Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 804 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.346
Bir şeyleri geç bulmak ne kadar zor. İnsan kafayı kırıyormuş. Hırsından enteresan hâllere bürünüyormuş. Hak edene hak ettiğini derim yalan yok, ama kendi kimliğim belliyken yaparım bunu, tartışırken ak trollun biri tipime laf edince hak ettiğini diyorum da, anonim bir platformda durup dururken kimseye bunu yapmam, kimliğim belliyken de ilk taşın bana atılması gerekiyor; çocuğunun zekâsına kadar, kocasına kadar dil uzatmam. Fark var 🙂

Son düzenleme:
Niye şaşırdın kız,tam da ondan beklenecek bir performans🤣🤣🤣
Kucumse kucumse sonra dopromdo bolo de, ay seviyem daha fazla tartışmayı kabul edemiyor gerçekten. Malum köklü üniversitelerde egitim almamış olsam da, dünyayı gezmemis olsam da, adab usul biliyorum, doğunun küçük bir köyünde bu adabı bana öğrettiler şükür. Evet 25 yaşındayım kendilerinden çok fazla küçüğüm, fakat 41e gerek kalmadan o edebi adabı öğrenmek benim için gurur verici.

girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep ✋🏻

Screenshot_20230506_235056.jpg
büyük resme odaklanın 😁

Sinan Oğan ciddi ciddi samimi, sempatik gelmeye başladı bana.
Özlediğim üslup...
Bilgili. Akademisyen.
Dış politikada tecrübeli.
Dış politika ve ekonomiyle özellikle ilgilenecekmiş.
Dış politika konusunda birkaç kitabı varmış.
İyi derecede Rusça ve İngilizce biliyormuş.
Türk dünyasını, Türkî devletlerle is birligini ön planda tutacakmış.
Çok beğendim.

Bilgili. Akademisyen.
Dış politikada tecrübeli.
Dış politika ve ekonomiyle özellikle ilgilenecekmiş.
Dış politika konusunda birkaç kitabı varmış.
İyi derecede Rusça ve İngilizce biliyormuş.
Türk dünyasını, Türkî devletlerle is birligini ön planda tutacakmış.
Çok beğendim.
Şansı olsaydi keşke, çok zor maalesef

Şansı olsaydi keşke, çok zor maalesef
Bugün birkaç farklı ortamda bulundum.
Farklı dememin sebebi, alışkanlıkları, statüleri, yaşam biçimleri birbiri ile bambaşka türler.
Hepsinin ortak sözü şuydu şansı olduğunu bilsem, onaydı oyumuz keşke daha önce çıksaydı, tanısaydık ve varlığını hissetseydik ama şuan sadece oy bölmekten ibaret dendi.
Biz doğru düzgün üslupla, akılcı, birleştirici, güzel bir telaffuz ile konuşan, donanımlı insanlara hasret kalmışız, onu anladım.

Bugün birkaç farklı ortamda bulundum.
Farklı dememin sebebi, alışkanlıkları, statüleri, yaşam biçimleri birbiri ile bambaşka türler.
Hepsinin ortak sözü şuydu şansı olduğunu bilsem, onaydı oyumuz keşke daha önce çıksaydı, tanısaydık ve varlığını hissetseydik ama şuan sadece oy bölmekten ibaret dendi.
Biz doğru düzgün üslupla, akılcı, birleştirici, güzel bir telaffuz ile konuşan, donanımlı insanlara hasret kalmışız, onu anladım.
Cidden ya.
Bir kaç videosuna denk geldim, benim de çok hoşuma gitti, keşke olsaydı, şu ülkenin başına hak eden biri geçseydi.

X