- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Cincap apkli teyzeler gibi çünkü, kendini eğitimli modern sananlardanBen de teyzesi yaşındayım ama kankayiz onla.Cincap hanıma demesi de en ufak bir rahatsızlık uyandirmadi çünkü ne dese hak ediyor kendileri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cincap apkli teyzeler gibi çünkü, kendini eğitimli modern sananlardanBen de teyzesi yaşındayım ama kankayiz onla.Cincap hanıma demesi de en ufak bir rahatsızlık uyandirmadi çünkü ne dese hak ediyor kendileri.
Güldüm, yalan yok. Aslında çok trajikomik, ülkenin gündemi ve iddialar hep uçkur üzerine kurulu.
Açılın en küçük benimBen latife yaptım.
Yoksa yaş ilgili bir problemim yok yani
Ben de teyzesi yaşındayım ama kankayiz onla.Cincap hanıma demesi de en ufak bir rahatsızlık uyandirmadi çünkü ne dese hak ediyor kendileri.
Kız sana teyze diyen taş olur taş.Borellus80 beni gebertecek 30’a merdiven dayadık, biz de birilerine göre teyzeyiz
Katip gruptan ayrıldıAy bu gerçek mi?
Umarım değildirAy bu gerçek mi?
Sence?Umarım değildir
Umarım değildir
Öldüresi var seni.Borellus80 beni gebertecek 30’a merdiven dayadık, biz de birilerine göre teyzeyiz
Tasavvur edemiyorum.Umarım değildir
Bitanesinden bitanesineSence?
Mümkün değilTasavvur edemiyorum.
Bitanesinden bitanesine
Gece gece hayal dünyamız coştu tövbe tövbe shshsjdjdMümkün değil
Sülayman Soylu megerse parti içine msj gönderiyormuş niye üstümüze alındıksaTasavvur edemiyorum.
Yoksa sulo da miSülayman Soylu megerse parti içine msj gönderiyormuş niye üstümüze alındıksa
Bilemicem BİTANEMYoksa sulo da mi
Sen yazmasan fark etmezdim. Gelir yine, kendi kendine konuşur ona buna salça olur gider. Burada sorsak kendimiz çalıp kendimiz oynuyorduk, ee o zaman neden burada yazıp duruyorsun seviyeni(!) düşürüyorsun? Bense kimdir nedir bilmiyorum, adını sanını tipini memleketini bile hiç bilmiyordum. Araştırma işine bile girişmedim, neden bana ne ki araştırayım? Dikkatimi bile çekmez. Twitter’dan bana dadanan troll ise çok güleceğim.Aaa daha kahve icecektik, pardon çay. Ben kaçak içerim ama .. @tatlicincap