- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 yıl sonra Suriyeli Afgan kardeşlerinle mutluluklar sana ülkede azınlık kalıp referandumla ülke şeriatla yönetilen Arap ülkesine dönüşecek nasıl olsaOy kullanmayı asla düşünmüyordum ama son dönemde açik açik hatta utanmadan bağira çağira Öcalana özgürlük naralari atilmaya başlandi? Kılıcdaroğlu acaba kime nasil sözler verdi bu kadar net olabiliyorlar?? Cumhur ittifakına vereceğim.
Görmek istemediğiniz için olabilir. Ufak bir googla aramasında görebilirsiniz. Dedim gibi hdp ya da hudapar benim için aynı Bi farklari yok. Cumhur ittifakına da bayılmiyorum savunucusu değilim. Ama kötünün iyisi diyerek vereceğim oyumu.Ben hiç görmedim merak ettim atar mısın o fotoları
Bim de var uğra al bi ara.. herseyi de biz mi söyleyelimPsikolojik destek alacak param yok hocam
Böyle şaçmalık olabilir mi bahsettiğiniz Cumhuriyet Halk PartisiOy kullanmayı asla düşünmüyordum ama son dönemde açik açik hatta utanmadan bağira çağira Öcalana özgürlük naralari atilmaya başlandi? Kılıcdaroğlu acaba kime nasil sözler verdi bu kadar net olabiliyorlar?? Cumhur ittifakına vereceğim.
Belediye başkanı bizzat mı sürecek otobüsü, resmi izin kullanmasıyla bunun ne ilgisi var. Ulaştırmayla belediyenin ulaştırma birimi ilgilenir başkanı değil. Ayrıca dediğim gibi başkan yoksa başkan vekili var üzerine düşen bir şey varsa o yapacaktır. İlla ki tek adamın yol göstermesi gerekmez. Her birimin görevi ve görevine göre komut verme yetkisi vardır. Belediye başkanları cumhurbaşkanımız gibi her şeye bizzat icazet vermek zorunda değildir.Evet, ulasim da emniyetin sorumlulugunda. Teknofest’e bile katilanlarin ulasimini guclestirmek icin sefer iptali yapan, yolculari yari yolda indirip kilometrelerce yuruten de benim.
Evet evet İHA, SİHA, KAAN, HURKUS vb hep secim donemi yapildi. Evet ucamiyor.
Evet damat olmasa yapamazdi.
Böyle şaçmalık olabilir mi bahsettiğiniz Cumhuriyet Halk Partisi
Atatürk’ün partisi vatan bayrak ülke için canını vereceklerin partisi
Hdp ile işbirliği içinde evet çünkü başka türlü kazanma şansı yok köprüyü geçene kadar böyle hdp ye hiç bir şey vaat etmiyor belki Selahattin Demirtaş hapisten çıkar çünkü çıkmalı adam Avrupa insan hakları mahkemesinden beraat aldı ama bizim mahkemeler içişleri bakanlığının kararıyla kararı tanımadı hukuk herşeyin üstündedir beraat ettiyse çıkmalıdır
Atatürk’ü düşünün milli mücadeleye başlarken sarayı padişahı da kurtaracağız demişti milli mücadeleyi kazanınca ilk işi saltanatı kaldırıp cumhuriyeti ilan etmek oldu aynı mantık yani şuan işbirliği yapmak zorundayız
Hukuk devletiysek mahkeme kararlarına uyulmak zorundadırSelahattin Demirtaş umarim gün yüzü göremez. Avrupa kendi işine baksin. Yasin Börü nün katilidir kendisi ve daha birçok masum gencin. Şu yorumunuzla kararımda doğru olduğumu birkez daha farkettim. Tesekkürler.
Görmek istemediğiniz için olabilir. Ufak bir googla aramasında görebilirsiniz. Dedim gibi hdp ya da hudapar benim için aynı Bi farklari yok. Cumhur ittifakına da bayılmiyorum savunucusu değilim. Ama kötünün iyisi diyerek vereceğim oyumu.
Avrupa insan hakları mahkemesi bizim yüksek mahkemelerimizin kararının üstünde değildir. Ve elbette onun serbest kalması için karar verecektir.Avrupa insan hakları mahkemesinden beraat aldı ama bizim mahkemeler içişleri bakanlığının kararıyla kararı tanımadı hukuk herşeyin üstündedir beraat ettiyse çıkmalıdır
Birleşmiş milletlere üye olduğumuz için Avrupa insan hakları mahkemesinin üst mahkeme olduğunu kabul etmiş durumdayızAvrupa insan hakları mahkemesi bizim yüksek mahkemelerimizin kararının üstünde değildir. Ve elbette onun serbest kalması için karar verecektir.
şöyle düşün varlıklı bir Fransızsın yatırım yapacaksın Türkiye çok cazip ama uluslarası mahkeme kararlarını tanımıyorAvrupa insan hakları mahkemesi bizim yüksek mahkemelerimizin kararının üstünde değildir. Ve elbette onun serbest kalması için karar verecektir.
Daha hukukun abc’sini bilmeyenlere kuvvetler ayrılığı falan anlatmaya çalışıyoruz biz de burada. Hey yavrum hey… Tükürüyorum, öyleyse özgürüm.Birleşmiş milletlere üye olduğumuz için Avrupa insan hakları mahkemesinin üst mahkeme olduğunu kabul etmiş durumdayız
hem Avrupa mahkeme kararlarını tanımıyoruz hemde Ülkeye yabancı yatırımcı gelsin istiyoruz mahkeme kararını tanımayan bir Ülkeye kimse güvenip para getirmez
Sonra da niye ekonomik kriz patladı