- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Atsana üç beş bir şey yaTwitter çalkalanıyorkaybedeceğini anlayınca dökülmeye başladılar.
Bize bu derece saldırmaları hep bu yüzden zaten,uzun süre hazmedemeyecek gibi gözüküyorlar.Bunca güç ve saltanat bir anda gidecek ve yargılanma korkusu da var işin ucunda.Cukkasini dolduran kaçıp gidecek İngiltere'de özellikle çok mülk ve vatandaşlık almışlar.Twitter çalkalanıyorkaybedeceğini anlayınca dökülmeye başladılar.
Gidişler acı olur askom birak biraz ağlasınlar saldirsinlar bunlar son çırpınışlarıBize bu derece saldırmaları hep bu yüzden zaten,uzun süre hazmedemeyecek gibi gözüküyorlar.Bunca güç ve saltanat bir anda gidecek ve yargılanma korkusu da var işin ucunda.Cukkasini dolduran kaçıp gidecek İngiltere'de özellikle çok mülk ve vatandaşlık almışlar.
Geçen Twitter’da biri geldi, konu emekliye zamdı, konuyu tipime getirdi, estetikli vs bir şeyler saçmaladı ne alâkaysa, o da tuhaftır ki çirkin ördek yavrusu dedi; ben de iade ettim, gerçekten ucubesin dedim ve çirkinliğin sadece fiziksel değil dedim. Durup dururken kimseye tipin şöyle demem. Esencılıs varoşu dedi bana Twitter’da, yine tesadüfe bak; konu da emekliye zam ha, birkaç kişi bulmuş benimle uğraştılar. Neyse sonra yine geldi, tweet yazmışım, Bahçeli’yi Şirinlerdeki gargamel karakteriyle özdeşletirdim; kötü biri çünkü. Takıntılı ak troll, bana demez mi, sendeki estetiği Bahçeli’ye yapsak bin kat güzel olur. Kadın ara ara rahatsız ediyordu, döşedim, bastım engeli. O da teyzem yaşındaydı ne tesadüf ki, ona da teyzem yaşındasın aynada gördüğün kişiyle problemin varsa benim sorunum değil, estetik her şeye çözüm olmaz dedim içinin kötülüğünü kastederek; ben zaten her şekilde çok güzelim diyerek uğurladım.Bunların hepsi prompterdan mı okuyor yasöz uçar yazı ss alınır aa pardon kagan uçar olcaktı o
Kıskanmışlardır.Geçen Twitter’da biri geldi, konu emekliye zamdı, konuyu tipime getirdi, estetikli vs bir şeyler saçmaladı ne alâkaysa, o da tuhaftır ki çirkin ördek yavrusu dedi; ben de iade ettim, gerçekten ucubesin dedim ve çirkinliğin sadece fiziksel değil dedim. Durup dururken kimseye tipin şöyle demem. Esencılıs varoşu dedi bana Twitter’da, yine tesadüfe bak; konu da emekliye zam ha, birkaç kişi bulmuş benimle uğraştılar. Neyse sonra yine geldi, tweet yazmışım, Bahçeli’yi Şirinlerdeki gargamel karakteriyle özdeşletirdim; kötü biri çünkü. Takıntılı ak troll, bana demez mi, sendeki estetiği Bahçeli’ye yapsak bin kat güzel olur. Kadın ara ara rahatsız ediyordu, döşedim, bastım engeli. O da teyzem yaşındaydı ne tesadüf ki, ona da teyzem yaşındasın aynada gördüğün kişiyle problemin varsa benim sorunum değil, estetik her şeye çözüm olmaz dedim içinin kötülüğünü kastederek; ben zaten her şekilde çok güzelim diyerek uğurladım.
Kerimcan bu kadar düşmüş olamaz ya, diğerlerine değil ona güvenim var ahahajaGüldüm, yalan yok. Aslında çok trajikomik, ülkenin gündemi ve iddialar hep uçkur üzerine kurulu.
Geçen Twitter’da biri geldi, konu emekliye zamdı, konuyu tipime getirdi, estetikli vs bir şeyler saçmaladı ne alâkaysa, o da tuhaftır ki çirkin ördek yavrusu dedi; ben de iade ettim, gerçekten ucubesin dedim ve çirkinliğin sadece fiziksel değil dedim. Durup dururken kimseye tipin şöyle demem. Esencılıs varoşu dedi bana Twitter’da, yine tesadüfe bak; konu da emekliye zam ha, birkaç kişi bulmuş benimle uğraştılar. Neyse sonra yine geldi, tweet yazmışım, Bahçeli’yi Şirinlerdeki gargamel karakteriyle özdeşletirdim; kötü biri çünkü. Takıntılı ak troll, bana demez mi, sendeki estetiği Bahçeli’ye yapsak bin kat güzel olur. Kadın ara ara rahatsız ediyordu, döşedim, bastım engeli. O da teyzem yaşındaydı ne tesadüf ki, ona da teyzem yaşındasın aynada gördüğün kişiyle problemin varsa benim sorunum değil, estetik her şeye çözüm olmaz dedim içinin kötülüğünü kastederek; ben zaten her şekilde çok güzelim diyerek uğurladım.
Ben de teyzesi yaşındayım ama kankayiz onla.Cincap hanıma demesi de en ufak bir rahatsızlık uyandirmadi çünkü ne dese hak ediyor kendileriKıskanmışlardır.
Fıstık gibisin.
Afkurma deseydin.
İkide bir teyzem yaşındasın yazmasan daha çok iltifat ederdim.
Kıskanmışlardır.
Fıstık gibisin.
Afkurma deseydin.
İkide bir teyzem yaşındasın yazmasan daha çok iltifat ederdim.
Ben latife yaptım.Ben de teyzesi yaşındayım ama kankayiz onla.Cincap hanıma demesi de en ufak bir rahatsızlık uyandirmadi çünkü ne dese hak ediyor kendileri.