Evet :) Sanki Cüneyt Özdemir de orada ya da ben benzettim.Ne kadar gencmis burada ya.
Ahahahahah kimden bahsettiniz?Çok takılmayın. Kıvrak zeka önemli
Evet evet Cüneyt Özdemir,o da çok gencmisEvet :) Sanki Cüneyt Özdemir de orada ya da ben benzettim.
Evet Cüneyt Özdemir o daEvet :) Sanki Cüneyt Özdemir de orada ya da ben benzettim.
İlahi ya çok enteresansınızAhahahahah kimden bahsettiniz?
Bana laf soktuğunuzu sanıyorsanız iyi eğlenceler size,iq da yaristirmiyoruz ayricaİlahi ya çok enteresansınız
Yok hayır estağfurullah gündem içinde kaybolduğunuzun farkındayım. Tamamen sizin dışınızdaBana laf soktuğunuzu sanıyorsanız iyi eğlenceler size,iq da yaristirmiyoruz ayrica.
Yooo çok yakından takip ediyorum ama sizin paylaşımlar genelde oradan buradan kırpma oluyor.O yüzden ilgilenmiyorum.Yok hayır estağfurullah gündem içinde kaybolduğunuzun farkındayım. Tamamen sizin dışınızda♀
Hımm anladım bu ilgilenmemiş halinizseYooo çok yakından takip ediyorum ama sizin paylaşımlar genelde oradan buradan kırpma oluyor.O yüzden ilgilenmiyorum.
Yok gerçekten ilgilenmiyorum,yani sizinle bir sorunum yokHımm anladım bu ilgilenmemiş halinizse
Ben bu kadindan raziyim. Yine kafam karıştı serayi gorunce tip diyorum sevgi kilici gorunce chp diyorum meral mommy her aileden bi oy diyince ip oluyorum. Tam kararsiz secmen benim.
Zincirleme gerizekalı tamlaması19 yasimi 17 yasim gibi cek panpa.
Daha ne ifsalar duyacağız ama.yine biz şaşırıyoruz. Gözlerine perde mi inmiş.yok stockholm sendromu.
Ali Yeşildağ eski tarım bakanı Mehdi Eker ile birlikte Tarım Bakanlığı’nın 3.5 milyar dolarını yediklerini söylüyor. Ziraat Bankası da kredisini ödeyemeyen çiftçinin traktörünü haczediyor…