Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Benim ki dünya lideri öyle sizin ki gibi yok aleviyim yok dersimliyim diye milleti ayristima yarışında değil
Ay seni yerim dünya lider görmemiş sanki. Zamanında kimleri ne diye ayrıştırdığı videolarla kanıtlı, siz de pekala biliyorsunuz. Belediyeleri bile partilerine göre ayrıştıran adam bu yahu neyin hümanizmini anlatıyorsun sen

Benim ki dünya lideri öyle sizin ki gibi yok aleviyim yok dersimliyim diye milleti ayristima yarışında değil
Dunya lideri? Neden bizim gördüklerimizi goremiyorsunuz lutfen bana aciklar misiniz vaktiniz varsa?
Gerçekten ekonomiden/turkiyeden memnun musunuz?
Markete manava gittiğinizde gorduklerinizden memnun musunuz?

Hakikaten soruyorum, bir kiymaya 300+ vermek zorunuza gitmiyor mu?
1 kutu süte 30 lira vermek?
Cumhurbaskanimizin bir videosu var, bilmem kac sene once aldiginiz yumurtadan, aldiginiz etten bilmem ne bugun daha az aliyorsaniz bana oy vermeyin, ekonomiden ben sorumluyum diyor, neden onu dinlemiyor sunuz?

Butun bu olanlarin müsebbibi kim?
Ben Almanyadan ulkene gelip 1 euroyu 20+ bozdurup gonlumce harciyorum, ZORUNA GITMIYOR MU?

Sanırsın hümanizmin tanımı

Biz Almanyadayiz dedim ya, esim suan Antalyaya tatile gitti, ucak dahil hersey dahil 300 euroya 1 hafta tatil yapacak. Sen en son boyle bir tatili ne zaman yaptin? Hakkin değil mi? Bak 300 euroyu ben paradan saymiyorum burada.

Paradan saymadigim parayla turkiyede en alâ tatili yapiyorum, vallaha zoruma giderdi benim, yerinde olsaydim...

Son düzenleme:
Aynen ona kitapsız, buna dinsiz, şuna monşer, afedersiniz Ermeni, sürtük ve dahası. Bir de dünyanın bundan haberi var mı? Merak ettim.

Biz dandik dundik şeylere ne paralar veriyoruz. Ama olsun itibardan tasarruf olmaz

Biz dandik dundik şeylere ne paralar veriyoruz. Ama olsun itibardan tasarruf olmaz
Memnunlar ya inanamıyorum hakikaten. Neden bu kadar körü körüne bağlanmislar?
Birisi cikiyor anamin ustunde yakalasam anam sucludur diyor, birisi cikiyor once Allah sonra Tayyip diyor, biri Peygamberimizden sonra bir Peygamber daha gelse idi o Tayyip'ti diyor, akil almaz şeyler.

Nihal bana da tam tersi geliyor ingiltere si abd si avrupası hepsi aynı zihniyet zaten abd ingiltere aynı akıl aynı mantık abd nin yan ülkesi ingiltere avrupa da nasil israil ortadoğu da aynıysa

Hepsinin türlü türlü oyunlari var

Ülkelerinde binlerce pkk li var diğer örgütler var feto gibi hepsini besliyorlar bunlar terör örgütlerine maddi destek silah yardımı yapıyor teror örgütlerini kamplarda eğitiyor

Bütün askeri ve savaş derslerini veriyor neden yapıyorlar ve o övülen avrupa sözüm ona modern herşeyleri mükemmel ama icleri pislik haçlı mantığı değişen bir şey yok tarihler değişti ama onların zihniyetleri aynı kaldı

Ve bu zihniyeti bile bile alkış yapmak övmek bana çok ters geliyor hemde çok hangi parti olursanız oun bunu görmeyip bilmeyip herşeye masum gibi saf gibi bakmakta cidden kelime bulamıyorum

Madem Türkiye yanındalar ve terörü asla destek vermez kınarlar lanet ederler ama terörü beslerler ve kendileri çıkarır teröru yurt dışına vakıf olmakla da ilgisi var yıllarca biz bunu yaşıyoruz zaten

ülkenin içine karismalarindan belli onlara ne yani ve buna izin verenlere de yazıklar olsun ...alkış tutanlarada

Atatürk 'ün kurduğu bu ülkeyi yine oyunlarla.yok.etme.cabalari ayak sesleri Atatürk bunlarla savaşmadı mi kovmadı bunlarla mucadele etmedimi şimdi kalkmışlar karışıyorlar ne cüret...
Ve buna izin veren parti chp beni beğenmiyorsunuz ama doğru değil mi varmı bi yanlış
Benim derdim.kimin nereye oy verdiği değil artık ama bu oyunlari görmeyenlere sözüm

Yoksa kim nereye oy verirse versin tabiki partinizi savunacak eleştirecek herkes bir şey diyecek olumlu olumsuz ama avrupanın bu tavırlarını da ne oluyor size ne demek yerine övmek cidden parti görüşü olmadan bir Türk vatandaşı olarak
Cidden üzülüyorum o pis ellerini o.planlarini düşüncelerini benim ulkemden ceksinler kendileri bogulsun yaptıkları planların içinde ...

Ben çok dış politikaya vakıf değilim ama İngiltere bana yansız geliyor. Rusya ve Amerika’nın Türkiye üzerinde planları var ama İngiltere her zaman bize mesafeli oldu. Bana makale objektif gibi geldi.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim çok saolasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…