- 23 Ocak 2016
- 33.983
- 50.103
- 598
Sonuna kadar okumadım ya düne kadar herkes rahat ev alabiliyordu dönem dönem bu tarz enflasyonun bu şekilde yükselmesi geçmişte de oldu tarihe bir bakın yazar kasa atılma olaylarına valla kardeşim 6 lı masadan bir b×kkk çıkmaz beni idam edeceklerini bilsem o masaya oy atmammmmmmeğer hükümet tek başına bu arabayı yapabilseydi,merak etmeyin,görüntüleri kendisi yayınlardı.kimsenin çekip,yayınlamasına gerek kalmazdı.diyelim ki yaptı,siz bu arabadan alabilecek misiniz,ya da geçmediğiniz,ama geçiş garantili yaptırılan,köprülerin cezasını öderken,bu kadar rahat ödeyebilecek misiniz,beşli çete diye birşey duydunuz mu,zafer havalimanından haberdar mısınız,paralı hastanelerle gidip muayene olabiliyor musunuz,yoksa devlet hastanelerinden randevu almak için gece internet başında mısınız,çocuğunuzu sınıf mevcudu 20 kişilik kolejlerde okutabiliyor musunuz,yoksa 50 -60 kişilik sınıflarda eğitim aldırmak zorunda mı kalıyorsunuz,markete gidip gönlünce çocuğunuza alışveriş yapabiliyor musunuz,5-6 yıl çalışarak bir ev sahibi,2 yıl çalışarak bir araba sahibi olabiliyormusunuz?
eğer bütün bunlara cevabınız evet ise,sizin cumhura oy vermeniz normal,aksi takdirde bunda bir yanlışlık var.
küçük bir not:daha önceki yorumlarınızda,cumhuru da tutmuyorum gibi bir şeyler yazıyorsunuz.ama bal gibi de hükümet yanlısısınız.bunu kendinize bile itiraf edemiyorken,bize itiraf etmenizi beklemek saflık olur.buradaki üyeler de saf değil ,yemiyoruz...