Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.347
Twitter çalkalanıyor kaybedeceğini anlayınca dökülmeye başladılar.
Bize bu derece saldırmaları hep bu yüzden zaten,uzun süre hazmedemeyecek gibi gözüküyorlar.Bunca güç ve saltanat bir anda gidecek ve yargılanma korkusu da var işin ucunda.Cukkasini dolduran kaçıp gidecek İngiltere'de özellikle çok mülk ve vatandaşlık almışlar.

Gidişler acı olur askom birak biraz ağlasınlar saldirsinlar bunlar son çırpınışları

Bunların hepsi prompterdan mı okuyor ya söz uçar yazı ss alınır aa pardon kagan uçar olcaktı o
Geçen Twitter’da biri geldi, konu emekliye zamdı, konuyu tipime getirdi, estetikli vs bir şeyler saçmaladı ne alâkaysa, o da tuhaftır ki çirkin ördek yavrusu dedi; ben de iade ettim, gerçekten ucubesin dedim ve çirkinliğin sadece fiziksel değil dedim. Durup dururken kimseye tipin şöyle demem. Esencılıs varoşu dedi bana Twitter’da, yine tesadüfe bak; konu da emekliye zam ha, birkaç kişi bulmuş benimle uğraştılar. Neyse sonra yine geldi, tweet yazmışım, Bahçeli’yi Şirinlerdeki gargamel karakteriyle özdeşletirdim; kötü biri çünkü. Takıntılı ak troll, bana demez mi, sendeki estetiği Bahçeli’ye yapsak bin kat güzel olur. Kadın ara ara rahatsız ediyordu, döşedim, bastım engeli. O da teyzem yaşındaydı ne tesadüf ki, ona da teyzem yaşındasın aynada gördüğün kişiyle problemin varsa benim sorunum değil, estetik her şeye çözüm olmaz dedim içinin kötülüğünü kastederek; ben zaten her şekilde çok güzelim diyerek uğurladım.

Kıskanmışlardır.
Fıstık gibisin.
Afkurma deseydin.
İkide bir teyzem yaşındasın yazmasan daha çok iltifat ederdim.

Sinsapın japonca bilen versiyonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…