- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
vee buda kendi burcumun taşı olan YEŞİM TAŞI ndan bir bileklik kendime yaptım burcum mu TERAZİ.....
Çok güzel olmuş eline sağlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vee buda kendi burcumun taşı olan YEŞİM TAŞI ndan bir bileklik kendime yaptım burcum mu TERAZİ.....
Çok güzel olmuş eline sağlık
Nasıl yapıyosun sen bize burda ders ver
Offffffff bu telkari değil mi?Bayılıyorum ben bunlara ya,ellerine sağlık muhteşem olmuş.Lütfen bunlardan bizlere de yapar mısın,nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrM_HASIR ÖRGÜ.jpg (84.0 KB (Kilobyte))
oldu canım ne demek
Niye güldün ki Bak çok duygusalım zaten bugünlerde
Offffffff bu telkari değil mi?Bayılıyorum ben bunlara ya,ellerine sağlık muhteşem olmuş.Lütfen bunlardan bizlere de yapar mısın,nolur nolur nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
telkari ama gumuş değil ordaki malzeme...teşekkurler beğendiğin için....sizlere yapamam yav kaç kişisiniz tum kk
Hiç uğraşamam o sabır yok ben de.Sanatla uğraşcaksam bu tiyatrodur sadece hmm bir de resim.Onun dışında severin alırım takarım takıları ama uğraşamam yaprak yapsın ben alayımYaprak ders vercek efsunlu bekle kendine yaparsın
Yap derken satın alalım manasında yavru kuşum yoksa ohoo ona güç mü yeter
model beğensek resim yollasak yapar mısın istediğimizi? Ayrıca gümüş değilse ne o canım?
nasıl anlatsam ki 80 lik tel die adlandırılıyor ama güzel duruyor gerçekten model yollamak derken nasıl modeller ki ben o işe pek sıcak bakmıyorum mesela örnek koy bakalım nasılmış merak ettim
Henüz kafamda bir şey yok,yaparım dersen arayıp bulcam netten filan telkari tarzı bir şey ama üstünde değerli taşlarla filan olabilir diye düşündüm senin tasarımları görünce.
melekler korusun.....
ne guzel olmus len buuu
Melekler Korusun.....
Benim meleğim