Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.345
Zincirleme gerizekalı tamlaması 🫢
🥲

Neyse; Tayvan’dan kociskoperipellalitaliskolataliturtam geldi. Alandan varana kadar anca hazirlanirim. Ben going to go. Hoscakalin. Sizinle tanismak guzeldi.

Yazarken cikan mesaj da guzeldi. Eklemeden gitmeyeyim.

Eklentiler

• 75BAB173-B58B-408A-A630-E93C96EFBC27.png
    75BAB173-B58B-408A-A630-E93C96EFBC27.png
    284,1 KB · Görüntüleme: 87
İki netle mühendis olunulan bir ülkede neden mühendis olarak hava atsın ki insanlar? Zirâ eğitimi getirdikleri hâl ortada, Bayburt’ta bile iki netle üniversite okunuyor, mühendis olmakta ne var? Bu da ayrıca siyaset başlığında tartışılması gereken bir konu, evet; benim eğitimim, saçım, başım, sporum değil bu topiğin konusu.

Ben Bakırköy ve Bahçelievler’de büyüdüm. Esenyurt’ta Beylikdüzü’nde toprak sahibi olduğumuzdan bahsettim, ailem müteahhit kökenli doğru evlerimiz var. Farklı ilçelerden sonra topraklarımızı yatırım amaçlı değerlendirdik. Aşağılanacak ne var?

Dikkatimi çekti, bir de hesap açtığım yıldan önce çekilen bir fotoyu, IG’ye açtıktan sonra koyunca çekilen yıl havaya mı uçuyor? Bu nasıl akıl edilemez ki?

Tıslaya tıslaya KK’da gözünüze kestirdiklerinizi bu denli arattıktan sonra arama motorunuzu temizlemeyi unutmayınız. Geç bulduklarınızı kaybedebilirsiniz. İyi olmayan ruh sağlığınız için de randevu alınız. Ben mesela şahsınız hakkında bu kadar şey bilmem, dikkat bile etmem. Bana ne ki?

Üyelerin eğitimine, saçına, gözüne, kaşına, dudağına, güzelliğine, çirkinliğine, onun kocasına bunun evliliğine, berikinin çocuğunun zekâsına kadar hakaret eden bir şahısla sürekli tartışacak değilim; bu şahsıma hakarettir. Hele beş yaşımda hiç değilim. Asıl mesleğinize geri dönün, burnunuzdan soluya soluya arşivinizi(!) dökmeye gelmişsiniz; dökün. Ben göz ardı edeli yıllar oluyor. İyi forumlar.

Uçası gelmemiştir belki 🫢
🚗 ( motoru ithal edilen yerli ve milli arabamız hemide kırmızı )
Ukrayna ile KAAN jet uçağının motoruna yönelik yapılan iş birliğinin detayları ise bilinmiyor... Diyelim ki Ukrayna ile sorun yaşadık nolacak KAAN hiç uçamayacak mı :KK42:

Son düzenleme:
7 + 4 = 12 eder diyen Kilislar gibi hissettim kendimi.

Neyse gidip paylasimimi sileyim insallah SS alinmamistir. Yaziyla ikrar ettigim 19 yasimla 17 yas fotomun arasindaki Cumhur İttifaki’nin Kilislar’a atacagi oy farki kadar bulurlar cirkin ordek imajima zeval gelir alimallah.

Muhendis degilim, Kilislar da Cumhurbaskani. İkimizin de kursaginda kalacak ama olsun. Yuttururuz kitlemize.

Neyse; o sosyal medyadaki profilimle burasi zit. Cift karakterliyim, agzim bozuk. Ama pisman olup siliyorum. Bazen de devlet buyuklerine yaziyorum, tirsiyorum. SS onlardan alinmasa bari. 🥹

Gozardi edeli yil, cevap vereli 5 dakika olmus. 🥲
Kilsdar deyip dalga geçtiğiniz insan hesap uzmanı ve bir diplomasi var ama sizin şu dünya liderinin somut bir diplomasını göremedik daha.Göreceğimizi de sanmıyorum.İnsanlari sürekli bel altı vurmaya calismaniz da,ciddi sorunlarınız olduğunun bir göstergesi.Bizimle uğraşacağınıza gidip kociskoletanizla ilgilenin,yazık uzak yoldan geliyor adamcağız.

Ukrayna ile KAAN jet uçağının motoruna yönelik yapılan iş birliğinin detayları ise bilinmiyor... Diyelim ki Ukrayna ile sorun yaşadık nolacak KAAN hiç uçamayacak mı :KK42:
😢 Kaan ı uçurmak İçin iban no verirler yardım eder uçururuz evelallah

🛳 ( muhtişim amfibi gemimizi de koymazsam küserdi )
Test edilmediği için bilinmiyor ama pilot bir tanıdığım bu gemiye uçak konamaz bi kondursalardı keşke diyor.
Hayırlısı bakalım ona da 🧿

X