Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Senin dayın yok ki 🤣🤣
benim dayimda iktidarin yaninda ama bana faydasi yok 😅 cok ciddiyim espri olsun diye yazmadim .. oturdugu mahallenin isleri onda, buyuk adam :KK69: ama biz yillardir tanidikla is gordurmedigimiz kendi alnimizin teri ile bir yerlere gittigimiz icin iste boyle 🥰

senin kullandigin lafi bendr cok kullanirim meral "her yerde dayin olacak " derim 🤣

Sizi hatılıyorum diğer seçimlerden
sizde iktidarı destekleyenlerdendiniz Değil mi
Yermek demiyorum çünkü bende sizden önceki akplilerdenim😅
bende eski mhplilerdenim :KK45: 1 kere oy verdim daha da vermedim ..ayni kulvardami oluyoruz deyneple 🤣

bence eski yeni farketmiyor barna ..insallah eski akp secmenidir bakis acisi degismesi ,biseyleri rahatca yazabilmesi cok iyi bence

bende muharrem ince icin yazdiklarinin bir kismina katiliyorum ama yine de yarin 12 yi bekliyorum :işsiz:

benim dayimda iktidarin yaninda ama bana faydasi yok 😅 cok ciddiyim espri olsun diye yazmadim .. oturdugu mahallenin isleri onda, buyuk adam :KK69: ama biz yillardir tanidikla is gordurmedigimiz kendi alnimizin teri ile bir yerlere gittigimiz icin iste boyle 🥰

senin kullandigin lafi bendr cok kullanirim meral "her yerde dayin olacak " derim 🤣
Önemli olan da kendi hakkinla gelmek bir yerlere kuzumm 😍🌺

Önemli olan da kendi hakkinla gelmek bir yerlere kuzumm 😍🌺
çok buyuk mertebelerimiz olmadi kendi yagimizla kavrulduk şükür 🩶 uzerimde kimsenin tek kurus hak soramayacagi kadar kendime yetebilmek ve vicdan cok onemli gece yattgin zaman eger vicdanin seni durtmuyorsa rahatsindir 🫶

çok buyuk mertebelerimiz olmadi kendi yagimizla kavrulduk şükür 🩶 uzerimde kimsenin tek kurus hak soramayacagi kadar kendime yetebilmek ve vicdan cok onemli gece yattgin zaman eger vicdanin seni durtmuyorsa rahatsindir 🫶
Birilerinin emeğini, çalıp hakkına girmek en büyük kul hakki dir Vicdan öyle bir sey dir ki herkeste ayni islemiyor hep bu dünya için calisiyorlar maalesef .. sana espiri yapmıştım 30 alirim dediğinde 😊🥰

bende eski mhplilerdenim :KK45: 1 kere oy verdim daha da vermedim ..ayni kulvardami oluyoruz deyneple 🤣

bence eski yeni farketmiyor barna ..insallah eski akp secmenidir bakis acisi degismesi ,biseyleri rahatca yazabilmesi cok iyi bence

bende muharrem ince icin yazdiklarinin bir kismina katiliyorum ama yine de yarin 12 yi bekliyorum :işsiz:
Bence hepimiz akp nin gazilerindeniz:olamaz:
Bugün kim böyle ateşli savunuyor
Deynepim o olduğunu düşün
O yüzden akılda kalmış
Bana kalırsa sinan ateşi katlettikten sonra biri dahada mhp diyorsa ciddi ahlak sorunları vardır
MHp li değilim ama araştırdım adam dürüst kalifiye cesur vatan sever biri
Bu adamın öldürülmesi hiç mi kanlarına dokunmuyor
Mhp seçmeni cumhur ve millet ittifakında yarı yarıya dağılmış durumda
Deynepin değişmesi demek beni ciddi anlamda umutlandırıyor o derece🤣

Muharrem ince için yazdıklarımın hepsine katıl lütfen🤣
İnanki kemal beye tercih edilebilecek tekbir tarafı dahi yok😅
Adamın derdi kemal beye düşmanlığı
İkinci tura kalsa gene kemal beyi desteklemez

Ben bu adamın bütün röpörtajlarını izledim
Karadeniz çok kaba ve saldırgandı
Muhalif olan çekiniyordu
Akp çoğunlukta karadenizde

Doğu gayet rahat genç nüfus çok fazla
Geneli hdp li ve kemal bey kazanıyor

Deprem bölgesi akp li :olamaz:
İzlerken yokkkk artık dedirtti

Orta kesimlerde erzurum şaşırttı
Kemal beye oy çıkmaz diyordu
Orda bile fikirler değişmiş
Saldırganlıklarını ona bağlıyorum
Son gelişmeden sonra erzurumda seçmenin fikri dahada değişmiştir

İç kesimler akp önde ama eskisi kadar güçlü değil
Zaten ege akdeniz trakya bunlar chp nin kemik kitlesi chp alır

Eşim başta yaw bıkmadın mı izlemeye diyordu
Şimdi işte falanca ilde son durum neymiş diyor😅

Ah ablacım üzerler bizi, fazla dürüst geliriz siyasete 😅
Iste bende bunu diyorum siyasette kimse dürüst değil bu kadar fanatık olmaya körü körüne bağlanmaya gerek yok hepsi yalan yalan sözler kendi çıkarları koltuk kavgaları
Ha parti kurup burdaki ses Türkiye yayılsa kadınların sesi ve kadın aday olsa kadın kazansa ne kadarda dürüst dense buda çok çok hayali kimbilir belki bir gün olur

X