- 18 Şubat 2018
- 11.945
- 53.326
- 44
Niye şaşırdın kız,tam da ondan beklenecek bir performansÜstüme iyilik sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye şaşırdın kız,tam da ondan beklenecek bir performansÜstüme iyilik sağlık
Cincap hanım ve kocişkolettasina şöyle güzel bir aşk şarkısı gönderelim mi,gönderelim benceIyyy o ne öyle kığğğ?
Huhhh geçti galiba ya. Neyse.Üstüme iyilik sağlık
Kucumse kucumse sonra dopromdo bolo de, ay seviyem daha fazla tartışmayı kabul edemiyor gerçekten. Malum köklü üniversitelerde egitim almamış olsam da, dünyayı gezmemis olsam da, adab usul biliyorum, doğunun küçük bir köyünde bu adabı bana öğrettiler şükür. Evet 25 yaşındayım kendilerinden çok fazla küçüğüm, fakat 41e gerek kalmadan o edebi adabı öğrenmek benim için gurur verici.Niye şaşırdın kız,tam da ondan beklenecek bir performans
Bilgili. Akademisyen.Sinan Oğan ciddi ciddi samimi, sempatik gelmeye başladı bana.
Özlediğim üslup...
Şansı olsaydi keşke, çok zor maalesefBilgili. Akademisyen.
Dış politikada tecrübeli.
Dış politika ve ekonomiyle özellikle ilgilenecekmiş.
Dış politika konusunda birkaç kitabı varmış.
İyi derecede Rusça ve İngilizce biliyormuş.
Türk dünyasını, Türkî devletlerle is birligini ön planda tutacakmış.
Çok beğendim.
Cincap hanım ve kocişkolettasina şöyle güzel bir aşk şarkısı gönderelim mi,gönderelim bence
Kofi'yi özledim ben keşke gelse.Askitibomcikellam ya!
Ne yaşadık biz az önce ?
Selena da bir ağırlık vardı ya iki gözümün cicegiymis meğerse.
Sahi ne zaman gelecek acaba?Askitibomcikellam ya!
Ne yaşadık biz az önce ?
Selena da bir ağırlık vardı ya iki gözümün cicegiymis meğerse.
Bugün birkaç farklı ortamda bulundum.Şansı olsaydi keşke, çok zor maalesef
Cidden ya.Bugün birkaç farklı ortamda bulundum.
Farklı dememin sebebi, alışkanlıkları, statüleri, yaşam biçimleri birbiri ile bambaşka türler.
Hepsinin ortak sözü şuydu şansı olduğunu bilsem, onaydı oyumuz keşke daha önce çıksaydı, tanısaydık ve varlığını hissetseydik ama şuan sadece oy bölmekten ibaret dendi.
Biz doğru düzgün üslupla, akılcı, birleştirici, güzel bir telaffuz ile konuşan, donanımlı insanlara hasret kalmışız, onu anladım.
Bunu her parti yapar, yapıyor.