Zincirleme gerizekalı tamlaması
kociskoperipellalitaliskolataliturtam
Sadece beyaz icay ictiginizden emin misiniz?
Neyse; Tayvan’dan kociskoperipellalitaliskolataliturtam geldi. Alandan varana kadar anca hazirlanirim. Ben going to go. Hoscakalin. Sizinle tanismak guzeldi.
Yazarken cikan mesaj da guzeldi. Eklemeden gitmeyeyim.
Dil sürçmesi yokmuş.bilincati varmış kendi hatamı kendim farkedip düzelttim.Sadece beyaz icay ictiginizden emin misiniz?
Şu kafaya erişmek için beyaz çayın yeterli geleceğine inanmıyorumSadece beyaz icay ictiginizden emin misiniz?
Yan etkisi de olabilirŞu kafaya erişmek için beyaz çayın yeterli geleceğine inanmıyorum.
Daha da neler olacak göreceğiz
Galiba motoru yokmuş ondan uçamamışDaha da neler olacak göreceğiz
(uçmayan Kaan ın koltuğu )
Uçası gelmemiştir belkiGaliba motoru yokmuş ondan uçamamış
Kaçak çaya bayılırımBiz kaçak içiyoruz şimdi cincabım küçük görüp ezikleyecek beni
Ukrayna ile KAAN jet uçağının motoruna yönelik yapılan iş birliğinin detayları ise bilinmiyor... Diyelim ki Ukrayna ile sorun yaşadık nolacak KAAN hiç uçamayacak mıUçası gelmemiştir belki
( motoru ithal edilen yerli ve milli arabamız hemide kırmızı )
Kilsdar deyip dalga geçtiğiniz insan hesap uzmanı ve bir diplomasi var ama sizin şu dünya liderinin somut bir diplomasını göremedik daha.Göreceğimizi de sanmıyorum.İnsanlari sürekli bel altı vurmaya calismaniz da,ciddi sorunlarınız olduğunun bir göstergesi.Bizimle uğraşacağınıza gidip kociskoletanizla ilgilenin,yazık uzak yoldan geliyor adamcağız.7 + 4 = 12 eder diyen Kilislar gibi hissettim kendimi.
Neyse gidip paylasimimi sileyim insallah SS alinmamistir. Yaziyla ikrar ettigim 19 yasimla 17 yas fotomun arasindaki Cumhur İttifaki’nin Kilislar’a atacagi oy farki kadar bulurlar cirkin ordek imajima zeval gelir alimallah.
Muhendis degilim, Kilislar da Cumhurbaskani. İkimizin de kursaginda kalacak ama olsun. Yuttururuz kitlemize.
Neyse; o sosyal medyadaki profilimle burasi zit. Cift karakterliyim, agzim bozuk. Ama pisman olup siliyorum. Bazen de devlet buyuklerine yaziyorum, tirsiyorum. SS onlardan alinmasa bari.
Gozardi edeli yil, cevap vereli 5 dakika olmus.
Ukrayna ile KAAN jet uçağının motoruna yönelik yapılan iş birliğinin detayları ise bilinmiyor... Diyelim ki Ukrayna ile sorun yaşadık nolacak KAAN hiç uçamayacak mı