Seçkin takı

Nasıl yapıyosun sen bize burda ders ver

Offffffff bu telkari değil mi?Bayılıyorum ben bunlara ya,ellerine sağlık muhteşem olmuş.Lütfen bunlardan bizlere de yapar mısın,nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

telkari ama gumuş değil ordaki malzeme...teşekkurler beğendiğin için....sizlere yapamam yav kaç kişisiniz tum kk

Yaprak ders vercek efsunlu bekle kendine yaparsın

telkari ama gumuş değil ordaki malzeme...teşekkurler beğendiğin için....sizlere yapamam yav kaç kişisiniz tum kk

Yap derken satın alalım manasında yavru kuşum yoksa ohoo ona güç mü yeter
model beğensek resim yollasak yapar mısın istediğimizi? Ayrıca gümüş değilse ne o canım?

Yap derken satın alalım manasında yavru kuşum yoksa ohoo ona güç mü yeter
model beğensek resim yollasak yapar mısın istediğimizi? Ayrıca gümüş değilse ne o canım?

nasıl anlatsam ki 80 lik tel die adlandırılıyor ama güzel duruyor gerçekten model yollamak derken nasıl modeller ki ben o işe pek sıcak bakmıyorum mesela örnek koy bakalım nasılmış merak ettim

nasıl anlatsam ki 80 lik tel die adlandırılıyor ama güzel duruyor gerçekten model yollamak derken nasıl modeller ki ben o işe pek sıcak bakmıyorum mesela örnek koy bakalım nasılmış merak ettim

Henüz kafamda bir şey yok,yaparım dersen arayıp bulcam netten filan telkari tarzı bir şey ama üstünde değerli taşlarla filan olabilir diye düşündüm senin tasarımları görünce.

Henüz kafamda bir şey yok,yaparım dersen arayıp bulcam netten filan telkari tarzı bir şey ama üstünde değerli taşlarla filan olabilir diye düşündüm senin tasarımları görünce.

sen bul koy resmi yapabilirsem sana cevap veririm canım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…