- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.619
- 208
Hı hıHangi Rasim? Nagehan'ın Rasim mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hı hıHangi Rasim? Nagehan'ın Rasim mi?
Psikoloji kitapları okudum ama denk gelmedim ben. O yüzden bi fikrim yok.Aslında konunun bu kadar uzamasının sebebi de bir kitap... Psikoloji ya da ders kitabı olan bir kitap...Adının ve yazarının sır gibi saklandığı taaa eskilerden gelen bir kitap
Ya Sabır......Sorunun cevabı,cevap verilmeden nasıl çarpıtılır örneğini gösterdiğiniz için teşekkürler.
Cevap vermek istemediğim bir konu olursa kullanırım işime yarar belki tekrar sağ olun.
Bunu da kullanırım tekrar teşekkürlerYa Sabır......
Yalnız gündem olmuş şu an baktım ve kadın canlı yayında gayet rahat başka konuda konuşuyor. Profesyonellik
Haberi yoktur belki, Okşanın twitter hesabını didik didik kontrol edip paylaşıyorlar şuanYalnız gündem olmuş şu an baktım ve kadın canlı yayında gayet rahat başka konuda konuşuyor. Profesyonellik![]()
Elinde sürekli telefon, mümkün değil haberinin olmaması.Haberi yoktur belki, Okşanın twitter hesabını didik didik kontrol edip paylaşıyorlar şuan
Bana pek rahatmış gibi gelmedi. Ne oluyor bunlara ayol!!! Hilali,rasimi,Melih i ... umarım kaset falan yoktur ya midem kaldırmazYalnız gündem olmuş şu an baktım ve kadın canlı yayında gayet rahat başka konuda konuşuyor. Profesyonellik![]()
Evet biri paylaşmış şimdi elinde telefon yüzünde bir endişeElinde sürekli telefon, mümkün değil haberinin olmaması.
Fotolar var Rasim'inBana pek rahatmış gibi gelmedi. Ne oluyor bunlara ayol!!! Hilali,rasimi,Melih i ... umarım kaset falan yoktur ya midem kaldırmaz![]()
Muharrem İnce den de bahsetmişFotolar var Rasim'in![]()
2018'de. Kazıyın, altından Gökçek çıkar demiş.Muharrem İnce den de bahsetmiş![]()
Müdahale geldi Rasim uçtu2018'de. Kazıyın, altından Gökçek çıkar demiş.
Gitti gündemden. Nasıl oluyor? Çat diye?Müdahale geldi Rasim uçtu
Müdahale ile işte :) Okşanı takibe aldımGitti gündemden. Nasıl oluyor? Çat diye?
Okşan hâlâ orada, Rasim de görünüyor. Bakalım Okşan'a da gelecek miMüdahale ile işte :)
Müdahale ile işte :) Okşanı takibe aldım![]()
Bir de Muhammed Yakut var...O da ifşalara başlamışGitti gündemden. Nasıl oluyor? Çat diye?