Nihal bana da tam tersi geliyor ingiltere si abd si avrupası hepsi aynı zihniyet zaten abd ingiltere aynı akıl aynı mantık abd nin yan ülkesi ingiltere avrupa da nasil israil ortadoğu da aynıysa
Hepsinin türlü türlü oyunlari var
Ülkelerinde binlerce pkk li var diğer örgütler var feto gibi hepsini besliyorlar bunlar terör örgütlerine maddi destek silah yardımı yapıyor teror örgütlerini kamplarda eğitiyor
Bütün askeri ve savaş derslerini veriyor neden yapıyorlar ve o övülen avrupa sözüm ona modern herşeyleri mükemmel ama icleri pislik haçlı mantığı değişen bir şey yok tarihler değişti ama onların zihniyetleri aynı kaldı
Ve bu zihniyeti bile bile alkış yapmak övmek bana çok ters geliyor hemde çok hangi parti olursanız oun bunu görmeyip bilmeyip herşeye masum gibi saf gibi bakmakta cidden kelime bulamıyorum
Madem Türkiye yanındalar ve terörü asla destek vermez kınarlar lanet ederler ama terörü beslerler ve kendileri çıkarır teröru yurt dışına vakıf olmakla da ilgisi var yıllarca biz bunu yaşıyoruz zaten
ülkenin içine karismalarindan belli onlara ne yani ve buna izin verenlere de yazıklar olsun ...alkış tutanlarada
Atatürk 'ün kurduğu bu ülkeyi yine oyunlarla.yok.etme.cabalari ayak sesleri Atatürk bunlarla savaşmadı mi kovmadı bunlarla mucadele etmedimi şimdi kalkmışlar karışıyorlar ne cüret...
Ve buna izin veren parti chp beni beğenmiyorsunuz ama doğru değil mi varmı bi yanlış
Benim derdim.kimin nereye oy verdiği değil artık ama bu oyunlari görmeyenlere sözüm
Yoksa kim nereye oy verirse versin tabiki partinizi savunacak eleştirecek herkes bir şey diyecek olumlu olumsuz ama avrupanın bu tavırlarını da ne oluyor size ne demek yerine övmek cidden parti görüşü olmadan bir Türk vatandaşı olarak
Cidden üzülüyorum o pis ellerini o.planlarini düşüncelerini benim ulkemden ceksinler kendileri bogulsun yaptıkları planların içinde ...
Ben çok dış politikaya vakıf değilim ama İngiltere bana yansız geliyor. Rusya ve Amerika’nın Türkiye üzerinde planları var ama İngiltere her zaman bize mesafeli oldu. Bana makale objektif gibi geldi.