- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.625
- 208
Yazık adama yaa, kim şikayet etti acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gün camiye gidip alacağım elime mikrofonu, o olacak. Bu nasıl bir tacizdir! Adamların kafalarını şişirdi dır dır dır. Bari eline bir seccade, tespih vs. alsın da satsın.
Bu adamcağızın engeli %80, şikayet edenin %100 olması gerekir mantıken.Yazık adama yaa, kim şikayet etti acaba
Arasınlar polisi, ne mecburiyetleri var da tepelerinde dikilen adamlara tahammül ediyorlar, anlamıyorum.Yalnız eskiden dinlerlerdi şimdi sallamıyorlar bile bu bile değişimin geldiğinin habercisidir
Keşke denk gelsek onlarla, gerçi ben kadınım diye benimle konuşmaya tenezzül etmez onlarArasınlar polisi, ne mecburiyetleri var da tepelerinde dikilen adamlara tahammül ediyorlar, anlamıyorum.
Sen mi ben mi derken adamları ateist yapıp gönderiyormuşum derneğeKeşke denk gelsek onlarla, gerçi ben kadınım diye benimle konuşmaya tenezzül etmez onlar![]()
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa'daki sahur programında yaptığı konuşmasında muhalefeti ve LGBTİ+'ları hedef alarak, "Bize gitsinler diyorlar. Biz gideceğiz de kim gelecek? Bu LGBT'ciler gelecek. Aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek" dedi. Soylu ayrıca, "Türkiye'de demokrasinin ne olduğunu, özgürlüğün ne olduğunu, eşit vatandaşın ne olduğunu Tayyip Erdoğan bütün dünyaya ve bu millete göstermiştir" iddiasında bulundu.
Baştan sona bomboş bir konuşma.
Üşenmezsen linke bas da oku ama uupuzun, bomboş bir metin. Değer mi bilemedim.Aynı cümlede mi kurmuş bunları, özgürlük ve LGBT düşmanlığını. Bülent Ersoy bu konuşmalara ne diyor acaba
Ünlü ve zengin olduğu için sarayın radarına girmiyor sanırım.
Ayy cok güldüm allahta seni güldürsün yaaAkraba günümüzde 200 çıkaran havalıydıyalnız bu postta alta yorum ekmele kısmına tıklayasım geldi sonra dank başka bir yerdeyim
![]()
Mesajınızın sadece şu kısmına katılmıyorum bir zamanlar çözüm süreci diye bir şey vardı o zaman kimlerle masaya oturuldu unutmayalım hatta o dönemde terör örgütü hiç yığmadığı kadar silahı yığdı yanlış bir süreçti ama diğer mesajlarınıza katılıyorum sel bölgesindeki evler bitmiş teslim edilmeyi bekliyor 6 lı masa kendi arasında anlaşamıyor ülkeyi mi yönetecekler asla inanmıyorum ülkeyi kaosa sürükleyebilirler bakalım halk ne düşünecek sandıkta bu seçimi çok merak ediyorum valla toplu toplu dolar alımları vardı bir ara hiç durmadan çalışmalara devam ediyorlar amaçlarına yarı yarıya ulaştılarCHP nin hdp ile el ele olmasına ne diyorsunuz peki
Cemaatler değil dini siyasete karıştıran canim Müslümanı tek istediği özgürce dinini yaşamak sadece evinde değil sosyal alanların heryerinde kafede parkta hakaret yemeden gezmek dolanmak başı kapaliyi görünce hadi yallah iran a denmesi gibi
İşte bunlar tekrar ayyuka çıkmasın
10 ili etkileyen büyük bir deprem oldu ben demiyorumki herseyi yaptılar her yere yetistiler illaki eksikler var ama elinden geleni yapmaya çalışan bir devlet var demek istediğim şu eğer bu hükumet başta olmasaydı bu beğenmediğiniz yardımların yapılanların 10 da 1 i bile yapılmazdı
Benimde hatayda marasta akrabalarım var onlarda akşam sabah devlete dua ediyorlar
"Aman Erdoğan bastan gitmesin eğer gidersen bunlar 10 sene geçse evleri teslim edemezler diyolar"insanlar tedirgin
Öyle inan ki şak diye 200 çıkarıyorlardı bankadan çekiyorduk bize 200 denk gelmiyorduAyy cok güldüm allahta seni güldürsün yaayazmak istedikelrini buraya yaz bari içinde kalmasın
Niloyaa 200 tl ye 1 kilo et alamıyoz şuanÖyle inan ki şak diye 200 çıkarıyorlardı bankadan çekiyorduk bize 200 denk gelmiyordu![]()
Nedeni çok açık aslındaCizre'de Tayyip mi Kk mi diye sormuşlar kk 147 oy, Tayyipciğim 8 oy çıkmış![]()
Evet alamıyoruz geçecek bu günler inanın bakın zamanında toplu toplu dolar alanlar vardı işte bunlar hep onların sonucuNiloyaa 200 tl ye 1 kilo et alamıyoz şuan![]()
Yooo değil, yanlış ekonomi ve tarım politikalarının sonucu.Evet alamıyoruz geçecek bu günler inanın bakın zamanında toplu toplu dolar alanlar vardı işte bunlar hep onların sonucu