Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim dayimda iktidarin yaninda ama bana faydasi yok cok ciddiyim espri olsun diye yazmadim .. oturdugu mahallenin isleri onda, buyuk adam ama biz yillardir tanidikla is gordurmedigimiz kendi alnimizin teri ile bir yerlere gittigimiz icin iste boyleSenin dayın yok ki
bende eski mhplilerdenim 1 kere oy verdim daha da vermedim ..ayni kulvardami oluyoruz deynepleSizi hatılıyorum diğer seçimlerden
sizde iktidarı destekleyenlerdendiniz Değil mi
Yermek demiyorum çünkü bende sizden önceki akplilerdenim
Önemli olan da kendi hakkinla gelmek bir yerlere kuzummbenim dayimda iktidarin yaninda ama bana faydasi yok cok ciddiyim espri olsun diye yazmadim .. oturdugu mahallenin isleri onda, buyuk adam ama biz yillardir tanidikla is gordurmedigimiz kendi alnimizin teri ile bir yerlere gittigimiz icin iste boyle
senin kullandigin lafi bendr cok kullanirim meral "her yerde dayin olacak " derim
çok buyuk mertebelerimiz olmadi kendi yagimizla kavrulduk şükür uzerimde kimsenin tek kurus hak soramayacagi kadar kendime yetebilmek ve vicdan cok onemli gece yattgin zaman eger vicdanin seni durtmuyorsa rahatsindirÖnemli olan da kendi hakkinla gelmek bir yerlere kuzumm
Kimsenin burnu kanamadan seçimi atlata bilseydik kinden , nefretten kaostan uzak Sulh için de
Birilerinin emeğini, çalıp hakkına girmek en büyük kul hakki dir Vicdan öyle bir sey dir ki herkeste ayni islemiyor hep bu dünya için calisiyorlar maalesef .. sana espiri yapmıştım 30 alirim dediğindeçok buyuk mertebelerimiz olmadi kendi yagimizla kavrulduk şükür uzerimde kimsenin tek kurus hak soramayacagi kadar kendime yetebilmek ve vicdan cok onemli gece yattgin zaman eger vicdanin seni durtmuyorsa rahatsindir
Bence hepimiz akp nin gazilerindenizbende eski mhplilerdenim 1 kere oy verdim daha da vermedim ..ayni kulvardami oluyoruz deyneple
bence eski yeni farketmiyor barna ..insallah eski akp secmenidir bakis acisi degismesi ,biseyleri rahatca yazabilmesi cok iyi bence
bende muharrem ince icin yazdiklarinin bir kismina katiliyorum ama yine de yarin 12 yi bekliyorum
Iste bende bunu diyorum siyasette kimse dürüst değil bu kadar fanatık olmaya körü körüne bağlanmaya gerek yok hepsi yalan yalan sözler kendi çıkarları koltuk kavgalarıAh ablacım üzerler bizi, fazla dürüst geliriz siyasete
Hangi dünyanın lideri? Hayal dünyanızın mı?Benim ki dünya lideri öyle sizin ki gibi yok aleviyim yok dersimliyim diye milleti ayristima yarışında değil