- 17 Ocak 2020
- 27.246
- 39.332
2011 i hatirliyon mu senAllah cumhurbaskanimiza uzun ömür versin elbette hattari vardır ama çok şükür iktidarda olduğu sürece kendimi hep güvende hissettim en azından terör ile işbirliği yapanlarla işi olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2011 i hatirliyon mu senAllah cumhurbaskanimiza uzun ömür versin elbette hattari vardır ama çok şükür iktidarda olduğu sürece kendimi hep güvende hissettim en azından terör ile işbirliği yapanlarla işi olmaz
Dvlt BhçlHemşehriniz kim benimkiyle aynı kişi mi yoksa
Benim de hemşehrim. Aslen Trabzon Çaykaralı.Dvlt Bhçl
Bu durumda biz de hemşehri mi oluyoruz?Hemşehriniz kim benimkiyle aynı kişi mi yoksa
Aynıymış, canım babam hiç sevmezdiDvlt Bhçl
Abi nasıl ya? Urfalı arkafaşım da diyor ki aslen Urfalı. Sen diyorsun ki Trabzon Çaykara. Margaret Hale sen diyorsunki hemşehrin. Nereli dvlt bhçl?Benim de hemşehrim. Aslen Trabzon Çaykaralı.
Valla yerlisi pek sevmez djdjdAynıymış, canım babam hiç sevmezdi
Umutla doldum, inşallah aslen Urfalı’dır; ben itelemeye yer arıyorum zatenAbi nasıl ya? Urfalı arkafaşım da diyor ki aslen Urfalı. Sen diyorsun ki Trabzon Çaykara. Margaret Hale sen diyorsunki hemşehrin. Nereli dvlt bhçl?
Bahçeli dümdüz Osmaniyeli yahu.Abi nasıl ya? Urfalı arkafaşım da diyor ki aslen Urfalı. Sen diyorsun ki Trabzon Çaykara. Margaret Hale sen diyorsunki hemşehrin. Nereli dvlt bhçl?
Ahahahahah .Şırıngayla başka şeylerin de enjekte edilebilmesini dilerdim, neden diye sormayın öyle işte
Bizim burada Bahçe ilçesi var anamın da köyü orada. Bahçe de yaşayanlar da bizim x köyünden diyorlar. JdjdjdUmutla doldum, inşallah aslen Urfalı’dır; ben itelemeye yer arıyorum zaten
Eveet. Sırf onun adına bir bölüm ormanlık yakıldı bilinçli,sonra da o yanan yere Devlet Bahçeli hatıra Ormanı adını verdiler.kdjdj Neyse ben aradan çekikeyim, hazır sahipleneni varken.Bahçeli dümdüz Osmaniyeli yahu.
Sen o tatlı canını sıkma. Belli ki epey bir şehir benimsemiş,sahiplenmiş. Üstümüze kalmayacak gibi.Umutla doldum, inşallah aslen Urfalı’dır; ben itelemeye yer arıyorum zaten
Kimseye iteleyemezsin boşuna uğraşma ahsjjsjsjEveet. Sırf onun adına bir bölüm ormanlık yakıldı bilinçli,sonra da o yanan yere Devlet Bahçeli hatıra Ormanı adını verdiler.kdjdj Neyse ben aradan çekikeyim, hazır sahipleneni varken.
Yok uğraşsız oldu bu iş. Baksana aslen Çaykra'lıymış.jdjdjdKimseye iteleyemezsin boşuna uğraşma ahsjjsjsj
Adamın soyadı bile Osmaniye’nin ilçesi. Yemezler.Yok uğraşsız oldu bu iş. Baksana aslen Çaykra'lıymış.jdjdjd
Annem de o ilçeden. Ama anne tarafım akpli.Adamın soyadı bile Osmaniye’nin ilçesi. Yemezler.
Kızlar ben bahçelinin aslının diyarbakırlı olduğunu duymuştumBahçeli dümdüz Osmaniyeli yahu.