabahları Psorcutan Beta akşamları ise coresatin kullandım(düzenli olarak)
Şu anda düzenli kullandığım lezyonlar tamamen kayboldu.Ama yinede geçen lezyonlara coresatin uyguluyorum.
Şimdi sıra diğer lezyonlarda sabahları psorcutan akşamları coresatin iyileşen yerlere yine günde 1 kez coresatin.
NOTsorcutan beta kortizon içermeyen bir merhem.
Gelişmeleri yine yazacağım inşallah.
Merhaba mayafu. BEnce lezyonlar geçtikten sonra günde 1 kere de olsa kullanmakta fayda var çünkü bu hastalığın çaresi yok biliyorsunen ufak bir streste yine belirebiliyor onun için ben hala kullanmaya devam ediyorum günde 1 kerede olsa. Ayrıca türkçe internet sitesinden bilgi alabilirsin canım. corenailac.com diye siteleri var. orada ayrıntıyla anlatıyorlar kremi incelemeni tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun oğlumuza
teşekkür ederim dusenyaprak kullanmaya devam ediyoruz bir hafta oldu sonuç için sanırım bir ay kullanmak gerek
Havalar ısındı herkes kısa kollularıyla,etekleriyle ben yaralarımı kapatamak için uzun kapali kıyafetler giymek zorundayım.
Böyle yaşamak ne kötü
Havalar ısındı herkes kısa kollularıyla,etekleriyle ben yaralarımı kapatamak için uzun kapali kıyafetler giymek zorundayım.
Böyle yaşamak ne kötü
Kızkardeşim15 yıl erkek kardeşlerim 10yıldır bu hastalıkla yaşıyorlar.benim 12yaşındaki kızımda bir hafta önce çıkmaya başladı.doktor kortizonlu ilaçlar verdi hiç kullanmadım. sizin yazılarınızı takiben ve araştırmalarım sonucunda bu kremi temin ettim.annemin teyzesi sedef miş,niye beni bulmadı da;kızımı buldu bu hastalık diye çok ağladım. sonra şükretmeye karar verdim.ya kızımı ölümcül bir hastalıkla çaresizlik içinde bulsaydım kendimi. basit bir cilt hastalığı için değer mi dedim kendi kendime...ve bende kızıma bugün coresatin kullanmaya başladım.sanki pullanmalar kayboluyor.inşallah tamamen yokolacak...ALLAH'ın izniyle bu hastalığın da çaresi bulunacak ....gelişmeleri paylaşacağım sizlerle acil şifalar dilerim sizlere.....
bende 10 yaşımdan beri var küçükken umursamıyordum ama genç yetişkin olunca daha umursar üzülür duruma geldim 30 yaşımdayım bugüne kadar bitkisel kimyasal çok şey denedim birsüre geçiyor sonra tekrarlıyor.son olarak annanem kudret narı denen bitkiden birşey yapmış bana onu mikserden geçiridm krem gibi katı hale getiridm bol bol sürdüm bacaklarıma üstünede streç bekletebildiğim kadar beklettim 3 4 saat yeri geldi bir gece 2 haftada çok çok düzeldi ilk kırmızı kırmızı gibi oluyo sonra geçiyor beyazlıyor bide sabunla değil peçeteyle temizliyorum bacaklarımda kalan yağı. balkondada olsa güneşlenmeyi ihmal etmeyin acil şifalar
Bende aldim kullandim ufacik bi tup 40 lira hicte bi etki yapmadi. bazi kisiler tarafindan bu ilacin cok saglam reklaminin yapildigini dusunuyorum burda tipki digerleri gibi bundada umdugumu bulamadim
Düşenyaprak teşekkür ederim.kızımın dirseklerinde yeni başladı umarım ilerlemesinin önüne geçeriz.fakat banyodan sonra sedef görüntüsü tekrar beliriyor coresatini sürdüğüm anda geriliyor ümidimi kaybetmek istemiyorum günde 3defa sürüyorum.streçten gece uyuyamıyor bende sarmıyorum.Acaba iyileşme sürecini mi uzatıyor,yoksa ben mi acele ediyorum?
Arkadaşlar
Nurcannur'dan haberi olan var mı?
Bende aldim kullandim ufacik bi tup 40 lira hicte bi etki yapmadi. bazi kisiler tarafindan bu ilacin cok saglam reklaminin yapildigini dusunuyorum burda tipki digerleri gibi bundada umdugumu bulamadim[/
Reklam mı yapıyorlar bilemiyorum ama ben çocuğumda kullandım çok faydasını gördüm kortizon kullanmaktansa ben coresatini tercih ediyorum yan etkisi yok ve de kullandıktan sonra yüzümüz gülüyor.
Canım çok sıcak suda yıkanmasın kızın ve kaliteli özellikle deterjan içermeyen ürünler kullansın. onların etkisi çok büyük oluyor malesef. kremin dışında nemlendiricide kullanın derim. kremi sürdükten 2-3 saat sonra nemlendirici sürün. sonra 2-3 saat sonra tekrar coresatin. ben sürekli bu döngüyü uyguladım.