- 2 Eylül 2012
- 81
- 0
sanirim psorcutan dogru bi secim degil. ben kullandigimda lezyonlarin etrafinda halka halka genislemeler yapti, cildimi soydu. gercekten cildini nemlendirmekten baska care yok. bi yerde dus aldigimiz suyun bile cilde aslinda zararli oldugunu, nem kayibini telafi etmemiz gerektigini okumustum. nemlendir bol bol. lush in masaj barlarindan al. sur yat. kalkinca coresatin. baska birsey karistirmadan duzenli dene bi. cok iyi anliyorum seni ama sabir... . ben de oyleydim. inan su anda sadece omuzumda iki nokta kaldi. umursamiyorum bile. yedigine ictigine de dikkat et. sigara icmiyorsundur umarim. ????
çok sevindim senin adına,inşaallah bizde birgün sedefim yok oldu yazabiliriz.shea yağı kremini ve diğer kremi coresatinle birlikte deniycem en kısa zamanda,senin cevabından sonra doktorun verdiği kremleri kaldırdım elimin altından.sabırla çok acele etmeden birde bu şekilde deniycem.yediklerime pek dikkat etmiyorum maalesef,ama sigara içmiyorum birde suyu çok az içiyorum dört yaşında bir kızım var sedeflerim için "anne beneklerin ne zaman geçecek diyor"o kadar çok üzülüyorumki,bazen krem sürmekten usandığımı anlıyor yardım etmek istiyor.onunla birlikte ellerimizi açıp dua ediyoruz beneklerimden kurtulayım diye (((