Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Allah cumhurbaskanimiza uzun ömür versin elbette hattari vardır ama çok şükür iktidarda olduğu sürece kendimi hep güvende hissettim en azından terör ile işbirliği yapanlarla işi olmaz
2011 i hatirliyon mu sen

Abi nasıl ya?🤣🤣 Urfalı arkafaşım da diyor ki aslen Urfalı. Sen diyorsun ki Trabzon Çaykara. Margaret Hale Margaret Hale sen diyorsunki hemşehrin.🤣🤣 Nereli dvlt bhçl?
Umutla doldum, inşallah aslen Urfalı’dır; ben itelemeye yer arıyorum zaten😂

Eveet. Sırf onun adına bir bölüm ormanlık yakıldı bilinçli,sonra da o yanan yere Devlet Bahçeli hatıra Ormanı adını verdiler.kdjdj Neyse ben aradan çekikeyim, hazır sahipleneni varken.🤣🤣
Kimseye iteleyemezsin boşuna uğraşma ahsjjsjsj

Adamın soyadı bile Osmaniye’nin ilçesi. Yemezler. 😂
Yahu bu kadayıflaşmış siyasilerden bir kurtulamadık. Zerre’nin Bahçe dediği yerde domates salatalık yetiştirse de siyaseti bıraksa keşke 🤷🏻‍♀️ Bizden çıktı kardeşim, bize itelemeyin; bizde bol bol var hangisini nereye iteleyeceğimizi şaşırıyoruz 😂 Z Zerre

Adamın soyadı bile Osmaniye’nin ilçesi. Yemezler. 😂
Annem de o ilçeden.😢 Ama anne tarafım akpli.🤣
Bazen çok kışkırtmalı şeyler düşüyo sosyal medyama.🤣🤣 Hemen whatsApp durumunda paylaşıyorum.🤣🤣 Altına da kahkaha emojileri koyuyorum iyice renklendiriyorum. Sonra o durumu gören kuzenlerim annemi arıyorlar. 🤣🤣🤣 Annem diyo gene ne paylaştın da dellendi bunlar. Şfldkd

Yahu bu kadayıflaşmış siyasilerden bir kurtulamadık. Zerre’nin Bahçe dediği yerde domates salatalık yetiştirse de siyaseti bıraksa keşke 🤷🏻‍♀️ Bizden çıktı kardeşim, bize itelemeyin; bizde bol bol var hangisini nereye iteleyeceğimizi şaşırıyoruz 😂 Z Zerre
Sizinki daha kötü.🤣🤣

X