- 13 Mayıs 2015
- 4.592
- 13.344
Evet :) Sanki Cüneyt Özdemir de orada ya da ben benzettim.Ne kadar gencmis burada ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet :) Sanki Cüneyt Özdemir de orada ya da ben benzettim.Ne kadar gencmis burada ya.
Ahahahahah kimden bahsettiniz?Çok takılmayın. Kıvrak zeka önemli
Evet evet Cüneyt Özdemir,o da çok gencmis.Evet :) Sanki Cüneyt Özdemir de orada ya da ben benzettim.
Evet Cüneyt Özdemir o daEvet :) Sanki Cüneyt Özdemir de orada ya da ben benzettim.
İlahi ya çok enteresansınızAhahahahah kimden bahsettiniz?
Bana laf soktuğunuzu sanıyorsanız iyi eğlenceler size,iq da yaristirmiyoruz ayrica.İlahi ya çok enteresansınız
Yok hayır estağfurullah gündem içinde kaybolduğunuzun farkındayım. Tamamen sizin dışınızda ♀Bana laf soktuğunuzu sanıyorsanız iyi eğlenceler size,iq da yaristirmiyoruz ayrica.
Yooo çok yakından takip ediyorum ama sizin paylaşımlar genelde oradan buradan kırpma oluyor.O yüzden ilgilenmiyorum.Yok hayır estağfurullah gündem içinde kaybolduğunuzun farkındayım. Tamamen sizin dışınızda ♀
Hımm anladım bu ilgilenmemiş halinizseYooo çok yakından takip ediyorum ama sizin paylaşımlar genelde oradan buradan kırpma oluyor.O yüzden ilgilenmiyorum.
Yok gerçekten ilgilenmiyorum,yani sizinle bir sorunum yok.Hımm anladım bu ilgilenmemiş halinizse
Zincirleme gerizekalı tamlaması19 yasimi 17 yasim gibi cek panpa.
Ali Yeşildağ eski tarım bakanı Mehdi Eker ile birlikte Tarım Bakanlığı’nın 3.5 milyar dolarını yediklerini söylüyor. Ziraat Bankası da kredisini ödeyemeyen çiftçinin traktörünü haczediyor…